Şimdi Ara

Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
2
Favori
23.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasa fiyatı 800 tl civarı amazonda 494tl ye düşmüş sensörlü bir ayakkabı ua nın uygulamasından yürüyüş rotanı hızını vs tüm ölçümleri görebiliyorsunuz
    Rahatlık Olarak Hovr teknolojisi mükemmel zaten en iyisi diyebilirim hem çok rahat hemde dinamik
    Mesela skechers da çok rahat ama dinamik değil yaylanan bir ayakkabı

Daha önce amazondan 279tl ye charged rogue 2 almıştım konuda açtım burdan birçok arkadaş alıp çok memnun kaldı o ayakkabıyı 1 sene kullandım ve geçen hafta yanlardan açılma ve üst filede çiviye çarpmam sonucu yırtılma oldu ben günlük 10 km yürüyen bir insanım ve 1 yıl 10 numara idare etti hala kullanırım zaten yürüyüşte bahçede sporda vs

Under Armour UA HOVR Infinite 2-GRY Spor Ayakkabılar Erkek
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXTZGFN/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış bilgi olmasın, Gore-tex su geçirmeyi önleyen bir membran sadece. Trekking ayakkabılarının tabanları genelde dağa taşa dayanıklı olsun diye sert yapıldıklarından şehir içi koşullarda yol tutuşları çok kötü. Vibram taban için de geçerli aynısı, şehir içinde giyecekseniz Vibram tabanlı ayakkabılardan da mümkün olduğunca uzak durmak lazım, gerçi Vibram ın da sertlik seviyeleri var ama genelde ıslak parlak zeminde kayacak seviyede sert oluyorlar.
  • Geçen siyahını mall of istanbuldan 1000 tlye almasaydım keşke de şunu alsaydım...

• Çok pahalı adidas boost varken buna söz düşmez en iyi taban boosttur

• Çok pahalı

• Adidasın sitesinde boostlarda %30-%40 + 700/200 indirim var.Fiyatlar epey uyguna geliyor.

• Matias12 M kullanıcısına yanıt
    Adidas boost da kullandım tereddütsüz ua hovr çok daha iyi.

Zaten adidas goretex terrex bot ile gözümden düştü kışlık bot aldım goretex diye övüp duruyorlardı 1k para verdiğim bot sppr ayakkabıdan fena kayıyor buzlu karlı havada giyemiyorum giyersem kesin bi düşme tehlikesi yaşatıyor anca yağmurlu soğuk havalarda giyebiliyorum

• sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    494 tl bu ayakkabının yarı fiyatı hocam 100 liralık kinetix değil bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geniş kalıpları da var bu ayakkabının ama nedense amazon geniş kalıpları hiç getirmiyor. Amazon zaten amazon.com'da satılıp da Türkiye'de satılsa işe yarayacak hiçbir şeyi getirmiyor neredeyse.
  • Görüntüsü mahalle aralarında gezen kekoların giydiği ürünler gibi gıcık kapıyorum , düz rengini koyunda alalım bu ne ya ? Çok iyi fiyat , sırf görüntüsü için almıyorum , havada kapılması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CockroachHunteR

Adidas boost da kullandım tereddütsüz ua hovr çok daha iyi.

Zaten adidas goretex terrex bot ile gözümden düştü kışlık bot aldım goretex diye övüp duruyorlardı 1k para verdiğim bot sppr ayakkabıdan fena kayıyor buzlu karlı havada giyemiyorum giyersem kesin bi düşme tehlikesi yaşatıyor anca yağmurlu soğuk havalarda giyebiliyorum
    Kardeşim zaten o gore-tex ler şehirde sen giyesin diye yapılmamış trekking e gittiğinde gireceksin toprakta tutunması kuvvetli

• Abiler var mı bunu kullanan? Bam trainer vardı bende Under Armour ondan memnunum aslında ama çok salon ayakkabısı. Emektar Adidasın artık yürümekten başparmak yerleri söküldü. 494 de ha deyince verilecek para değil. Ne dersiniz. Hovr machine ve hor summit de varmış. Onlara kıyasla infinite daha düşük bür model mi?
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Renk uyumu cok kotu haklisiniz bende hic begenmedim sahte ayakkabilara benziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sensörü nasıl çalılşıyor pilli falan mı
  • Bu ayakkabiya çıktığından beri hayranim fazlada Sıfır gibi ayakkabim var ama bu indirime girse dusunurum indirime de pek girmiyor
    under armour
    Erkek UA Project Rock 2 Antrenman Ayakkabısı | Under Armour TR
    https://www.underarmour.com.tr/tr-tr/erkek-ua-project-rock-2-antrenman-ayakkabisi/3022024.html

• Sipariş verdim hayırlısı gece gece gitti 500

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengi hoş olsa falan düşünülür de bu haliyle biraz abartı durur gibi geliyor ayakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vip Üye

Bu ayakkabiya çıktığından beri hayranim fazlada Sıfır gibi ayakkabim var ama bu indirime girse dusunurum indirime de pek girmiyor
    https://www.underarmour.com.tr/tr-tr/erkek-ua-project-rock-2-antrenman-ayakkabisi/3022024.html
    Dwayne Johnson tasarım seri bu hocam girmez pek :)
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    ayakkabı ayranlığı malasef bende de var
    17 çift ayakkabı

• DallasPage kullanıcısına yanıt
    CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Gri ve yesillisini 4/5 ay omceydi sanirim 800 kusurlere gördüm ama o kadar verdikten sonra olunca tam olsun isteyip siyah beyazi daha guzel duruyor o yüzden diğer rengini dussede almadim :) boyner de olsa keske kupon mupon ayarlarim ama boyner de satmıyor hic bu modeli :D gerci girse de bunu kampanyalar dışı yapip kod kullandirtmaya bilir bende kart kampanyası olarak degerlendirirdim ama satmıyor boyner de :)

@ceykalda : Ayakkabılarda pahalandi malesef bazen yalan yok zaten Sıfır gibi ayakkabilarim satıyorum da arada :D. Asil hobim saatler benim o zaten ciddi yük bana, ayakkabi senin kadar degil de Birde lego hobisi basladi Technic araba yapimi vs cok guzel birsey ama pahali bir hobi sen sen ol hic baslama ona da birde o baslarsa... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 24 Temmuz 2020; 3:1:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beden ölçüleri nasıl acaba bazı markalarda 1 beden büyük almak gerekiyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.