Şimdi Ara

Ülkemize gelmeyen çok güzel bir pick-up ve Suv. -GMC-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 GMC Canyon SLE
    Açıkça Toyota'nın ve Nissan'ın arazi,pick-up tarzı aracında çok daha güzel. Ben çok beğendim.

2017 GMC Acadia
    Bu yeni gayet güzel bir Suv seçeneği bence.

Gmc ülkemizde varmı hiç bilmiyorum. Ben yollarda hiç ilk videodaki araçtan görmedim. Çok fazla güzelliği kaçırdığımızı düşünüyorum baskılar(vergi,yakıt pahalılığı vs.) yüzünden. İnşallah nasip olur birgün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gmc turkiyede satilmiyor. nedeni ise hem vergiler hem de gm'nin avrupa politikasi. gerci gelse de alan insanlar olmaz.

ama bir basbakan, bakan, cumhurbaskani konvoyuna denk gelirseniz bol bol gorebilirsiniz.
  • Amarok neyinize yetmedi.
  • Üsten 2. Cisi çok güzel bence

• Bir süredir işim gereği Arabistan'da yaşıyorum ve burada birçok farklı araca binme imkanım oldu. Yalnız sürmek değil onu baştan belirteyim.

Konu Gmc olduğu için 2014 Yukon Xl ve Acadia ile yolculuk yapmıştım her ikisi ile de 450km civarı, ufak deneyim paylaşmak istedim.

Araçların büyük, geniş iç hacimli, kullanışlı olduğu bir gerçek ancak iş virajlı yollara ya da yüksek hız (160km/s) olduğunda burada acaba mı dedirtiyor. Zira fizik kuralı ve araç yapıları gereği oluşan salınımlar bir sonra beni rahatsız etmişti. Tabi 120km/s civarı ve düz yollarda da konforu cidden güzel. Mesela Yukon Xl'ın üçüncü sırasında olmama rağmen ki burası da üç yetişkin rahat alıyor, salınımlar hariç memnun etmedi diyemem.

Acadia ise daha ufak ancak bu bile gayet yeterli. Yukon Xl şoför dahil 7-9 kişilik olarak geçmekte. Bu ise 7-8 diyebilirim. Aslında tam bizlik ancak malum vergi ve yakıt ile pek mümkün değil.

Son olarak büyük hacim motorun sesi ve hissi gerçekten de bir başka.

Bunların haricinde dört farklı bu sınıf araçlara daha bindim ve bende en etkinli olanı 2014 Mercedes Gl450 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayerli -- 26 Mart 2017; 8:52:44 >

• Acadia videolarını çok izledim gercekten güzel araç,canyon sle modelini ilk defa gördüm f150 sınıfında galiba ama ondan iyi duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.