Şimdi Ara

Uludağ/Pardus, linkler, açıklamalar, kurulum ve BUG-Fix grubu. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
20.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar, min sistem gereksinimlerinde PIII, 512 RAM falan yazıyor sitesinde, şu an XP yüklü makinem Cel 400 128 MB RAM, o çalışıyorsa pardus da çalışır diyrum ama bir bilene sormak lazım, çalışır mı bu konf.da?sonra saatlerce boşuna uğraşmayalım?

teşkkürler.

Orjinalden alıntı: tourists12

Arkadaslar ben dediginiz gibi pardusun boot cdsini olusturmayi basardim ama ilk yazilar takir takir aciliyor kullanici adi ve sifre sorma bolumune geldigi zaman goruntu gidiyor.(Ctrl)+(Alt)+(-) tus kombinasyonunu denedim yine fayda etmedi ve goruntu gelmedi.Acaba oraya gelmeden once cozunurluk ayari yapabilecegimiz bir yer varmi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.
    şeklinde bir hata verdi.. duyan anlayabilen beri gelsin
    asıl soru kurulan versionunda da bu sorunla karşılaşırmıyım
  • Bende heyecanla kurma işlemine başladım ama :((
    hem 1 hemde 1.1 versionlarını denedim Windows'ta kurulu olan vmware üzeine yarattığım sanal 4 gb'Lik diske kurulum yapmak için "Other Linux Kernel 2.6.x" seçiyorum cd'den boot ederken "PCI: Cannot allocate resource region 4 of device 0000:00:07.1" hatası alıyorum ve kurulumu yapamıyorum. Vmware'in sitesinde adam gibi cevap bulamadım. Sizden yardım edebilecek var mı?
    cbox despina D700 T7200 2 Ghz işlemci 512 nvidia geforce 7600 paylaşımsız ekran kartı 160 GB sata disk 15.4 parlak ekran
    next8000xcam
  • YA ALLAH RIZASI İÇİN Bİ YARDIM EDİN

İNDİRDİM PARDUS U CD YE KALIBI DİSKE YAZDIR SEÇENEĞİYLE YAZDIM AMA CD Yİ SÜRÜCÜYE TAKIP ÇALIŞMASINI BEKLEDİĞİMDE cmd SAYFASI AÇILIYO AMA ŞU HATASI VERİYOR

releasenotes-tr.html dosyası bulunamadı lütfen bilmemnesinden emin olun aramak için başlat ara...

sadece tamam seçeneği var

ne yapabilirim kaç çeşit cd denedim olmadı indirdiğim dosyadan çalıştıramaz mıyım ?

http://www.pardus-dergi.org/

Orjinalden alıntı: hakan202020

PARDUSU YENİ KURDUM AMA ACİLEN MSN AYARLARINI , TV KARTI , PROG DVD AYARLARINI YANİ UYDU KARTI AYARLARININ NASIL YAPILDIĞINI BULAMIYORUM BU KONULARDA ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

bu siteye bakarsanız bir çok bilgi bulabilirsiniz
    http://www.pardus-linux.org/forums/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hupunu -- 29 Nisan 2006; 19:25:22 >
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.