Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acar85

bi problem var oyunda arkadaşlar.
    daha oyunun başındayım tam ormanda iken veri hatası verdi oyundan attı.tekrar girince devam diyince bozuk veri diyor yeni oyun başlatmamı istiyor.sorun nedir.güncellemiştim oyunuda cihazıda

Save dosyası bozulmuş. PS4 ayarlar menüsünden [Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi] > [Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler] bölümünden Uncharted ile ilgili tüm dosyaları sildikten sonra oyuna yeniden başlaman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 14 Kasım 2015; 14:16:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu başlattım oldu hocam.teşekkürler.bundan sonra 3 farklı save yapacam.hangisi bozulursa ötekine geçecem
  • Oyunu tanrılaştırmaya gerek olmadığını bende düşünüyorum lakin konsola çıkmış parmakla gösterilen oyunlardan olduğunu da kimse inkar edemez. Sürekli adını duyuyordum şu ya da bu şekilde PS3 sahibi olmadığım için hiç oynayamamıştım nerdeyse, bu nesilde kısmet oldu ki zaten %60'a varan PS4 versiyonu kullanıcıları daha önce ND oynamamış. Ben Türkçeleştirmeyi de beğendim. Ben oyunu beğendim ya evet.
  • UNCHARTED: The Nathan Drake Collection PS4 - Digital Code

28$

http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/uncharted-the-nathan-drake-collection-playstation-4-ps4

Kod sadece US PSN'de çalışır, Türkçe dublaj veya altyazı yok.
  • beynim yandi beyler yarim saat ten fazla ugrastim acaba youtube den bakmdan yapabilirmiyim diye yok sigortalar yandi benim
    UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

beynim yandi beyler yarim saat ten fazla ugrastim acaba youtube den bakmdan yapabilirmiyim diye yok sigortalar yandi benim

allah kolaylık versin hocam

• god of war ile beraber en iyi oyun serisi budur.

• 1037mb güncelleme gelmiş oyuna, içeriği nedir acaba?
  • 4. oyunun beta sürümü varmış. Nasıl açıyoruz onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

4. oyunun beta sürümü varmış. Nasıl açıyoruz onu?

Beta 4-13 Aralık tarihleri arasında kullanıma sunulacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

1037mb güncelleme gelmiş oyuna, içeriği nedir acaba?

Kaplamalarda iyileştirme ve tum dunyanın dert yandığı koşarken bir anda yürüme/takılma sorunu düzeltilmiş. Bundan dolayı binlerce insan yeni ds4 aldı, yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wrisy kullanıcısına yanıt
    tşkler cevap için
  • Arkadaşlar Aralık ayında kısmetse Uncharted : The Nathan Drake Collection almayı düşünüyorum. Daha önce oynama fırsatım olmadı. Merak ettiğim oyun süresi tatmin edici mi, yani serideki 1 oyun ortalama kaç saat sürüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLdacTrack -- 17 Kasım 2015; 14:54:57 >
  • 1.02 güncellemesi gelmiş (1037 MB boyutunda).

Bazı kupaların açıklamalarında ve koşullarında değişiklikler
    Yürüme hareketindeki hassaslıkta değişiklik
    Görsel iyileştirmeler
    Kararlılıkta iyileştirmeler

Kısacası bu güncelleme ile yürümede olan takılma sorunu düzeltilmiş. Çoğu kişi bu sorun yüzünden DS4'ü ya servise göndermişti ya da yenisini almıştı. Onun haricinde kaplamalarda iyileştirme yapılmış ve oyun daha stabil hale getirilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Arkadaşlar Aralık ayında kısmetse Uncharted : The Nathan Drake Collection almayı düşünüyorum. Daha önce oynama fırsatım olmadı. Merak ettiğim oyun süresi tatmin edici mi, yani serideki 1 oyun ortalama kaç saat sürüyor ?

Oynanış süresi zorluk seviyesine ve oynama tarzına göre değişir. 3 oyunu normal seviyede, tüm ara videoları izleyerek bitirmek 30 saat sürer.
  • su kisimdaki bulmaca cok harikaydi yav yapmis adamlar valla
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim cevabınız için
  • Benim ilk oyun 8 saat, ikinci 12 saat, üçüncü 10 saat sürdü. İki hem uzundu hemde çok iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRkronos

Benim ilk oyun 8 saat, ikinci 12 saat, üçüncü 10 saat sürdü. İki hem uzundu hemde çok iyiydi.

2.oyun efsane zaten, umarım 4. oyun 2 yi geçer.

• bugun oyunu bitirdim biraz sindire sindire oynadim gec bitirdim 3 oyunu toplasan bi the last of us etmez biraz asiri geldi o ordan oraya ziplamalari felan sacma olmus cuneyt arkinin kale den kaleye atmalari gibi ayni abartmislar orta seker eh iste 3. oyunun sonu daha heycanli bitebilirdi farkli olabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.