Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlerdir istediğim şeydi şu oyun indirime girer inşallah diye kaç kere yazdım. Diğer oyunlar gibi 104 tl beklerken 89 gelmesi muhteşem oldu
  • tr psn de türkçe dublaj ve altyazılı dimi arkadaşlar ona göre satın alcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

tr psn de türkçe dublaj ve altyazılı dimi arkadaşlar ona göre satın alcam :D

Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psiko53 P kullanıcısına yanıt
    Daha önce oynamadıysan bu fiyata kaçırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Daha önce oynamadıysan bu fiyata kaçırma.

3.yü oynamıştım ilk 2 sini oynamak istiyodum iyi oldu aldım.3.yü de tekrar oynarım belki ilk 2 bittikten sonra :D
  • son olarak arkadaşlar bu indirdiğim 43gb 3oyunun toplamı mı yoksa teker teker devam mı edecek ?
    toplam 43gb
    tamami
  • Çıktığında iki katı fiyata almıştım,şu anki fiyat çok iyi
  • bnde alacam oynu arkdaşlar sec hakkına ortak olmak isteyen pm atsın bu fırsatı kaçırmayalım
  • Gaza geldim aldım oyunu internet üzerinden, inşaallah beklentilerimi karşılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende akşam alırım süper fiyat.
    Kutulu olarak almak için fiyatın düşmesini bekliyordum kısmet dijital olarak alıcaz artık.
    Arkadaşlar sadece turkiye psn'demi indirime girmiş.Avrupa ve abd psn'de ne kadar oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ps3 te uncharted 2 yi bitirmistim 3 u oynamadim grafik olarak degermi tekrar almaya suan mad max oynuyorum grafikler harika ps4 ben oyunuyum diyo

Pek bi goryntu kalitesi grafik farki yoksa mad max ten sonra tetris gibi gelir bosuna almayalim

Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

• beyler seriyi daha once bitirmis birisi olarak oyunu en parayla 65 tl az once satın aldım. Unchared gercekten herkesin oynaması gereken , arşivinizde olması geleken kült bir seridir. Fakat tek bir sorum var betaya nasıl katılcaz? , Betayla ilgili herhangi bir dosya bulamadım .
  • Sony resmen oyunları daha önce alanlarla dalga geçiyor Until Dawn aldık 100 tl ye indi Uncharted aldık 89 A indi şaka gibi gerçekten çok sinir bozucu bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bektas34

Beyler ps3 te uncharted 2 yi bitirmistim 3 u oynamadim grafik olarak degermi tekrar almaya suan mad max oynuyorum grafikler harika ps4 ben oyunuyum diyo

Pek bi goryntu kalitesi grafik farki yoksa mad max ten sonra tetris gibi gelir bosuna almayalim

Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Uncharted 2 ve Uncharted 3'ün grafikleri çok güzel. Bu oyunları PS4 oyunu diye çıkarsalar kimse bir şey demez. Uncharted 1'in grafikleri yaşına göre oldukça iyi. İndirimi girmişken kesinlikle kaçırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 5 Aralık 2015; 14:57:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam anladigim kadariyla 2 ve 3 un grafiklerinin suanki ps4 oyunlarindan assa kalir yani yok yani

Zaten bu paraya 3 oyun bedava

• Oyun ciktiginda kaca aldik simdi kaca dusmus hani 5 ay felan gecse neyse diycemde 2 ay ni ne oldu cikali 100 tl birden indirim cok asiri daha once alanlara beklemek en dogrusu aslinda acele ediyoruz cikmadan on siparis geciyoruz keriz yerine koyuyorlar resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Oyun ciktiginda kaca aldik simdi kaca dusmus hani 5 ay felan gecse neyse diycemde 2 ay ni ne oldu cikali 100 tl birden indirim cok asiri daha once alanlara beklemek en dogrusu aslinda acele ediyoruz cikmadan on siparis geciyoruz keriz yerine koyuyorlar resmen

2 günlüğüne yapılan yılbaşı promosyon indirimi bu. Aralık ayında krismısa kadar her 2 günde bir seçilen bir oyuna indirim geliyor. Yakalayan alıyor. 2 gün sonra artacak fiyatı. Öyle bir yazmışsın ki sanki artık devamlı bu fiyattan satılacakmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 5 Aralık 2015; 16:32:44 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Kutulu oyun icin bisi diyemem ama digital oyun kullandigim icin bu digital oyuncularin isine gelmez Allahtan ben gecen hafta satmistim eger satmasaydim bu oyun elimde kalirdi simdi digital satis konusunda millet pri hesabi 70 tl ye satmaya calisiyor zor satarlar bu fiyata dustugu icin digital olarak almayi dusunenler adamlar basar parayi tek baslarina satin alirlar 90 tl ne ki 70 tl pri ye veresiye kadar 20 daha verir cift hak kendi actigi hesaptan alir oynar adam 190 tl ye aldigi oyunu 60 -70 tl ye satcakda satilsin 3 e alcak yani 1 e satcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 5 Aralık 2015; 16:39:33 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.