Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sony müşteri hizmetleri ile telefonda görüştüm türkçe altyazı yok diyor. indirimde iken alan birisi deneyebilir mi acaba var mı türkçe altyazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlar turkce dublajli olmasi lazim. Ama aciklamada turkce dil secenegi yazilis. Deneyen varmi?

• İndirim ne zaman bitiyor arkadaşlar ? Bugün son günmü ?
  • Update geldi hala oyuncu bulamıyor beta anlıyorum ama bu sorun yaygın mı bir tek benim mi başıma geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

arkadaşlar sony müşteri hizmetleri ile telefonda görüştüm türkçe altyazı yok diyor. indirimde iken alan birisi deneyebilir mi acaba var mı türkçe altyazı.

ya collection u 89 a aldım 3.5 gb indi TR dublaj da var altyazı da. Beta da tr dublaj ve altyazı. Müşteri Hizmetleri tam sopalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

arkadaşlar sony müşteri hizmetleri ile telefonda görüştüm türkçe altyazı yok diyor. indirimde iken alan birisi deneyebilir mi acaba var mı türkçe altyazı.

ya collection u 89 a aldım 3.5 gb indi TR dublaj da var altyazı da. Beta da tr dublaj ve altyazı. Müşteri Hizmetleri tam sopalık

cidden hiçbir şeyden anlamıyo bunlar, mustafa yiğitin akrabası heralde

• Arkadaslar musteri hizmetlerine ne bakiyorsunuz siz yahu var dublajda altyazida. Sony musteri hizmetlerine uncharted desen o nedir der

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

PSN Store aciklamasina bakip soylemistir sana kesin. Dunyadan bihaberler. Maksat aradiginizda karsinizda konusacak biri olsun diye koyuyorlar sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uncharted ile ilgili hesaba para ile ilgisi sorun yasadigimda aramistim. "Uncharted sizin oyunun ismi" dedim anlasin diye kodlarmisiniz dedi

Bizim gibi adamlar orda calisacak takildiklari bolume kadar destek oluruz resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

quote:

PSN Store aciklamasina bakip soylemistir sana kesin. Dunyadan bihaberler. Maksat aradiginizda karsinizda konusacak biri olsun diye koyuyorlar sanirim.

aynen dediğin gibi belki anlarlar dedim ama türkçe dublaj ve altyazı gözükmüyor dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

Uncharted ile ilgili hesaba para ile ilgisi sorun yasadigimda aramistim. "Uncharted sizin oyunun ismi" dedim anlasin diye kodlarmisiniz dedi

Bizim gibi adamlar orda calisacak takildiklari bolume kadar destek oluruz resmen

başvuru yapsak mı :D
  • arkadaşlar GTA5 e de indirim gelir mi ? çünkü uncharted i alacaktım son anda vazgeçtim. GTA5 i daha çok istiyorum oynamak
  • arkadaşlar ne zamana kadar bu 89 tl indirimi.?
  • tr psn'de oyun kesin türkçe değil mi ? saçma sapan yazmıyorlar bizi uğraştırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

arkadaşlar GTA5 e de indirim gelir mi ? çünkü uncharted i alacaktım son anda vazgeçtim. GTA5 i daha çok istiyorum oynamak

Bir kaç ay önce endonezyada 90 tl falan olmuştu. şu an 115 tl. gelir mi bilemem
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    endonezyadan alınca ne gibi dezavantajım olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

tr psn'de oyun kesin türkçe değil mi ? saçma sapan yazmıyorlar bizi uğraştırıyorlar.

TR PSN'deki oyunda Türkçe dublaj ve altyazı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağ ol alıyorum o zaman
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Olur yapalim ama insan kaynaklarini da ezeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: michael01

tr psn'de oyun kesin türkçe değil mi ? saçma sapan yazmıyorlar bizi uğraştırıyorlar.

TR PSN'deki oyunda Türkçe dublaj ve altyazı var.

....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagiosmann -- 5 Aralık 2015; 21:41:01 >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.