![]() Yaşamını yitiren sanatçı Volkan Konak'ın ölümüne ilişkin sosyal medyadan "Sahnede gebermiş" ifadelerini kullanan eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu bu kez de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef aldı. Diyanet'in hakkında soruşturma başlattığını açıkladığı ancak Kocaeli’ye vaiz olarak atanan Mehmetalioğlu'na Volkan Konak'a yönelik ifadeleri sebebiyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel de mitinglerde tepki göstermişti. Özel'in, "Biz her camide varız, terbiyesizlik yaparsan gelir orada ağzını yırtarız." açıklamasına yanıt veren Mehmetalioğlu, sosyal medya hesabından zehir zemberek ifadeler kullandı. "Sen daha tokat yemedin" Ahmet Mehmetalioğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
Independent Türkçe < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 27 Mayıs 2025; 14:46:49 > |
Eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Volkan Konak'tan sonra bu kez Özgür Özel'i hedef aldı

-
-
Ülkenin din adamına bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sıfat konuşmadan durumu özetliyor bir kez şaşırtın ağzınızdan hoşgörü namına bir şey duyalım.
Bunlar babadan oğula ÖZEL bi nesil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
islam dinine ısınan, gönül verecek olan biri bu kişinin açıklamasını görse, dinden kaçar. nitekim de böyle oluyor. demek ki çok iyi tanıdığı biriymniş ki ölünce, sahnede geberdi diyebiliyor. güya dinin sahipleri. bunları görünce, bunlar cennete girecekse eğer, ben cehenneme gideceğim diyenler var. yine aynı şekilde neyse ya.. hala da görevde tutuyorlar. yap emekli, ne fayda gelecek ki. tahrik etti mi etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 27 Mayıs 2025; 2:36:54 > -
Allah fırsat vermesin denilir ya, işte bu fırsat verilen. Ruhu katran karası.
-
Bu canlı türü ülkemde bolca olan türlerden biri. Siz besleyin sizin için konuşsun.
Bu adamın niye hala konuşmasına izin veriyorlar bilmiyorum, millet ateist olsun galiba cidden amaçları, ben de dahil olmak üzere bir çok kişide işe de yaradı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözlükler efsane, Tom Cruise'un Top Gün filmindeki gözlükle aynı sanırım.
çirkin cümleleriyle tanınır olmaya çalışan bir zavallı güruh.
-
Yüzündeki nurdan kör oldum. Fazla baktım galliba.
Kalleş herif.
-
nefret dolular. bunların zihinlerinde sevgi saygı diye bir şey yok.
-
Dini siyasete alet ederseniz, din adamları siyasetçilere salça olmaya başlar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel bir tespit. Aslında psikolojik olarak incelenmesi gerekir. Kaynağına inmek lazım. İnsan farklı fikre sahip birinden nefret etmez.
Yakında şu "zumhurbaskanum, bise bi saad verun bi saad" diyen tipleme gibi özür videosu çıkmasın sonra...
Evini barkını paylaşırlar da tehdit falan ederlerse bu örnekteki gibi...
İşte bunlara bir şey yapmayınca, adamların utanması da olmuyor.
Bunu şimdi gidip chpli biri yapsa "halkı kin ve düşmanlığa bilmemneden" alırlardı...
-
tipe bak, rüyada görsen 40 gün diilin tutulur.
-
Aslan parcası tipitip özele iyi giydirmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şeytanın erleri bunlar malum kesime etki edebiliyorlar o kesimdede ahlak yok zaten
nefret dolular. bunların zihinlerinde sevgi saygı diye bir şey yok. |
Sıfat konuşmadan durumu özetliyor bir kez şaşırtın ağzınızdan hoşgörü namına bir şey duyalım.
|
Ülkenin din adamına bak
|
islam dinine ısınan, gönül verecek olan biri bu kişinin açıklamasını görse, dinden kaçar. nitekim de böyle oluyor. demek ki çok iyi tanıdığı biriymniş ki ölünce, sahnede geberdi diyebiliyor. güya dinin sahipleri. bunları görünce, bunlar cennete girecekse eğer, ben cehenneme gideceğim diyenler var. yine aynı şekilde neyse ya.. hala da görevde tutuyorlar. yap emekli, ne fayda gelecek ki. tahrik etti mi etti. |
Allah fırsat vermesin denilir ya, işte bu fırsat verilen. Ruhu katran karası. |
Bu canlı türü ülkemde bolca olan türlerden biri. Siz besleyin sizin için konuşsun.
|
Bu adamın niye hala konuşmasına izin veriyorlar bilmiyorum, millet ateist olsun galiba cidden amaçları, ben de dahil olmak üzere bir çok kişide işe de yaradı
|
Dini siyasete alet ederseniz, din adamları siyasetçilere salça olmaya başlar…
|
Yakında şu "zumhurbaskanum, bise bi saad verun bi saad" diyen tipleme gibi özür videosu çıkmasın sonra... Evini barkını paylaşırlar da tehdit falan ederlerse bu örnekteki gibi... İşte bunlara bir şey yapmayınca, adamların utanması da olmuyor. Bunu şimdi gidip chpli biri yapsa "halkı kin ve düşmanlığa bilmemneden" alırlardı... |
Benzer içerikler
- discord açılmıyor
- filistin türkiye'ye ne yaptı
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- sayısal loto'da son 10 haftada en çok çıkan rakamlar
- lösev'e bağış yapanlar yorumları
- bill gates para harcama
- samsung a16 ne zaman çıktı
- kaliforniyum nedir
- imei kaydı kaç tl
- cep telefonu operatörleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X