Şimdi Ara

Uludağ/Pardus, linkler, açıklamalar, kurulum ve BUG-Fix grubu. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
20.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ben .iso dosyasını yazdırdım hemde birkaç kere fakat herseferinde Cd i takıp çalıştırdığımda benden kullnıcı adı ve parola istiyor parola ve şifre girdikten sonra uludag@pardus $ diye bişey yazıyo yani sadece MsDos komus sistemi gibi bir erkan çıkıyor biyerde yanlış bişey mi yapıyorum acaba ?

Orijinalinden alıntı: tuareq

quote:

Orjinalden alıntı: MAVER2614

suse 9.3 ,ubuntu 5.04 tavsiye ederim

değerli kardeşim,pardus u tavsiye et...ulusal,yerli...destekle,köstekleme

arkadaşım bende pardusu indirdim denedim ama ben kurulan pardusu bekliyorum zaten arkadaşta kurulan bir dağıtım sormuştur büyük bir ihtimalle
  • Pardus 1.1 ile yazıyorum bu mesajı.Gerçekten hayran kaldım.256 MB RAM ile gayet akıcı bir şekilde sörf yapıyorum.PARDUS yapılandırmada internet ve ağ ayarlarında sadece sistemime bir sabit IP atadım(10.0.0.7 v.b.),varsayılan ağgeçidini girdim(10.0.0.2) birde subnet mask yani 255... hop internetteyim.Hiçbir uyuzluk çıkarmadı.Görüntüsü çok tatlı.
    Tamamençökmüş diskimin içindeki çok önemli bilgilerimi bu sayede başka bir diske aktarabildim.Sistem kurulumu için elinizde gerekli driverlar yok ve acilen internete erişmeniz lazım,işte çözüm PARDUS.
    Üstelik sörf yaparken bir yandanda diskteki mp3'leri rahatlıkla dinliyebiliyorum.
    Sistemimdeki hiçbir donanımda sorun çıkarmadı,çözünürlüğü windowstaki gibi ayarlayabildim.
  • arkadaşlar pardusta msn nsaıl kuracaz bilen war mı yaa???? bin midir nedir öyle bi dosya war bi türlü kuramıorum...live cd olduu için olmuo galib ama hiç umut yokmu?(ayrıca kopete die bişi war on dada msn şifresii hep yannış oluo...)
  • arkadaşlar pardus şimdilik live cd ve program yüklemek imkansız demeyelim ama güç sanarım kurulur versiyonunu bekleyeceğiz. 2005 yazı bitti kış geliyor ama kurulum versiyonundan bir haber yok herhalde beklenmedik sorunlarla boğuşuyorlar yada (Toshiba satalite L10 disüstü bilgisayarlarına %100 destek verecekle) tabi gönül böyle istiyor
  • Arkadaşlar şu anda Pardus işletim sisteminden yazıyorum. kurulum çok basit ve Turkix den daha kullanışlı. turkix de Ram ihtiyacı daha fazla iken bunda o kadar değil. Çünki turkix 4 -5 kere kitlendi reset etmek zorunda kalmıştım.. Her şeyi mükemmel..Java ve flash eklentileri yok ama harddiske kurulum cd si çıktığında o da düzeltilecektir. İlk başta klavyeyi F tanıdı. onu da sağ alttaki klavye ikonundan tek tuşla hallediyorsunuz. Mp3 çalma özelliği turkix den daha güzel. turkix de çızırtılar oluyordu bunda yok..İnşallah kurulum cd si de çıkarda biz de bu işletim sistemine geçeriz.. Windows tan fazla bir farkı yok. Yazıcı kurdum şahane bir çıktısı var..Yalnız bu çalışan cd üzerine program kuruluyor mu bilmiyorum.. Onu da öğreniriz..
    Yani kısacası destek..destek..destek..
  • bazı arkadaşlar forumda wine ile windows programlarının linux altında çalışacağından söz etmişler.bir sorum olacak.acaba böyle bir uygulama yapıldığı takdirde linux altında çalışan bu windows programlarının açıkları bize zarar verirmi?yoksa sadece program çalışır ama işletim sistemi farklı olduğu için,güvenliğimiz sağlanmış olurmu?

saygılar iyi çalışmalar
  • çalışmıyor işte çalışmıyor bozukkkkkkkkkkkkkkkkkk.yüksek frekans hatası veriyor.ayrıca ctrl + alt + (-) hiç bir işe yaramıyor. uludağ a bir mesaj attım onlarda çözemedi.en sonunda pes edip donanım hatası dediler

internetten çekipindirmek mümkünmü...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 23 Eylül 2005, 20:03:56 >
  • Tanımadığı bir kartı kullanamayacağı için, Ethernet kartını tanımadığı müddetçe, "Ethernet Kartı üzerinden" internete bağlanamazsın.
  • hadi hayırlısı,gercekten stabil ve kullanılabilr bi sistem olurda firmalarada tercih ettirileblrse milyonlarca dolarımız microsofta akmayacak

"Bizler bu Dünyaya Sahip olmak için değil Şahid olmak için geliyoruz."
    M.S.2009 SERIM
  • Arkadaşlar pardus1.1 i bende indirdim cd ye çektim.
    Heyecanla pardus un açılması bekliyordum.

Fakat ivman adında bir satırda takıldı kaldı sebebi nedir?
    Acil olarak lazım.
    Flashget ile download ettim. 512mb ram im var
  • Arkadaşlar benim Win XP çökünce ve kurulum cdsinide bir arkadaşa verdiğimi hatırlayınca CHIP dergisiniz verdiği Pardus çalışan cd 1.1 i taktım Porola yazan vere geldi Fakat anında ekrandaki görüntü gitti bekledim gelmedi sonra aynı işlemi bir kere daha yaptım aynııs oldu sanki ekran tazeleme hızı fazlaymış gibi bende Philiphs 19.inc LCD var en azından kurup bir görmek istiyorum .Tabii bu arada be arkadaştan XP cd sini alıp yükledim ama yine Pardusu yükleyemedim aynı sebeple . Nasıl yapabilirim sorun ne olabilir.

http://www.uludag.org.tr/sss.html#grub
  • bence çok iç açıcı bi durum diil ama genede gurur verici. amma ben genede TUBİTAK gibi bi kuruluşun bööle bi sistem geliştireceğini hiç ummazdım. çünkü çok basit bi sistem. ama daha iyisini geliştirebilirlerdi
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.