Şimdi Ara

Unable to find a version to run this application hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı programları acmak isterken bu hatayı alıyorum.

"unable to find a version of the runtime to run this application"

net framework 4 yüklü arkadaslar nasıl cozebilirim ?

(cevap verecek olan cıkarsa mümkünse alıntı yaparak cevap verebilir mi acab a?

• bilgisayarı açarken f8e sıksık tıkla taki komut istemiyle güvenli mod gelene kadar ona tıkla önüne cmd gelicek oraya aynen "sfc/SCANNOW" yaz bekle işlem bitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercoban25

bilgisayarı açarken f8e sıksık tıkla taki komut istemiyle güvenli mod gelene kadar ona tıkla önüne cmd gelicek oraya aynen "sfc/SCANNOW" yaz bekle işlem bitsin

bilgisayar bvozulmaz dimi _? bazı insanların yaptıklarından doalyı sormak sitiyorumda. baszı kisiliksizler cozummus gibi verip bozcak seyler veiryoalrda

edit: simdi baktımda formatsız kurtarma vs. vs. yazıyodu. kardeş format attım lakin oyle bile duzelmöedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucuklu Sumurta -- 12 Ağustos 2012; 0:00:38 >
  • quote:

bilgisayarı açarken f8e sıksık tıkla taki komut istemiyle güvenli mod gelene kadar ona tıkla önüne cmd gelicek oraya aynen "sfc/SCANNOW" yaz bekle işlem bitsin

bunu yaparken windows cd si takılı olması gerektiğini söylemeyi unutmuş arkadaş.

javayı yükle olmassa xp yüklüyse win7 ye geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Ağustos 2012; 0:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

bunu yaparken windows cd si takılı olması gerektiğini söylemeyi unutmuş arkadaş.

javayı yükle olmassa xp yüklüyse win7 ye geç.

java var. win 7 de hatayı veriyıordu ve pc cok iyi olmadıgı icin xp gectim hala veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

java var. win 7 de hatayı veriyıordu ve pc cok iyi olmadıgı icin xp gectim hala veriyor

hangi programları açarken veriyor bunu ?
  • quote:

quote:

hangi programları açarken veriyor bunu ?

gl editor

(ligtvdevu acarkende veriyordu sildim o yuzden :( )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gl editor

bu tür programlar bazı dll ve ocx lere ihtiyaç duyuyorlar. linkteki uygulamayı yükleyip deneyin.

indir
  • quote:

quote:

gl editor

bu tür programlar bazı dll ve ocx lere ihtiyaç duyuyorlar. linkteki uygulamayı yükleyip deneyin.

indir

bu tam olarak nedir ? system32 ye birş ey yapacakta tırstım .

• quote:

yahu ne olacak libraryfiles adında bir setup programlar için extra ocx dosyalarını içeriyor zararı dokunmaz korkma.
  • quote:

quote:

yahu ne olacak libraryfiles adında bir setup programlar için extra ocx dosyalarını içeriyor zararı dokunmaz korkma.

olmadı malesef
  • kardeşim dediğimi yap olmazsa murat arkadaşımızın dediğini yap ana bendede öyleydi virüs kapmış olabilir ilk önce en başta dediğimi yap sonrada sadece güvenli modda combofix ile tarat
  • quote:

kardeşim dediğimi yap olmazsa murat arkadaşımızın dediğini yap ana bendede öyleydi virüs kapmış olabilir ilk önce en başta dediğimi yap sonrada sadece güvenli modda combofix ile tarat

kardeş virüs yok onu biliyorum. antivirus kaspersky 2012 hem güvendigim bir sistem. bundan onceki formatta her şeyi silmistim yani virüs olamsını mumkun bulmuyorum+ indirdigim her şeyi taratıyorum.

sorun framework ile ilgili biliyorum bunu 4 yuklu ama olmuyoor :(
  • yokmu yardım edebilcek
  • Arkadaşlar çok acilll. bilen varsa lütfen yazsın lütfenn :( :( :(
  • kardeş dediğim komut istemiyle güvenli mod onu yaptınmı combofix ile tara bende esed 5 vardı pc virüs kaptı dediklerim yap bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthenaPB -- 12 Ağustos 2012; 4:32:52 >

• ama üstteki arkadas windows cd si gerekiyor demis ?
  • quote:

ama üstteki arkadas windows cd si gerekiyor demis ?

kardeş dediğimi yap bi bizden burdan yardım alıyorsun yardımları beğenecek durumda değilsin
  • quote:

quote:

ama üstteki arkadas windows cd si gerekiyor demis ?

kardeş dediğimi yap bi bizden burdan yardım alıyorsun yardımları beğenecek durumda değilsin

ben ondan bahsetmiyorum. windows cdsi sorun :D
  • anladım konu değişti onuda yeni konu aç :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.