Şimdi Ara

Ülkenin akıl sağlığı ve ekran kartları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
7.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İkinci el bolumunde cok kart alip sattim, hicbir sorunla karsilasmadim, tabiki referansi saglam guvenilir kisilerden yaptim alisverisleri. Konuya gelecek olursak, ucuz urun kovalayip, amiyane tabirle kazik yeme durumu var. Gecmis olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millete sövmeyin ülkenin ekonomisini bu hale getirenlere sövün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7

    Bir de şeyciler var hocam. Çok temiz 970'ciler...  


    Ben bir de kendi kendine tribe girenlere hastayım. Bundan 1.5 ay önce R5 2600 + B450 anakart satmıştım forumdan, hem de oldukça uygun fiyata. Pek tabii ki bir sürü insan mesaj attı.


    " Fiyat belli indirim yapamam " dediğim halde indirim isteyenler, hadi bunu geç sanki kendisine söz vermişim gibi " ürünler satıldı " dediğimde de " hiç etik olmadı " hocamcılar da var. Onlar işin farklı bir boyutu. Adım gibi biliyorum çoğu al-satçı o tayfanın. Benden ucuza kapatıp gidip başka başka sitelerde üzerine fiyat koyup satacak.



    Alıntıları Göster

    Al sat olacagi cok acik zaten arkadas 2650 TL den sifir 10700K satiyor.Bunu alanlarin yuzde 90 inin al sat yapacagi cok net belli adam sari site let go yapistiracak 3500 u istedigi rakama satacak.

    Forumda 8-10 arkadas var nasil bir para varsa 10 tane Z490 maximus 10 tane 10900K Ramler dizmis satiyorlar.Ustune daha Ryzen 3600,3900 vs topluyorlar.

    Nasil bir istahdir nasil bir mantikdir anlamak mumkun degil,profiline bakinca Bilg. Ci da gozukmuyor.


    Forum genel olarak oluculuk uzerine kurulu siz 16 Gb 4133 ram i 500TL ye satiyorsunuz.Ben de aninda aliyorum.Bir kisim da yorum yapiyor iste olmasi gereken goruntuler,gercek fiyat bu vs hayir kardesim olmasi gereken fiyat degil belki ederi 750 ama ben sikismisim olu fiyatina satiyorum sen de bunu degerlendiriyorsun.Durum bu...


    1050,1060,1070,1080 %90 i garantisiz kartlar ben cillop gibi 1050Ti mi 500 e satmisim , 1070 i de 1300TL ye yegenime almisim dolar 15TL olsun bir kurus fazlasini vermem, garantisiz 1070-1080 e 2000-3000 verecegime ya gider 4Gb 1650 super sifir alirim ya da gider 5700Xt falan alirim 3-4 aylik...

    Sonuc sikisiksan ve ölü fiyata veriyorsan aninda satilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunu yeni mi farkettin? Disari cikinca bak yollara sokaklara bir tane maganda gibi kullanmayan var mi arabayi? Uganda daha yasanabilir bir yerdir yemin ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmettsezis

    Geçmiş olsun, malesef 2. El siteleri dolandırıcı dolmuş.

    Yok öyle bir şey. Sadece tek prensip gerekli. Alış verişi yüz yüze yapacaksınız. Ben çok aldım, sattım. Şuana kadar bir sorun yaşamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900e 1060 satarken her türlü ölücülük yapanlar yüzünden ilanı geri çekmiştim kart şuanda beklemekten eskiyor iyide oluyor yedekte dursun gün gelir 1.si arıza yaparsa iş görür en azından :D

  • Pazartesi bir ilana baktım ikinci el ürünü sıfırından pahalıya satıyor. Öylesine mesaj attım 2 kişi var alacak onlar almazsa bakarız dedi. Hani burnundan kıl da aldırmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el alacak kadar zengin değilim, gerekirse gider 1 model düşüğünü alırım ama kafam rahat olur en azından. Hiç değilse minimum 3 yıl kullanabileceğimin garantisi var.

  • WarSaw kullanıcısına yanıt

    forumda birisi "eski donanımlarımı satmam" diyordu. başta sebebini anlamadım ama sonrasında ben de aynısını yapmaya başladım.

  • Bunları yaşayacağımı bilip ikinci el hiç bakmadım. 1650 S aldım. 1.500'e. Korona ilk başladığı zamanlarda aldım. Aldım dediğim babam aldı. Kapitalist sistem işte.

    Bozuk ekran kartı satmanın dolandırıcılıktan farkı yok ki. Tüketici haklarına verin bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 6 Kasım 2020; 18:4:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlanımdaki ürüne deli gibi pazarlık yapıp sonra ortadan kaybolanlara ne demeli?


    Mesaj geçmişine bir bakıyorum adamın her ilana yazmış her satıcıyla deli gibi pazarlık yapıp sonra vazgeçiyor. Asalak dolu ortalık.

  • Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt

    Niye sövmeyelim kardeşim, kötü şartlarda olmamız birbirmize üçkağıtçılık, şerefsizlik yapma hakkı mı veriyor bizlere?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 eylülde 675 liraya rx 570 aldım 4 gblık versiyonunu. Hem de 2 aylık karttı. Şimdi garantisiz kartları 900-1000 liraya satıyorlar. Ryzen 5 1600 af aldım geçen sene 650den şimdi ikinci elini bulamıyorum bu fiyata. Arkadaşa bir şeyler bakıyoruz ama bulabilene aşk olsun, her şeyin fiyatı uçmuş. İnsan kafayı yiyor, paramız bu kadar mı değersizleşti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aoc gsync monitöre dişe dokunur para verip garantili ve vatan faturalı 2. el almıştım.

    hiç sorgulamak bile aklıma gelmedi. bir gün garanti sorgulamadan bir bakayım dedim meğer tamir görmüş garantisi olmayan bir ürünmüş.


    onun dışında 4x4 ddr3 corsair ram kitini almıştım ram testi uzun sürer diye uğraşmadım temiz görünüyordu. taktım arada oyundan atmalar mavi ekranlar. bir gece bıraktım memteste neyse işin sonunda ramin biri hatalı çıktı.

    garantisiz ram kitini faturayı kaybettim diyerek corsaire gönderdim yurtdışı nasıl olduysa kabul ettiler ve değiştirdiler.


    demek ki kazandığım para helal paraymış iki üründe senelerdir çalışıyor.

    cidden kimseye güven kalmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 6 Kasım 2020; 19:42:45 >
  • O kartlar artık emekli oldu. 2000 model altı değişensiz, kazasız, hatasız araba aramak gibi bir şey yaptığınız. Hata biraz da sizde. Tabi sıfırını alacak para yok haklısın. Ben 5700 xt alırken araştırmalarım sırasında adamın birisi 3500 liraya 1080 ti satıyordu. 3-5 fps fazla alacağım diye 2 yıllık kartı almadım tabi ki 5700xt aldım. Fazlasıyla memnunum.(Sapphire Nitro+)


    Özetle çok ölü makinalar almamak gerekiyor, sabah akşam nalları dikecek makinalara emeğinizi gömmeyin. O kadar eski bir kartın temizini aramayın.


    ITX kartlar zaten tek fanlı, soğutmaları yetersiz, sıcak çalışıyor. Birde uzun ömür beklemeyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba öncelikle geçmiş olsun hocam siz biraz sa bile bile lades yapmışsınız. Ben de yaklaşık 1 aydır 3600x 3700x peşinde koşuyorum malesef uygun fiyatlı satılanları hep kaçırdım. Denk gelmiyor nasip olmuyor bir şekilde anlaşıyoruz ful satıldı mesajları geliyor. Ne yapalım beklemekteyiz.
    Benim de en çok komiğime giden olay örnek adam çok temiz i5 10400f ve bir anakartın ilanını açmış adam gitmiş en pahalı fiyatın linkini eklemiş. Anakartta da aynı şekilde sıfırlarını alsan 3500 tl ye alabileceksin ama işte nasrettin hoca sitili takılıyorlar. Ya tutarsa :) Ya arkadaşlar kimse gerizekalı değil yıl olmuş 2020 bak herkesin elinin altında bu internet. Hem kendinizin hem başkalarının zamanını çalmayın. Yazıktır günahtır.

    Edit: Bu arada o arkadaş mesajımı görürsen alınma rica ediyorum biraz anlayış biraz insaf diliyorum. Sevgiler saygılar. İyi forumlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujiwara -- 6 Kasım 2020; 20:28:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam r9 380 (karıştırmadıysam) ve 270 modellerinin reballing yapılmamışını bulmak çok zor, sıkıntılı hep kartlar. Ayrıca kusura bakmayın, adam RX 580'e 1400 istemekte haklı. Şu anda o kart 2000 lira üstüne satılıyor, kart çok eski değil ve mining yapılmadıysa gayet uygun bir fiyat. 600₺ fazla verip 0 almak, veya 5500xt almak sizin tercihiniz olur tabii. Fiyat arttırma olayı (adam kartı 1000₺'ye aldı 1400'e satıyor) hoş bir şey olmasa da olması gereken bir şey, zira zaten lira durduğu yerde değer kaybediyor, bu durumdan adamı suçlayamazsınız.

    Asıl benim sinirime giden ürün paketi açıldığı anda ederi yarıya düşer vs. anlayışı. Eyvallah, paketi açmışım da ürünü kullanmamışım, neden yarıya düşüyor fiyat? Diyelim ürün 100x lira, 100x lirayı verebiliyorsun da sırf kutuyu açtı diye 70x-80x lira veremiyor musun? Sırf kutuyu kendisi açmak için 100x ödeyen de ödesin, kendi bilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt

    Ben dolandırıcılara demiyorum arkadaş demiş ya yüksek fiyattan koyuyorlar diye ona diyorum. Dolandırıcıların Allah belasını versin zaten.

  • Bende benzer şeyleri yaşadım hesapları şikayet ettim incelemeye düştü sonuç ne oldu belirsiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.