Şimdi Ara

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayla ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi. Özcan, “Laf ebeliği yapmayınız” diyerek Kılıçdaroğlu’na seslendi ve “Sayın İnce ile girdiğiniz yarışların perde arkasını, kimin kime imza verdiğini ya da çektiğini açıklarım” ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler

CHP’de kurultay tartışmaları sürerken, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini ilk kez bozdu.

Sosyal medyadan açıklama yapan Kılıçdaroğlu, ölüm tehdidi aldığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

-Benden mesaj bekleyen herkese açıkça sesleniyorum: Herkes bilsin ki; bu partinin düşmanlarını, yine bu partinin harem-i ismetinde boğmaya muktediriz.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan yanıt geldi.

Özcan şunları kaydetti:

-Sn Kemal Kılıçdaroğlu, lütfen bu paylaşımı ciddiye alınız! Laf ebeliği yapmayınız! Ciddiye almazsanız Sn İnce ile girdiğiniz yarışların arka planlarını, kimin kime imza vermek için, kimin imzasını çekmek için yaşananları anlatır geçerim! Sn İnce’nin nasıl kaybettiğini ikimizde biliyoruz.

-200 belediye, 130 Mv baskısını parti zarar görmesin diye hiç konuşmadık! Ama susmaya ve AKP’nin yaktığı ateşin altına odun atmaya devam ederseniz, ben de bu durumda 2014 dahil tüm CHP Kurultayları tartışmaya açarım!Yapmayın ve konuşturmayın beni! RTE’nin ekmeğine yağ sürmeyin!!

www.sozcu.com.tr
    Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/tanju-ozcan-dan-kilicdaroglu-na-zehir-zemberek-sozler-p179331

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 31 Mayıs 2025; 13:35:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanju başkanı KK ihraç ettirmişti, hiç şaşırmadık. İnce'yi de nasıl harcadığının şifrelerini açıklasın bence, sakıncası yok.

• CHP= Brezilya dizisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamda her gündemde yok konuşurum yok açıklarım yok yer yerinden oynar. Yerinden oynayacak yer mi kaldı, açıkla gitsin de halkta öğrensin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı severdim taaki yeğeni mi neydi bir akrabasını belediyeye torpille işe alana kadar.
    Savunması da aşırı komikti vay efendim akp yapıyormuşta bizde yaparız yaptıkta ne oldu gibisindendi.

• Allahın akpli bunağından ne korkuyon ne biliyorsan açıkla.

• dün solcu amerikancı bir arkadaş vardı. 10 dakika muhabbet ettik. moralleri bozuk galiba solcuların. bana dün akp, chp'nin başına kimi getirecek sence diye sordu. cevap vermedim. dedim fikrim yok, herhalde abdullah gül'ü getirmezler.

cevap verdi : "KK"

gülecektim ama sustum. sonra konuşunca darılıyor falan. ama işte hala burada bille "ne biliyorsan söyle" yazanlar var.

la adam; Türkiye'de muhalefet ve iktidarın 1994'lerden bu yana erbakan ve deniz baykal gibi kişiler üzerinden inşaa edildiğini illa bu adam söyleyince mi inanacaksınız? israil bir odaya erbakan , baykal , abdurahman dilipak gibi tipleri sığdırabiliyorsa amerika şemsiyesi altında!

tanju başkan size ne desin daha? :)))))

uğur mumcu niye öldürüldü? Yeşik liberal batılı solcuların, Türkiye'de kemalizm karşıtı yeşil (islamcı) ve kızıl (kürtçü komünist) sermayeyi beslediğini yazmaya başladığı için ipini çektiler. solcular uyanırsa diye korktular.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Normal bir zekaya sahip vatandas Muharrem Ince'yi nasil harcadiklarini ve kimlere hizmet ettiklerini hemen anlar da hocam, bizim halkta normal zekaya sahip kac kisi var iste sikinti burda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.