Şimdi Ara

Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
2
Favori
23.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://m.adidas.com.tr/tr/edge-xt-ayakkabi/EE4162.html
    44 num. Sipariş verdim -20 puanda karttan gelecek 363tl denk geldi. Ne zaman gelirse gelsin acelesi yok benim için fiyatı iyi diye simdiden aldim zaten, turuncu secmemin nedeni siyah beyaz o tarz fazla ayakkabim var zaten bunda da oyle alsam adidas Alphabounce parley modelini anımsatıyor yeni aldığım bile belli olmazdi o yüzden değişiklik olsun dedim birde son 1 tane kalmasi daha cazip geldi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Sadece mağazada 3 al 2 öde ile bu fiyata iniyor değil mi ?. Normal tekli internetten bu imkan var mı ?.
  • Adidas Boost 20 de indirim bitmiş. 1 gün bekliyemediniz sanki sepette -200 indirim yok şuan 944 görünüyor hay şansıma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valve Corporation -- 31 Temmuz 2020; 2:48:3 >
  • Fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Geçen hafta içi satın aldım. Ürün rengi konusunda düşünen arkadaşlar varsa çok sırıtmıyor, ön tarafı grimsi arka tarafı siyah, yeşil kısmı çok sırıtmıyor, siyah kot ile gayet hoş. Fakat kalıbı biraz dar geldi, sıradan UA micro G pursuit almıştım daha evvel onda 43 tam sarıyordu ayağımı bunda 44 aldım, 44,5 alsam olurmuş.
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben adidas 46
    nike 45
    skechers 45
    ua 45 giyiyorum yine 45 aldım tam oldu ha 45.5 olsa daha iyidi ama oldu 45 alıyorum hep sorun yaşamadım ama amazonda dar kalıp bi numara büyük alın notu düşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bi numara büyük aldım sanki yine başparmağıma vuruyor sıkıyor gibi napsam yav

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    yanlardan ve önden biraz esner ayak şeklini alır ayağın için bükülmüyorsa sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CockroachHunteR

yanlardan ve önden biraz esner ayak şeklini alır ayağın için bükülmüyorsa sorun yok
    Yok ayakta bükülme yok kararsız kaldım valla

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    bükme yoksa o ayağın şeklini alır hocam bot gibi sert olmayan ayakkabılar ayak şeklini alıyor bükülme olmadığı sürece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vip Üye

https://m.adidas.com.tr/tr/edge-xt-ayakkabi/EE4162.html
    44 num. Sipariş verdim -20 puanda karttan gelecek 363tl denk geldi. Ne zaman gelirse gelsin acelesi yok benim için fiyatı iyi diye simdiden aldim zaten, turuncu secmemin nedeni siyah beyaz o tarz fazla ayakkabim var zaten bunda da oyle alsam adidas Alphabounce parley modelini anımsatıyor yeni aldığım bile belli olmazdi o yüzden değişiklik olsun dedim birde son 1 tane kalmasi daha cazip geldi :D
    Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı

Ürün dün geldi resimleri

Hayırlı olsun bende 3 al 2 ödeden siyahını aldım basketbol ve koşu için harika seçim boostta aldım bunu bossttan bile daha çok sevdim

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam, ultraboost tu benim zaten niyetim sonra istediğim kalmamisti ve bu modeli sen paylasmistin siyah/gri yi ve bu model zırnık kadar aklimda degildi herseyden once ayakkabi dolu ayakkabiya ihtiyacım yoktu fakat bu devirde dandik ayakkabilarin bile pahali olduğu dönemde adidas gibi ayakkabiyi indiriminde indirimiyle aldigim icin mutluyum 360tl gibi.
    Ayakkabiya gelirsem renkleri ilan resiminde turuncu diye aldim ama resimdekiyle alakasi yok şeker rengi fakat tatli bir seker rengi kizlarin hayran olacagi bir pembe desen degil turuncu desen degil gibi. Ilan resimde görüp benim tarzim değil yuksek topuk sevmem diyen kisi hayran oldu keske bana da deseydin diyor halbu ki dedim zaten fakat almamisti, sonra diyor - bir daha kine bana sormadan al diyor :D Bu sortu da uyumlu olsun diye husisi aldim 😂

--------
    Siyah/gri liyi almamamin nedeni tamamen bu ayakkabiydi benzettim. Basketbol ayakkabılarıni severim

Güle güle kullanın hocam sizinle bayağı muhabbet etmiştik gerçekten beğenmenize çok sevindim Ben eşimle mağazaya gittiğimde bayanlar malum biraz uzun sürüyor işleri can sıkıntısından birkaç ayakkabı denedim Bu edge'yi ayağıma giydiğimde çıkarasım gelmedi hem tarzını hem konforunu çok çok beğenmiştim, fiyat gerçekten çok iyi bu kalitede bir ayakkabı için kıyafetle On numara olmuş ayağınızda paralansın

Tesekkurler hocam size de hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin. Ayakkabi ya ayagi sokarken bilegim ince oldugu halde zorluyor iyi ki kalin degil yani bilegim :D tek parca yapmislar ayak girisini o yuzden bunu giyerken cekecekle falan giymek lazim ,cikartirken yapacak birsey yok umarim topuk sirt kisimi sIkI oldugundan giy cikart surte surte erkenden yipranmasin da :)

Sanmıyorum hocam boostta aynı sistem bu arada bilek kısmındaki malzemeleri aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 8 Ağustos 2020; 15:12:43 >
  • Hocam selamlar, 360'a nasıl alıyoruz ayakkabıyı? @Vip Üye
  • Gerci doğru düzgün eskimeye zaman bile olmadan sattigimda oluyor ama neyse :) teşekkürler :)

@burrock : konu eski hocam kampanya vs pek yok olanlarda cok satilan num. Bitti. O yüzden magazada bakilmaktan baska caresi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 8 Ağustos 2020; 16:11:50 >
    Mağza fiyatı 580 tl 3 al 2 öde ayın 9 una kadar devam ediyor

Fakat bu nadiren bazi yerlerde var örnek samsunda magazalarinda hic bu olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 8 Ağustos 2020; 16:36:38 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.