Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

Beyler ps4 almayı düşünüyorum Sizce bu paketle bundle mı alayım? daha önce hiç uncharted oynamadım.

Alabilirsin hocam pisman olmazsin.3 oyun da ayri guzel hemde 4.oyuna hazirlik yapmis olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyuna başladığımda biraz tereddütüm vardı hatta 1 ay kadar oldu ara ara oynayarak 2 gün önce bitirdim fakat sonradan 2.oyuna başladığımda fikrim tamamen değişti oyunun senaryosu ve yaşanan diyaloglar o kadar güzel ki 2.oyun övüldüğü kadar varmış gerçekten
  • Ps4te 1.5 yildir hemen her oyunu oynadim. Uncharted 3'e gectim ve gorsel olarak net olarak etkilendim. uncharted 4'u dusunemiyorum.

Yalniz bu uncharted serisinde o kadar gerizekali kliseler var ki..

Tam puzzle i cozdugunde kotu adamlar gelir.
    Drake'in adim attigi yer kesin coker.

Su iki klise 1. Oyundan 3. Oyuna hic sekmemis. Hep oluyor. Puzzle cozmemeye yemin ettim yahu. Nasilsa cozunce kotu adamlar gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: xGurcanx

Bi hafta önce uncharted collectionlu ps4 aldım. Uncharted 1 oynuyorum 70% e geldim ama pek de beğenmedim oyunu açıkçası. Oyun çok övülüyor ama benim gibi düsünen var mı acaba

Tavsiyem ikinci oyunu oynayip karar vermen. İlk oyun banada cok sıkıcı gelmisti. İkinci oyuna basladiginda aradaki farki oynanis ve konu olarak goruyorsun zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ps4te 1.5 yildir hemen her oyunu oynadim. Uncharted 3'e gectim ve gorsel olarak net olarak etkilendim. uncharted 4'u dusunemiyorum.

Yalniz bu uncharted serisinde o kadar gerizekali kliseler var ki..

Tam puzzle i cozdugunde kotu adamlar gelir.
    Drake'in adim attigi yer kesin coker.

Su iki klise 1. Oyundan 3. Oyuna hic sekmemis. Hep oluyor. Puzzle cozmemeye yemin ettim yahu. Nasilsa cozunce kotu adamlar gelecek.

Bu oyunlar tek tek cikmisti ps3 e. 2007-2009 2011 yillarinda.
    Tum oyunlari arka arkaya oynarsan canini sikar tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xGurcanx

Bi hafta önce uncharted collectionlu ps4 aldım. Uncharted 1 oynuyorum 70% e geldim ama pek de beğenmedim oyunu açıkçası. Oyun çok övülüyor ama benim gibi düsünen var mı acaba

Oyun 2007 de yilinda cikmis.
    8 sene once su oyun dunyayi salladi .
    Sen kalkip ayni oyunu 2015 te oynuyorsun bir de begenmiyorsun.

Suan hersey o kadar cok tuketiliyor ki. Adamin rpg oyunla alakasi olmamis simdiye kadar, gidip ps4 u almis ve
    " oo witcher3 mu cikti hemen aliyim" diyor
    Sonra oyun ona hitap etmedigi icin begenmiyor.
    Sen ne aldigini bilmiyorsun ki begenmemezlik yapıyorsun
    Ayni sekilde Mgs de oyle .
    Burda sony nin hatasi var. Bana gore sen ne hakla uncharted4 ten once bu oyunu cikarirsin.

Neymis Türkceymis. Yahu turkce dublaj filmden tiksinen adamim, niye gidip son of a bitch diyen biri turkce dublajda lanet olsun diyor.
    Sen karakterin hangi mentalite de oldugunu bilmiyorsun, adamlar gidip turkce yapmis ama sen kulturel farktan, ingilizcenin farkliligindan gibi etmenlerden tabi bir turk olarak oyun ilginc yada bazen sikici gelebilir.

Su oyunu gordukce kendi kafama kufur edip. Neden o ps3u mu sattım diyorum her defasında.
    Benim ps3 te tanıdıgim sony boyle degildi.
    Lanet olsun.

• Keko musun yahu? Türkçe altyazı diye bir şey var.
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Korku filmlerinde de ne olacağını biliyoruz ama izliyoruz.

1 er hafta arayla oynandığında bittikten sonra daha da zevkli oluyor Uncharted serileri.

PS4 tekrar alalı 1 ay oluyor. Uncharted 3'ü de tekrar bitirdim Rübülhali Çölünden devam ederek dün akşam. En son Pazar günü oynamıştım.

Ama üst üste seri günlerde oynarsan sıkıcı oluyor. Bu sebepten Uncharted serisi bence 1-2 gün ara vererek oynanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

1 er hafta arayla oynandığında bittikten sonra daha da zevkli oluyor Uncharted serileri.

PS4 tekrar alalı 1 ay oluyor. Uncharted 3'ü de tekrar bitirdim Rübülhali Çölünden devam ederek dün akşam. En son Pazar günü oynamıştım.

Ama üst üste seri günlerde oynarsan sıkıcı oluyor. Bu sebepten Uncharted serisi bence 1-2 gün ara vererek oynanmalı.

Bastan sona haldir huldur oynadim hepsini. 1 ve 2 yi bitirmistim kac yil once. Unutmusum iyi oldu yine oynamak.

Ama iste o kliseler cok goze batiyor. Cok degerli bi parca icin bulmacalar cozup parcayi ele geciriyoruz. Hop hemen arkasindan ara video ve eli silahli adamlar gelip parcayi aliyor. Sonra yine parcanin pesine dusuyoruz bu sefer silahli catismalarla. Sahneler falan enfes tabii ki. Ama biraz daha yaratici olsaydi keske su kliseler.

Last of Us mesela en az 2 uncharted oyunu uzunlugunda. Bir tane bile klise yoktu. En azindan gozumuze sokulmadi. Her sahnesi ayri bir basyapitti.

Uncharted serisine Last of Us kadar ozenmemis Naughty Dog. Tabii Uncharted 4 ayri bakalim nasil olacak. Last of us Naughtynin son cikardigi oyundu. Uncharted 3 ten sonra belki de bu konuda kendilerini gelistirdiler. Uncharted 4te anlayacagiz bunu. Tabii klise olsun olmasin o aksiyon o gorsel efektler. O sahnelerle Uncharted 4 her sekilde muazzam olacak.

• Uncharted 4 betasıyla adamlar nasıl grafikte çığır actıklarını bize gosterecekler 4 aralıkta bakın beta diyorum tam surumunu siz düsünün

• 2.ci oyunu bir kenara bırakırsak overrated bir seri, fanboyluk gözünü boyamış bazı insanlar 7/24 uncharted şöyle böyle muhabbeti yapıyor. Beğenen insanlara lafım yok kimin neyi beğenip beğenmediği umrumda değil ama efsane vs. denecek bir seri değil bana göre.

Hikaye aşırı klişe, hiçbir derinliği ve backround story yok..Mekanikleri ve vuruş hissi ise kıyaslama yapılabilecek en uygun oyun olan Geow ile karşılaştırınca çok zayıf kalıyor. Multi desen zaten alıp uzun süre oynanacak bir multi değil. Oyunun güzel olan yanları da var tabi, atmosferini hep sevmişimdir ayrıca hikaye zayıf olsa da hikaye anlatımı güzel. Oyun alıp 2 günde bitirip satmalık bir oyun , ilk oyunları Ps3 de oynamıştım şimdi bu collection'ı zar zor bitiriyorum yani aradan uzun zaman geçmesine rağmen ikinci kez oynatmıyor kendini.

Uncharted 4 ile ND neler yapar bilinmez ama şu anda Xbox'da oynadığım Tomb Raider kesinlikle türün zirvesine yerleşmiş durumda. Uncharted 4 bunu daha da ileriye götürürse ne ala..

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

2.ci oyunu bir kenara bırakırsak overrated bir seri, fanboyluk gözünü boyamış bazı insanlar 7/24 uncharted şöyle böyle muhabbeti yapıyor. Beğenen insanlara lafım yok kimin neyi beğenip beğenmediği umrumda değil ama efsane vs. denecek bir seri değil bana göre.

Hikaye aşırı klişe, hiçbir derinliği ve backround story yok..Mekanikleri ve vuruş hissi ise kıyaslama yapılabilecek en uygun oyun olan Geow ile karşılaştırınca çok zayıf kalıyor. Multi desen zaten alıp uzun süre oynanacak bir multi değil. Oyunun güzel olan yanları da var tabi, atmosferini hep sevmişimdir ayrıca hikaye zayıf olsa da hikaye anlatımı güzel. Oyun alıp 2 günde bitirip satmalık bir oyun , ilk oyunları Ps3 de oynamıştım şimdi bu collection'ı zar zor bitiriyorum yani aradan uzun zaman geçmesine rağmen ikinci kez oynatmıyor kendini.

Uncharted 4 ile ND neler yapar bilinmez ama şu anda Xbox'da oynadığım Tomb Raider kesinlikle türün zirvesine yerleşmiş durumda. Uncharted 4 bunu daha da ileriye götürürse ne ala..

Bence fanboyluk senin gözünü boyamış. XBOY'luk yapacağım diye absürt yorumlar yapmanın lüzumu yok...

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Adam gibi yorum yapacaksan yap , Xboy vs. gibi laflarla liseli moduna geçme..Nerde fanboyluk yaptığımı gördün de bu lafı söylüyosun ? Senden ala fanboy mu var 7/24 burada takılıp herhangi bir olumsuz görüşe anında saldırmaktan başka yaptığınız bir şey yok..
  • quote:

Adam gibi yorum yapacaksan yap , Xboy vs. gibi laflarla liseli moduna geçme..Nerde fanboyluk yaptığımı gördün de bu lafı söylüyosun ? Senden ala fanboy mu var 7/24 burada takılıp herhangi bir olumsuz görüşe anında saldırmaktan başka yaptığınız bir şey yok..

Dünyayı yeniden keşfetmiyoruz burada... Sen, beğenmedim diyorsun. Bunu nasıl ciddiye alalım? Absürtlük yapacağım diye işin suyunu çıkarıyorsunuz.

GEOW gibi alakasız bir seriyle kıyaslaman da facia... Ne yapsınlar oyuna "Uzaylı" mı koysunlar...!?
  • İlk iki oyunu bitirdim. 3. serinin %65 lerindeyim... Bu seride spiderman kafasıyla ilerliyorum! Klişe lafına bende katılıyorum.. Yaş 30'u aştığından klişe geliyodur belki bilemiycem.. Benim ps de oynadığım en iyi seri, GOW serisidir.. Bu uncharted serisinde de 2 daha keyifliydi sanki... Ama ps4 sahibi arkadaşlar herşeye rağmen oynamılılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

Uncharted 4 betasıyla adamlar nasıl grafikte çığır actıklarını bize gosterecekler 4 aralıkta bakın beta diyorum tam surumunu siz düsünün

İlk oyunu bir kenara bırakıyorum özellikle 3. oyun şu anki xbone grafikleriyle kapışır

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

aynen katılıyorum hepsini arka arkaya oynayınca hem seri çabuk bitiyor hemde sıkıyor ama ara vererek oynayınc hem oyunu özlüyorsun hemde merak ediyorsun sıkılmadan oynuyorsun ben uncharted 1 bitirdim baya ara verdim bugün yarın 2 ye devam edicem böyle daha iyi oluyor
  • quote:

2.ci oyunu bir kenara bırakırsak overrated bir seri, fanboyluk gözünü boyamış bazı insanlar 7/24 uncharted şöyle böyle muhabbeti yapıyor. Beğenen insanlara lafım yok kimin neyi beğenip beğenmediği umrumda değil ama efsane vs. denecek bir seri değil bana göre.

Yok artık. Sabah sabah iyi güldürdün. Senin o beğendiğin tr, Uncharted çakması bir oyun zaten. İkisi aynı dönemde çıksaydı keşke de Hanya'yı Konya'yı görseydiniz. Bir de geow la falan kıyaslamış hahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Yok artık. Sabah sabah iyi güldürdün. Senin o beğendiğin tr, Uncharted çakması bir oyun zaten. İkisi aynı dönemde çıksaydı keşke de Hanya'yı Konya'yı görseydiniz. Bir de geow la falan kıyaslamış hahahaha

2 oyunuda severek oynarim. Yanliz yorumun yanliş olmuş. Tomb raider uncharted çakmasi demişsin ki imkani yok. Sadece benzer türde mukemmel oyunlar

tomb raider 1996 cikti
    Uncharted 2007 de cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

2 oyunuda severek oynarim. Yanliz yorumun yanliş olmuş. Tomb raider uncharted çakmasi demişsin ki imkani yok. Sadece benzer türde mukemmel oyunlar

tomb raider 1996 cikti
    Uncharted 2007 de cikti

Hocam benim gözümde 2013 de başlatılan tr uncharted'ın çakmasıdır.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.