Şimdi Ara

Ülke Fransa seçilince eski iPhone'lar hızlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denedim düştü :) daha kötü oldu

• Bataryamı değiştikten sonra Samsungda da hız artışı oldu. Telefonda pil gücü azalınca hemen bitmemesi için performans otomatik düşüyor sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Agresif büyümeye çalışan her şirket ellerindekini de kaybediyor. Benzer bir durum hepsiburada için geçerli.

• İphone 6’da denedim. Sanki biraz hızlandı gibi ancak öyle bariz bir etkisi olmadı. Hatta belki psikolojik olarak, telefon biraz hızlanmış gibi gelmiş olabilir bana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle yalan haber.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Kesin mi?

• Ya ufacık fark var arada bu mudur yani ? Kardeşimde iphone 6s var, 10 numara çalışıyor hiç bir yavaşlaması yok, abartılıyor bence.

• Bu son aldığum apple olucak. 12 aldım 3 5k lık xiomilerin pil ömrü kamerası daha iyi. Bide bu şirketin saçma çevre düşmanı kablo politikaları var. Kutuda adaptör yok 200 tl kulaklık yok 200 tl ona kulaklık dönüştürücüsü yok 100 tl ona veriyorsun. Nefrettim appledan. Tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: monacomen

Aynısını Xiaomi ve Huawei yapsaydı ABD'den ambargoyu yer, dünyanın en yüksek tazminatını ödetirler, bu marka telefonlar ile ülkeye girişine de izin vermez, bu marka telefon kullananları da ülkelerine sokmazlardı.

Sevgili forumdaş dostum, tüm telefon firmaları bunu yapar, bilinçli eskitme hepsinde var ama hauwei ve diğerlerinin yaptığı bu eskitme kimsenin umurumda değil. fiyat performans nedeni ile göze batmıyor konu bu. 4-5 sene öncenin android telefonu bugün aynı mı? hepsi aslıda donanım olarak canavar cihazlar ama neden yavaşlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 25 Ağustos 2021; 15:36:6 >
  • 🌝

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung telefonlarda güncelleme yapmazsan yavaşlamıyor ve uzun süre kullanabiliyorsun şu an android 6 7 8 9 bile iş görüyor.

iosta öyle değil hem zorla güncelletiyor hem de yavaşlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: babadol

Adam 5 senelik pili ölmüş cihazın hızı düştü diye şikayet ediyor.

Aynen knk Apple o yüzden mahkemelik oldu zaten :) Fanboyluk yapıcam diye her haltı da savunmayın biraz omurganız olsun be kardeşim

• Zaten apple ürünü almıyordum, asla almam aldırtmam da. Bu nasıl bir sahtekarlıktır be!

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Huawei zaten planli eskitmeyi cok iyi uyguluyor. Stabilitesi bozuluyor bir sure sonra. Hatta kamerasi da problemli oluyor veya yazilimsal cozulcekken cozmuyorlar aylarca ... Bunlar yasandi yasaniyor da .

Ambargo olayi bambaska gerekcelerle ve hakli Amerika ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 25 Ağustos 2021; 16:52:37 >
  • Iphone'ların yazılımı çok kötü.. Jeff Bezos'un telefonu bile kolayca hacklenmişti.. yavaşlatma, batarya sorunları var.
    Apple telefondaki fotoları her şeyi tarıyor, rapor gönderiyor. Kullanıcıyı köle yerine koymaktır bu

• zimbabwe secince islemci asiri isinip 100 derece olup kendini yakip imha ediyor

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Android de de kapı kilit tutmuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Imp kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlik yapma boş boş konuşup, yermek için en ufak bir açık arayıp mantıklı düşünmeyenlere benim lafım, üstüne alınıyorsan hay hay.

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Galaxy s21 ultra fiyatına bakıyorum 15 bin, 12 pro max fiyatına bakıyorum 15 bin, fahiş fiyat kavramını açar mısınız, ya da kıyas yaptığınız kriteri?

• Denedim öyle bir hızlanma olmadı benchmarklardaki puanı düştü hatta. Kimliği belirsiz çinli araştırmacılara inanmak da ne bileyim çin bu yani

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.