Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay geçtiğim "Gece Kuşu Tarifesi" sağolsun, AKK'ya takılmadan gece indirdim 40 GB'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

geçen ay 350 gb oldu düşmedi bu ay da 100 falan oldu hala düşmedi. akk bana kıyak geçiyo sanırsam

Vay anasını yaa sizin servis sağlayıcı hangisi hocam. Bizim ttnet 100 GB'ı 1 MB geçse anında düşürüyor 3 mb'e hızı

Hedef sensin bence kardeşim Bende de 75 dedin mi Allah'a emanet ama arayıp kotayı arttırayım diyorum çok öpmeseler bari .=

• Oyunu satin aldim otomatik indirmeye basladi. Zaten su an oynamayacagim icin ayin sonuna birakayim malum akk girmesin diye. Ne yazikki indirme durdurulamiyormus. Peki indirmeyi silsem ne olur? Istedigim zaman tekrar indirebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende indirimden yararlanıp aldım. ps3 te oynamıştım yeniden başlayınca insan duygulanıyor. oyun gerçekten efsane.bluepoint yenileme işlemini güzel yapmış. tek üzüntüm kota 5 günde doldu ama bu oyuna değer.
  • Beta için oyunun tamamını indirmeniz gerekmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 89 TL ye alıp indiren oynayan oldu mu? Türkçe dublaj konusu aklımı karıştırıyor çünkü bunun dışında her oyunda türkçe bilgisi mevcut bi bunda yok.

Alanlardan acil yardım bekliyorum ona göre ben de alcam.

Teşekkürler.
  • Anilatay kullanıcısına yanıt
    şu anda 1.oyunu oynuyorum oyun türkçe dublajlı dostum.
  • shadow78 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noldor86

Oyunu satin aldim otomatik indirmeye basladi. Zaten su an oynamayacagim icin ayin sonuna birakayim malum akk girmesin diye. Ne yazikki indirme durdurulamiyormus. Peki indirmeyi silsem ne olur? Istedigim zaman tekrar indirebilir miyim?

Durduruluyor. Indirilen dosyanin uzerine gelip X tusuna bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 6 Aralık 2015; 20:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anilatay

89 TL ye alıp indiren oynayan oldu mu? Türkçe dublaj konusu aklımı karıştırıyor çünkü bunun dışında her oyunda türkçe bilgisi mevcut bi bunda yok.

Alanlardan acil yardım bekliyorum ona göre ben de alcam.

Teşekkürler.

1-2-3 hepsi Turkce dublaj ve altyazi

• siperdeyken sadece bende mi ters tarafa atıyor bombayı 1. oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

siperdeyken sadece bende mi ters tarafa atıyor bombayı 1. oyunda ?

Bende öyle değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

siperdeyken sadece bende mi ters tarafa atıyor bombayı 1. oyunda ?

Bende öyle değil

belkide tam inmedi o yüzden
  • 1. oyun çok sıkıcı değil mi sizce de ?

• Online olmaması üzdü

• Drake fortune ne kadarda degişmiş yahu çok üzerinde calısmıslar belli. Özellikle kaplamalar ve doku yoğunlugu olarak çok gelişmiş oyun. Tabi en önemlisi nathan 2007 deki oyuna göre bambaşka gözüküyor ve çok iyi olmuş gercekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceBorn

1. oyun çok sıkıcı değil mi sizce de ?

Seriye yeni başladım bende platine az kaldı hatta drake's fortune de. Bence gayet zevkliydi özlediğimiz o tomb raider ın ilk oyunlarını anımsattı bana. Hikaye, yapabildiklerimiz falan. Ezici modda bitirdim akşam bazı yerler hariç çok zorlanmadım. Genel olarak oyun çok iyi olmuş yeni nesilde vermeleri oynamamış olanlar için büyük şans gerçekten.

• 1. Oyundan başladım oynamaya Remake'i baya iyi yapmışlar. Baya iyi harmanlamışlar oyunu.

• Drake's fortune u bitirdim ve bir kere daha naughty dog' a hayran kaldım. Onca yıldan sonra hala daha keyifle oynanıyor drake's fortune. Türkce dublajda bu efsaneye çok yakısmıs. Oyun yağ gibi akıyor ve remastered grafikleride şahane olmuş..

• Merhaba arkadaşlar.
    Konunun tamamını okudum ve canım sıkıldı.
    Uncharted 3'lü ps4 almak istedim. Hevesim kursağımda kaldı.
    Ben İtalya'da yaşıyorum. Burada Amerikalı askerler için bir market var.
    Yorumlarda Amerika'dan alınan Uncharted 1,2,3 serilerinde türkçe dublaj yada altyazı yok diyor.
    Cihaz yeni kasa ve fiyatıda fena değil. Birde eski kasa olanı var 2 kol ile 410 usd.
    Haliyle yeni kasa almak istiyorum ama bu oyuna türkçe dublaj yada altyazı eklenemiyormu?
    Bu konuda hiç bir umut ışığı yokmu?
    Selamlar.İyi akşamlar.

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.