Şimdi Ara

Ülkeyi 3 e bölebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela bi tarafta sadece geçtiğimiz seçimlerde akpye oy verenler yaşayabilsin, burda bi daha seçim olmasın akp hep iktidar olsun. 2. tarafta kime oy verdiği önemli olmadan herkes olsun, ben akpli komşumla da cehapeli kayınçomla da uyum içerisinde yaşıyordum zaten elitizmin yada gettoculuğun ne anlamı var diyenler olsun, seçimler yapılmaya devam etsin, kim kazanırsa hükümeti o kursun. Ama asıl önemli olan 3. tarafta sadece geçen seçimlerde akpye oy vermeyenler olsun.

şimdiki gibi halkın %50sinin coşkudan zıplayarak çıplak ayaklarıyla alkış tuttuğu, %50sinin mutluluğu tecrübe ettiği zamanları unutmaya başladığı bir sistem olmamış olur en azından belki.

• Uzun adam <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sana bişey yazarımda 15 günden yeni geldim

• Sen ne diyon la deyisik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu ciddi ciddi düşündüysen beyninde problemler var dostum

• Hadi abisi geç oldu Age of u kapat yat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

Mesela bi tarafta sadece geçtiğimiz seçimlerde akpye oy verenler yaşayabilsin, burda bi daha seçim olmasın akp hep iktidar olsun. 2. tarafta kime oy verdiği önemli olmadan herkes olsun, ben akpli komşumla da cehapeli kayınçomla da uyum içerisinde yaşıyordum zaten elitizmin yada gettoculuğun ne anlamı var diyenler olsun, seçimler yapılmaya devam etsin, kim kazanırsa hükümeti o kursun. Ama asıl önemli olan 3. tarafta sadece geçen seçimlerde akpye oy vermeyenler olsun.

şimdiki gibi halkın %50sinin coşkudan zıplayarak çıplak ayaklarıyla alkış tuttuğu, %50sinin mutluluğu tecrübe ettiği zamanları unutmaya başladığı bir sistem olmamış olur en azından belki.

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC yi aynı yerden yönetmek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekşi sözlükteki abuk subuk başlıklardan biri sandım.Buraya da geliyorlar
  • malumlar böldü bile
  • Sizin bu cahil cühela fikirleriniz yüzünden bu ülke düze çıkmaz.
  • ege ve akdeniz olarak bağımsızlığımızı ilan edip ayrı bir ülke kuralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Hadi abisi geç oldu Age of u kapat yat

Guldum nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Bunu ciddi ciddi düşündüysen beyninde problemler var dostum

doğrudur olabilir. konu youtubea giremediğimde "lan oğlum kodumun ülkesinde özgürlük dediğin şey 12 yaşında kızlarla evlenebilmekmiş demek" şeklinde oluşan bi fikirden türedi. yanlış düşünüyorumdur muhtemelen, siz milletçi kardeşlerim elbette hedonist bir benden daha rasyonel düşünüyorsunuzdur ama elimden gelmiyor birşey. ülkedir bayraktır bunlar bana ne yazık ki insanca yaşama hakkından daha fazla şeyler ifade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 7 Nisan 2015; 0:34:08 >
  • Kürtler suriyeliler ve akpliler gitsin kafi

• Valla şimdilik 2 ye bölmeyi düşünüyorlar bakalım iç savaş falan filan 15-20 parça olur o zamanla
  • quote:

quote:

doğrudur olabilir. konu youtubea giremediğimde "lan oğlum kodumun ülkesinde özgürlük dediğin şey 12 yaşında kızlarla evlenebilmekmiş demek" şeklinde oluşan bi fikirden türedi. yanlış düşünüyorumdur muhtemelen, siz milletçi kardeşlerim elbette hedonist bir benden daha rasyonel düşünüyorsunuzdur ama elimden gelmiyor birşey. ülkedir bayraktır bunlar bana ne yazık ki insanca yaşama hakkından daha fazla şeyler ifade etmiyor.

age of esprisi yapan gibi bazı arkadaşlar şimdi, "mala bak yutub kapandı diye insanca yaşayamadığından falan bahsediyo" der muhtemelen, konuya o sığlıkta bakmadığımı belirtmek isterim. katlanarak büyüdükçe daha fazla korkutucu hale gelen bu baskı rejiminin farkında olan sadece ben değilimdir umarım. demir kafes dediğimiz şeyin m^2sinin her seçimde azalıyor olması benim klostrofobimi tetiklemeye başladı anlayacağınız.

• quote:

quote:

Milliyetçi olduğumu nereden çıkardın onu anlamadım ama neyse

• quote:

quote:

quote:

Milliyetçi olduğumu nereden çıkardın onu anlamadım ama neyse

sana siz diye hitap edeceğimi düşünmen çok şirin gerçekten ama ne yazık ki konuyla alakasız. içinizdekiler i kastettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 7 Nisan 2015; 0:56:23 >

• quote:

Mesela bi tarafta sadece geçtiğimiz seçimlerde akpye oy verenler yaşayabilsin, burda bi daha seçim olmasın akp hep iktidar olsun. 2. tarafta kime oy verdiği önemli olmadan herkes olsun, ben akpli komşumla da cehapeli kayınçomla da uyum içerisinde yaşıyordum zaten elitizmin yada gettoculuğun ne anlamı var diyenler olsun, seçimler yapılmaya devam etsin, kim kazanırsa hükümeti o kursun. Ama asıl önemli olan 3. tarafta sadece geçen seçimlerde akpye oy vermeyenler olsun.

Ok tmm bye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer bir film var adı : Uyumsuz . Izle bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.