Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
194.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Merhaba arkadaşar bende birşey sormak istiyorum forumun 2.el kısmından uc2 aldım. Merak ettiğim konu ise oyunun birinci oyun ile bağlantısı var mı? Yani birinci oyunu oynamamı çok önerir misiniz. Yoksa bir ara oynasam olur mu?

Yok hocam merak etme farkli hikayeler ayni karakterler.. Sadece Nathan ile sarisin kizin arasinda biseyler baslamisti ilk oyunda.. İkinci oyuna tek yansiyan durum bu

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | Samsung 49KS8500 |
  • 1 i oynamadan 2 ve 3 e geçmeyin, yoksa 1 deki oynanan oyunu ilk dakikada çakarsınız. Elinize yapışmaz seriye baştan başlamak, 1 şey söylüyorsak yapın işte.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • Arkadaslar bir bolum var

Duvardaki resmi tamamla yaziyor. Elimde bir fener var, duvari aydinlatiyor.

Bolumun adi "yukarisi gibi asagisida" sanirim

Gecemiyorum, lutfen yardimci olabilir misiniz?

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Tamam cozuldu tesekkurler

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• beyler oyun bitti.bir sorum var.hani suriyede, talbot cutter'a:-drake'e güvenme diyorya.işte sonra bir anda kayboluyor.nasıl kayboluyor orada?
  • Nerden başlasam, grafikler almış başını gitmiş. Led ekranda oynuyorum anlatılmaz yaşanır. O nasıl hikaye anlatımıdır öyle sizi esir ediyor. Dublaj desen birinci sınıf. Bütün karakterlerin seslendirmeleri harika olmuş. Hani özellikle arıyorum ama bir eksiklik bulamıyorum oyunda. Ne yapın edin mutlaka alın oynayın.

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Nerden başlasam, grafikler almış başını gitmiş. Led ekranda oynuyorum anlatılmaz yaşanır. O nasıl hikaye anlatımıdır öyle sizi esir ediyor. Dublaj desen birinci sınıf. Bütün karakterlerin seslendirmeleri harika olmuş. Hani özellikle arıyorum ama bir eksiklik bulamıyorum oyunda. Ne yapın edin mutlaka alın oynayın.

Chloe karakteri olan Dolunay Soysert baslarda biraz yapmacik geldi bana.. Ama Okan Yalabık'a helal olsun,Nathan'ın gercek sesini yadirgar oldum Oyunu yeni aldim bu arada ikide bir bastan baslayip duruyorum, oyunu oynamaya kiyamiyorum :))) bu aksam kesin baslangic yapicam ama

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | Samsung 49KS8500 |

• Oyunun ilk bölümleri mükemmel yani yine efsane olmuş adeta...

This is Bullets of Revenge !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Nerden başlasam, grafikler almış başını gitmiş. Led ekranda oynuyorum anlatılmaz yaşanır. O nasıl hikaye anlatımıdır öyle sizi esir ediyor. Dublaj desen birinci sınıf. Bütün karakterlerin seslendirmeleri harika olmuş. Hani özellikle arıyorum ama bir eksiklik bulamıyorum oyunda. Ne yapın edin mutlaka alın oynayın.

Chloe karakteri olan Dolunay Soysert baslarda biraz yapmacik geldi bana.. Ama Okan Yalabık'a helal olsun,Nathan'ın gercek sesini yadirgar oldum Oyunu yeni aldim bu arada ikide bir bastan baslayip duruyorum, oyunu oynamaya kiyamiyorum :))) bu aksam kesin baslangic yapicam ama

Yapmayin beyler, yurt disindayim kafayi yiyorum ama almiyorum oyunu. Helal olsun Naughty Dog a, Turkce dublaj yaptiriyor birde bunu profesyonel aktor ve aktrislere yaptiriyor, Turkiye den alacagim bu oyunu Subat ta.

• Online'da bazı oyuncuların beyaz yıldızı var. Bende niye yok?

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Online'da bazı oyuncuların beyaz yıldızı var. Bende niye yok?

eşli macerada 5 bolumu crushing modunda bitirmen lazim
  • Ya oyun çok iyi ama başlar beni pek sarmadı nedense (fazla kapalı ve karanlık ortamlardan belki bilemiyorum). Yoksa aksiyonla puzzle birbirine çok iyi entegre edilmiş. Kovalamaca sahnelerinin olduğu bölümler çok zevkli, ışıklandırma maksimum düzeyde...Dublaj oldukça başarılı diyecek birşey yok. Bu arada puzzlelar bence çok da zor değil sadece olayı anlamak biraz zaman alıyor. Zaten 10-15 dakikada çözemezseniz Sullivan şunu yapman lazım gibisinden birşeyler diyor ya da şuna dikkat et tarzında...Epey bi oyalanırsanız ekrana bulmacanın çözümü gösterilsin mi diye bi seçenek bile geliyor..Sonuç olarak kesinlikle edinilmesi ve başucuna koyulması gereken bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

quote:

İmkansızı iste!

quote:

quote:

İmkansızı iste!

evet cok zor ama biz bitirdik valla

biraz taktik ve takim oyunu gerekiyor,tanidigin kisilerle headset kullanarak oynamak lazim

• Dün akşam uçaklı bölümü oynadım oha ya. Sonraki çöl ortamı felan harbi inanılmaz...Görsel olarak inanılmaz olmasını geçtim o çöl psikolojisini öyle bi hissetirdi ki ara verip su içtim gidip o kadar yani.....Hakkaten verilen her parayı kuruşuna kadar hakeden son derece saygı duyulacak bir oyun...Bence Uncharted 3'ü oynayabilen bir nesil olduğumuz için çok şanslıyız!!!!(Abarttım mı ne...)

quote:

quote:

quote:

İmkansızı iste!

evet cok zor ama biz bitirdik valla

biraz taktik ve takim oyunu gerekiyor,tanidigin kisilerle headset kullanarak oynamak lazim

Gerçekten çok zor.Bitiren arkadaşları tebrik etmek lazım.
    İlave olarak;boosterları geliştirmek çok faydalı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Dün akşam uçaklı bölümü oynadım oha ya. Sonraki çöl ortamı felan harbi inanılmaz...Görsel olarak inanılmaz olmasını geçtim o çöl psikolojisini öyle bi hissetirdi ki ara verip su içtim gidip o kadar yani.....Hakkaten verilen her parayı kuruşuna kadar hakeden son derece saygı duyulacak bir oyun...Bence Uncharted 3'ü oynayabilen bir nesil olduğumuz için çok şanslıyız!!!!(Abarttım mı ne...)

Yok abartmıyorsunuz!

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.