Şimdi Ara

Ümit Özdağ'dan Bülent Arınç'a Kitap Hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gerçekleşen13. Ankara Kitap Fuarı’nın ikinci gününde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, imza gününde okuyucuları ile bir araya geldi. Kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Özdağ’ın imza gününün düzenlendiği Kripto Yayınları standına sürpriz bir isim de ziyarette bulundu.

Arınç: "Bu da bana kapak olsun!"

Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ve Özdağ kitaplarını imzaladığı esnada Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç standa gelerek, Yeniçeri ve Özdağ’dan imzalı kitap istedi. İlk önce 24. Dönem Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri’den imzalı kitap aldığı sırada Arınç’a, Ümit Özdağ da kendi kitabını imzalayarak uzattı. Özdağ, Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki FETÖ yapılanmasını anlattığı “Kendi Ülkesinde Kuşatılmış Ordu: Türk Silahlı Kuvvetleri” kitabını Arınç’a verirken, “Siz yaptınız, ben yazdım.” dedi. Özdağ’ın Arınç’a iğneleyici göndermesi üzerine “Bu da bana kapak olsun.” diyen Arınç, imzalı kitabını alarak stanttan ayrıldı.

Kaynak :
    haberiniz
    Ümit Özdağ'dan Bülent Arınç'a kumpas kapağı!
    http://www.haberiniz.com.tr/gundem/umit-ozdagdan-bulent-arinca-kumpas-kapagi-457485h.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçek olamayacak kadar trajik.

• Ümit Özdagdan beklentimiz büyük kitapla mitapla ugrasana kadar sahaya inseler daha iyi olur

Osman pamukoglu da ayni şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınevinin de adı Kripto'ymuş.

• Dedesi Şeyh Said olan Bülent Arınç mı? Tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.