< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Görüntüsü mahalle aralarında gezen kekoların giydiği ürünler gibi gıcık kapıyorum , düz rengini koyunda alalım bu ne ya ? Çok iyi fiyat , sırf görüntüsü için almıyorum , havada kapılması lazım.
|
Kardeşim zaten o gore-tex ler şehirde sen giyesin diye yapılmamış trekking e gittiğinde gireceksin toprakta tutunması kuvvetli
|
Yok artık 1000₺ ayakkabı mı aldın millet avrupada motorsiklet alıyor o paraya
|
rengi çokta kötü değil ya siyah kotun altına vesaire oldukça güzel gider keko gösterip göstermesi sizin elinizde
![]() |
Geniş kalıpları da var bu ayakkabının ama nedense amazon geniş kalıpları hiç getirmiyor. Amazon zaten amazon.com'da satılıp da Türkiye'de satılsa işe yarayacak hiçbir şeyi getirmiyor neredeyse.
|
Dostum atamam yorum yazarken hanım doğumhanede diye oyalanacak şey arıyordum şimdi bebek geldi ortam nanay ayakkabı kim bilir nerede :) salomonu da bunu da iade edeceğim
|
Yanlış bilgi olmasın, Gore-tex su geçirmeyi önleyen bir membran sadece. Trekking ayakkabılarının tabanları genelde dağa taşa dayanıklı olsun diye sert yapıldıklarından şehir içi koşullarda yol tutuşları çok kötü. Vibram taban için de geçerli aynısı, şehir içinde giyecekseniz Vibram tabanlı ayakkabılardan da mümkün olduğunca uzak durmak lazım, gerçi Vibram ın da sertlik seviyeleri var ama genelde ıslak parlak zeminde kayacak seviyede sert oluyorlar.
|
dostum aldığın ayakkabı 800-1000 bandı bi ayakkabı merak etme pişman etmez tek zararı bi daha ucuz ayakkabı giyemezsin
![]() |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 24 Temmuz 2020; 3:1:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |