Şimdi Ara

Uludağ/Pardus, linkler, açıklamalar, kurulum ve BUG-Fix grubu. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
20.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende denedim baya umut verici daha önce bikaç denemem olmuştu linux üzerine ama vakit ayırıp fazla kurcalayamamıştım. inşallah normal sürümü çıkar. Bu konuda çalışanların ellerine sağlık. Birde sorum olacak linux kurmak istiyorum hangi sürümü tavsiye edersiniz.
    2015 Seat Leon 1.2 Tsi dsg
  • _____________________________
  • _____________________________
  • Abilerim ben bu pardusu cd den çalıştırmak istemiyorum peki bunu hdd den nasıl yükleyip çalıştırabilirim
  • Arkadaslar ben dediginiz gibi pardusun boot cdsini olusturmayi basardim ama ilk yazilar takir takir aciliyor kullanici adi ve sifre sorma bolumune geldigi zaman goruntu gidiyor.(Ctrl)+(Alt)+(-) tus kombinasyonunu denedim yine fayda etmedi ve goruntu gelmedi.Acaba oraya gelmeden once cozunurluk ayari yapabilecegimiz bir yer varmi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.
  • Şenlikte S.Çağlar Onur la konuştum.Kendisi bana kurulan cdnin temmuz başında çıkacağını söyledi.Gerçi şuan masaüstüne kurulabiliyor ama önce gento kuracaksın sonra entegre edeceksin.Gentoo kurmak zaten bir dert (bilmeyen hiç denemesin tavsiye etmiyorum).Hadi hayırlısı...Grafikler müthiş hakkını yememek lazım.
  • arkadaşlar ben cdyle boot ediyorum sonra sistem yüklenmeye başlıyor ve daha ilk başlarda kilitleniyor sistem. bu pardus ta gnoppix, knoppix de de oldu sorun nedir acaba. sistem amd 2500+ 512ram asus fx5200 . şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
  • 128 kabloyla indirmeye giriştik ama bakalım. İnince görücez artık. İndirirken bağlantı kopmasın diye DAP ile indiriyorum ama DAP'tan mıdır yoksa server'dan mıdır bilinmez sık sık hata veriyor. Ben de resume demek zorunda kalıyorum. Yani gece indirmeye bıraksam bir yerde kesilecek. Başında durmam gerekiyor. Sizde de böyle mi oldu?

Orjinalden alıntı: oneex

128 kabloyla indirmeye giriştik ama bakalım. İnince görücez artık. İndirirken bağlantı kopmasın diye DAP ile indiriyorum ama DAP'tan mıdır yoksa server'dan mıdır bilinmez sık sık hata veriyor. Ben de resume demek zorunda kalıyorum. Yani gece indirmeye bıraksam bir yerde kesilecek. Başında durmam gerekiyor. Sizde de böyle mi oldu?

Flashget'i kullanırsan daha iyi olur. Tavsiyem en son sürümü (1.68 miydi ne idi).
    Kolay gelsin...

The_BaD, haklısın. Bundan sonra flashget falan kullanacağım. Canım çıktı.
  • Ben de sana HELAL OLSUN diyorum. Bende Pardus'un cd'si var ama hala şu BİOS ayarlarını CD'den Başlat'a getirmeyi yapamadım ve dolayısıyla da Pardus'u çalıştıramadım.. bunu nasıl yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim...
  • İnternet cafeden eski bir makineden bayağı bir download yapmıstım.makinede rw yoktu.aklıma hdd getirip pardusla dosyaları kopyalamk geldi birden bire.makine eskiydi 160 lık hdd göreceğini ummuyordum fakat pardus la başardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YUHUBA

Ben de sana HELAL OLSUN diyorum. Bende Pardus'un cd'si var ama hala şu BİOS ayarlarını CD'den Başlat'a getirmeyi yapamadım ve dolayısıyla da Pardus'u çalıştıramadım.. bunu nasıl yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim...

Eğer AWARD bios kullanıyorsan sistem açılışında RAM sayımı sırasında del tuşuyla BIOS'a gir. ADVANCED BIOS FEATURES SETUP menüsüne ok tuşlarıyla gel ve enterla.Burada FIRST BOOT DEVICE şeklinde bir seçenek olmalı.Bunun üzerine gelerek HDD0 yerine CD-ROM'u seç.Second Boot Device kısmını HDD0 olarak ayarlarsın.F10 tuşuyla gelecek olan soruya Y deyip ayarları kaydedip çıkarsın.Bu anlattıklarım sendeki bios sürümünde farklı olabilir ama genelde mantık bu şekildedir.
  • ben pardus u yükledim, cd ye attım çalıştı falan, hatta şu an pardustan yazıyorum fakat çok yavaş pardus? Ram im 1024 DDR, işlemci iyi, hadi cd den okuyor falan desek cd sürücüde yavaş değil.. Diğer herkestede windows a göre bir yavaşlık söz konusu mu acaba?? Bir de çözünürlük 1024 te kalmış durumda. Onu değiştiremiyormuyuz?? 85Hz de değişmiyor...
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • arkadaşlar ben pardusta hhd ki dosyları göremiyorum ne yapmalıyım?

Orjinalden alıntı: MAVER2614

suse 9.3 ,ubuntu 5.04 tavsiye ederim

değerli kardeşim,pardus u tavsiye et...ulusal,yerli...destekle,köstekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayugur -- 4 Ağustos 2005, 3:20:39 >

Umarım reklam sayılmaz. Pardus kullanıcıları ve kullnamayı düşünanler içinhttp://www.pardus-linux.org/forums adresinde bir forum açıldı.

Unofficall Support Forum yada Resmi Olmayan Destek Forumu diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmericc -- 9 Ağustos 2005, 18:49:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.