Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracı siteler para kestiği için normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Essegin aklina karbuz kabugu dusurmek gibi olacak ama uyarmadan gecemeyecegim.

Konuya girmemekle kurtulamazsiniz arkadaslar. Sorunlunun biri sonunda şu bu ölüyor diye konu acar ve gözünüze carpar. Oyunu cok sevenler 2 hafta foruma girmesin benden uyarmasi.

• Spoiler yemeyin dikkat..girmeyin bu konuya arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MrChaplin

oyunu çıktıktan sonra dijital olarak almayı düşünen var mı ? Digital Deluxe olarak kendi ana hesabımdan almayı düşünüyorum..haliyle sonradan satma gibi bir durum filan düşünmüyorum o yüzden pri veya sec fark etmez digital deluxe alıcam..eğer benim gibi düşünen arkadaşlar varsa kardeşlik yapıp almak isterim..

Selam Hocam,

Ben deluxe dijiral siparişi vericem yakın bir zamanda. Ortak alabiliriz. Pri ben alırım Sec'i sana verebilirim uygunsa PM atar mısın.
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Ya ne gereksiz bir insansin sen.spoiler niye veriyorsun?insanlarin zevkini niye hic ediyosun.kufur yemek hosuna mi gidiyor.SAYFADA SPOILER VAR OKUMSYIN BEYLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 29 Nisan 2016; 10:58:04 >
  • Spoiler verene acımayın direk şikayet edin, duruma da acil yazın yesinler cezayı. Hayır kap çıkartıp basmışlar işsizler, gelip burada paylaşmışlar bir de.Spoiler verenlere bir şey demiyorum zaten dilim varmıyor.
  • 5 gün sonra Uncharted 4 incelemeri yayınlanacak

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Spoiler olduğunu kim dedi. Bir hırsızın sonu ve ps4 ün en büyük yapımı. Elbette epik bir sonu 2 sinden biri ölecek. Bu benim öngörüm, tutar tutmaz ayrı konu.

Bence ikisinden biri ölecek demek spoiler mı, öyle anlıyorsan durumuna uygun bir doktora muayene olmanı tavsiye ederim.

• kutulu olarak N11 deki hepsisony den ürünü alınca 150 lira üstü 20 lira indirimle birlikte 195 liraya gelecek. Sanırım uygun fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Spoiler olduğunu kim dedi. Bir hırsızın sonu ve ps4 ün en büyük yapımı. Elbette epik bir sonu 2 sinden biri ölecek. Bu benim öngörüm, tutar tutmaz ayrı konu.

Bence ikisinden biri ölecek demek spoiler mı, öyle anlıyorsan durumuna uygun bir doktora muayene olmanı tavsiye ederim.

Bence diye baslayan bir cumle okumadim ben.direk olaya o mu olcak bu mu olcak diye girersen boyle sonuclar olur.sizin ongorunuzse kusura bakmayin derdinizi yanlis anlatmissiniz.kirdaysam ozur dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Herkese Merhaba. Birazdan Inceleme yayinina baslayacagim.

senin paran yetmez bu oyunu almaya önce 1 sene baba harçlığı biriktirip ps4 al da ondan sonra fake resim at
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    N11'de internetpazari'ndan alırsan 209 TL, 20 TL indirim varsa 189 TL'ye gelecek oyun. Bence o mağazaya da bak.
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Ben Sony'i aradım, Overgameweb 'den önsipariş yapabilirsiniz dediler, 206,10 TL Ön sipariş fiyatı var. Aldım bekliyorum. Mağazayı da aradım 9 Mayıs'ta Kargo'ya verecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De_Beers

N11'de internetpazari'ndan alırsan 209 TL, 20 TL indirim varsa 189 TL'ye gelecek oyun. Bence o mağazaya da bak.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Son zamanlarda hayvanlar gibi beklediğim tek oyun, günler geçmiyor...
  • Photomode'dan alınmış görüntü. Filtresiz, efektsiz.

Sahne mağara da geçiyormuş.

• Source kullanıcısına yanıt
    Sen once davran resmi bir kurulus degilsin bu yasak seni baglamaz. Source inaniyoruz sana yapabilirsin hadi be aslan parcasi

• Kutulu alınır arşivlenir bu oyun spottanmı alsam cıkısından önce yoksa resmi tarihimi beklesem karar veremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşbulduk,aslında eski üyeyim fakat uzun zamandır girmiyordum ve eski nick'imle giremedim. Ayrıca biraz tedirginde oldum iki mesaj attım, ikisinde de reklam yapmış oldum fakat sizin bu yaklaşımınız cesaret verdi.
    Düşününce önemli olan biz oyuncular olarak en uygun ve sorunsuz bu oyunu nereden edinebiliriz? O yüzden fiyatlarıyla satıcıları yazdım. Daha da uygun bulursam yine yazabilirim.
  • quote:

Oynayanlardan spoiler alabilirim.

quote:

Bence dememiş olabilirim. Oyunu merakta etmiyorum pek. Col olarak aldım 2. Sindeyim şuan, fakat bir hırsızın sonunun iyi olacağını düşünmüyorum. 2. Veya 3. Oyun da o ihtiyar ölmediyse kesin ölecek bu oyunda. Piyasası olan bir seri bitirmek istemezler o yüzden asıl eleman ölmez. Bence ihtiyar ölür.

Spoiler yemek istiyorsan şurayı takip et, buralarda fazla vıdı vıdı yapma.

NeoGAF
    Oops! We ran into some problems.
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1212287

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Nisan 2016; 15:01:22 >

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.