Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OYUNUN TR dublajlı versiyonunu nerden bulabilirim sanırım stok sorunu var. aral game de yok. n11 gibi sitelerden alıcam ama türkçe dublaj olmayan versiyon çıkar diye korkuyorum.

edit: Bimekste buldum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 6 Kasım 2015; 13:01:24 >
  • arkadaslar usa ya da endonezyadan alsam turkce altyazı secenegi olur mu acaba dublajı ıstemıyorum zaten iyi eglenceler tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_king

OYUNUN TR dublajlı versiyonunu nerden bulabilirim sanırım stok sorunu var. aral game de yok. n11 gibi sitelerden alıcam ama türkçe dublaj olmayan versiyon çıkar diye korkuyorum.

edit: Bimekste buldum .

Stok sorunu yok. Vatan, D&R, Teknosa gibi mağazaların raflarında istemediğin kadar var. Ayrıca bu oyunu Aral değil Sony dağıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uoy12345

arkadaslar usa ya da endonezyadan alsam turkce altyazı secenegi olur mu acaba dublajı ıstemıyorum zaten iyi eglenceler tesekkurler

Türkçe dublaj veya altyazı olmaz.
  • Gamedealdaily'de 33.5 Dolar'dan satılıyor şu an ama muhtemelen Türkçe Dublaj yoktur tabii onda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

Gamedealdaily'de 33.5 Dolar'dan satılıyor şu an ama muhtemelen Türkçe Dublaj yoktur tabii onda.

Türkçe dublaj veya altyazı yok. Site güvenilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim cevap için, sağolasın
  • Oyunu yeni bitirdim, eğer başıma birşey gelmeyecekse en çok 3.oyunu sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

Oyunu yeni bitirdim, eğer başıma birşey gelmeyecekse en çok 3.oyunu sevdim

Bir iş gelmez hocam benim içinde 2 ile 3 aynı kalite oyunlar. 3 deki uçak ve çöl sahnelerini unutamam. Oyun herşeyi ile marka, kalite.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

Oyunu yeni bitirdim, eğer başıma birşey gelmeyecekse en çok 3.oyunu sevdim

Bir iş gelmez hocam benim içinde 2 ile 3 aynı kalite oyunlar. 3 deki uçak ve çöl sahnelerini unutamam. Oyun herşeyi ile marka, kalite.

aynen öyle, ayrıca 2 ve 3 ün grafiklerini de süper yapmışlar
  • Sizde Uncharted 3 te konuşma anlarında (Renderlar ve ya aralar değil, oyun içinde) ağızlar hareket ediyor mu?

Sully ve Nate konuşuyor ama ağızlar hareket etmiyor. Önemli mi evet önemli. Çünkü o vücut dili de yok oyun içinde. U2 ve 1 de böyle bir şey yoktu

• Ps3 den sonra bugün ps4 alarak şu meşhur seriyi tekrar oynama zamanı geldi. Bu arada ps3 satışa çıktı. Eş dost soran olursa PM atmanız yeterli. Yaninda da 9-10 oyun ve 2 kol verilecek. Hepsi orjinal.

Bu arada oyun görüntü ve ses kalitesi çok iyi. Bir an önce serinin 4. Oyunu da çıksa keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Sec hesabını apopsis nickli üyeden alan kimse lütfen benimle irtibata geçebilir mi? Oyun hesabını oluşturan ve pri hakkına sahip kişiyim. Bana haber vermeden hakkını başkasına satmış. Eğer şifreyi değiştirirsem yada hakkımı sattığımda yeni pri sahibi şifreyi değiştirirse, Sec sahibi mağdur olsun istemem. O yüzden lütfen özel mesaj yoluyla banimle irtibata geçsin.
  • konsola ps4 geçen biri olarak çok seindim en yakın zamanda alıcam keşke gow da böyle olsayda ama çıkanada şükürr :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Sizde Uncharted 3 te konuşma anlarında (Renderlar ve ya aralar değil, oyun içinde) ağızlar hareket ediyor mu?

Sully ve Nate konuşuyor ama ağızlar hareket etmiyor. Önemli mi evet önemli. Çünkü o vücut dili de yok oyun içinde. U2 ve 1 de böyle bir şey yoktu

türkçe dublaj oynarken oyun içinde ağızları hareket etmiyor,ancak orijinal dilde oynarken sorun yok,bu ps3 sürümünde de böyleydi maalesef burada da düzelmemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabirmusti -- 9 Kasım 2015; 0:06:23 >
  • seriyi ilk kez oynayan ben 2.oyunda sona geldim bitmesin diye azar azar oynuyorum. bazı bulmacalar ve bazı grafik doku noksanları can sıksada kesinlikle dublajlı oyunu oynamak çok keyifli. 3.oyuna geçeyim zorda oynuycam her gğn bi bölüm :)

• Bi hafta önce uncharted collectionlu ps4 aldım. Uncharted 1 oynuyorum 70% e geldim ama pek de beğenmedim oyunu açıkçası. Oyun çok övülüyor ama benim gibi düsünen var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: xGurcanx

Bi hafta önce uncharted collectionlu ps4 aldım. Uncharted 1 oynuyorum 70% e geldim ama pek de beğenmedim oyunu açıkçası. Oyun çok övülüyor ama benim gibi düsünen var mı acaba

Evet evet cod olsa da oynasak di mi

• Beyler ps4 almayı düşünüyorum Sizce bu paketle bundle mı alayım? daha önce hiç uncharted oynamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xGurcanx

Bi hafta önce uncharted collectionlu ps4 aldım. Uncharted 1 oynuyorum 70% e geldim ama pek de beğenmedim oyunu açıkçası. Oyun çok övülüyor ama benim gibi düsünen var mı acaba

Beğenmediysen takası ya da satmayı deneyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.