Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
194.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun siparisini simdi verdim, sifir 119tl'ye mal oldu bana.. Yarina gelmis olur; buyuk ihtimalle gorup gorebilecegim en iyi oyunlardan biri hemde turkce! Baslamaya kiyamiorum bitirmeye nasi kiycam :)

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | Samsung 49KS8500 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

En cabuk ve en hizli nerde level kasabilirim? türkce olarak yazarmisiniz

2. oyun gibi alternatifler yok level kasma konusunda, ne kadar çok adam öldürürsen o kadar kolay kasarsın. 1. prestije geçtiğinde de negatifleri alırsın. Prestij öncesi deposit level 3 kullanmanı tavsiye ederim. Ben şuan için levelleri bitirdim Prestij 3 lvl 75 oldum. Yakın zamanda 4.prestij ve 76-100 lvl açılacak.

unutma : Negatif boosterlar 1. prestijde açılıyor, 2. prestijde de farklı boosterlar gelecek, 3.prestijde ekstra negatif booster yok. Negatif booster öldürdüğün adamda alacağın $ x 2 yada 3 yapar. Deposit ise sadece madalyalardan daha çok kazanmanı sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 2 Aralık 2011; 8:45:29 >

Coop modu.(Eşli macera veya eşli arena)

Eşli arena. Zor seviyede oyna. 40.000 dolar kazanırsın. Eşli macera tavsiye etmem. Az düşman çıkıyor.
    Psn ID: wolverineTR_EsEs
    i20N
  • Bende yarın kavuşuyorum inşallah hadi bakalım...

Orijinalden alıntı: angelus26

Bu oyunda online cod varmı? ikinci el almayı düşünüyorumda multide sorun çıkmasın..

Evet online kod var, tavsiyem ikinci el almayın bu tür oyunları sonra online oynarım derken sakata gelirsiniz.
  • Online kodla ilgili bir sorum var arkadaşlar. Şimdi online kodu kullandım ben, online kodu kullanmadığımda hiç almıyor çoklu oyuncuya değil mi? Yani online kod ne işe yarıyor? Kullandım da, eğer oyunun ek içeriğiyle felan alakalı bir şeyse, kullanıp kullanmadığıma nerden bakabilirim? Uncharted'ı sorunsuz oynuyorum aslında da, Assassin's Creed'de sıkıntı oldu. Uk hesabımdan aktif ettim kodu, Amerika hesabında oynuyorum oyunu, ek içeriği görmedi, acaba online koduda mı görmemiştir. Giriyorum online'a, her şey tamam, hesabım açık ama oyuncu bulamıyorum. Arada 2-3 kişi girip çıkıyor. Biliyorum AC başlığı değil de burası, online kodun bahsi geçmiş diye sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Bu oyunda online cod varmı? ikinci el almayı düşünüyorumda multide sorun çıkmasın..

Evet online kod var, tavsiyem ikinci el almayın bu tür oyunları sonra online oynarım derken sakata gelirsiniz.

Ozaman ikinci el yalan olurSıfır alırım ozaman...
    Eyw hocam

PSN:AercelWitsel /Steam:TouchMyFear
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Oyun türkiyede ilk haftasında 8-10 bin satmış

Beklenti kaçtı acaba

Suan 22 bin civaridir beklentide 20 bin dir bundan sonraki tum sony oyunlari turkce cikcak İSALLAHHHHHH. (tamamiyle benim yorumum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Beklenti kaçtı acaba

beklenti kaç bilmiyorum ama beklentinin çok üstünde olduğunu söyleniyor bu röportajda
    http://www.konsolussu.com/2011/12/murat-gebeceli-roportaji/

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ

• Merhaba arkadaşar bende birşey sormak istiyorum forumun 2.el kısmından uc2 aldım. Merak ettiğim konu ise oyunun birinci oyun ile bağlantısı var mı? Yani birinci oyunu oynamamı çok önerir misiniz. Yoksa bir ara oynasam olur mu?

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

quote:

Suan 22 bin civaridir beklentide 20 bin dir bundan sonraki tum sony oyunlari turkce cikcak İSALLAHHHHHH. (tamamiyle benim yorumum)

2.el forumu uncharted 3 ile dolu. kafadan 15 ilan var. yani bu gidişle zor o kadar satmaz bence..

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Merhaba arkadaşar bende birşey sormak istiyorum forumun 2.el kısmından uc2 aldım. Merak ettiğim konu ise oyunun birinci oyun ile bağlantısı var mı? Yani birinci oyunu oynamamı çok önerir misiniz. Yoksa bir ara oynasam olur mu?

1.oyun da çok güzeldir,ayrı bir macera.Konu olarak 2.oyun devam değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 3 Aralık 2011; 2:47:21 >
    Türk Birliği&amp;#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&amp;#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&amp;#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

ben bütün seriye başlamak istiyorum ikinci oyun her yerde varda birinci oyunu nerden bulabilirim acaba?

hocam media markt da 2 oyun bir arada 89 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

ben bütün seriye başlamak istiyorum ikinci oyun her yerde varda birinci oyunu nerden bulabilirim acaba?

hocam media markt da 2 oyun bir arada 89 tl

teşekkür ederim. en kısa zamanda bi uğrayayım
    Türk Birliği&amp;#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&amp;#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&amp;#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.