haluk özdil istihbaratı meshurdur ![]() Bu öyle bir savaş ki bitmesi istenmiyor. ABD ve ortağı İngiltere'nin planı işliyor. Ukrayna bataklığa çevrildikten sonra sırada Türkiye var. İşte detaylar https://www.youtube.com/watch?v=iabbW1Y8xQU |
ukraynadan sonra sıra türkiyedeymiş video kanıt

-
-
Kesinlikle,
Geliyor gelmekte olan...
-
Hayır, ya Moldova yada Kazakistandaydı. Rus ordusundan bir bok olmayacağını gördüğümüz için sıra falan yok tabiki artık.
-
-
Videoyu izlemedim ama gelsinler bakalım
biz eğitimsiz ukrayna ordusuna ya da köle kazakistana benzemeyiz, gerçi benim dememe gerek yok tarih altın harflerle yazmış.
-
Türkiye boş bir ülke değil. Buraya nükleer atarlarsa atsınlar, buna karşılık Rusya karasına girip herkesi ezip geçeriz. Kara ordusu avantajımız çok güçlü. Rusya karasına ayak bastığımız anda Moskova ya kadar gireriz. Oraya da nükleer atacaklarsa atsınlar. Kara ordusu avantajını kullanırsak, Polonya'dan bile girip Rusya'nın içine gireriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 6 Mart 2022; 4:59:7 > -
Ülkeye bir sürü yabancı sokuyorlar.
Bence özdil, çiftçi, gibileri hikaye. Savşasız istila. Ya da ilerde bir kıvılcıma bakar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyeyi yönetenler zaten sürekli kandırılıyor...
-
Üç günde ukraynayı alacağını sanan ruskyler rezil oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bu adam çok boş konuşuyo
👎
Kesinlikle, savaştan değil bundan korkuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Nedense her bir olay sonucu sıradaki muhatap ülke Türkiye oluyor. Ne bitmek bilmez planları varmış Türkiye için.
6 saatte de Şam'da girip, Emevi Camii'nde cuma namazı kılıyorduk...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belgenin sahte olduğu belli:
Trump imzası en az yarım ssyfa gaplar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Videoyu izlemedim ama gelsinler bakalım |
Hayır, ya Moldova yada Kazakistandaydı. Rus ordusundan bir bok olmayacağını gördüğümüz için sıra falan yok tabiki artık. |
Türkiye boş bir ülke değil. Buraya nükleer atarlarsa atsınlar, buna karşılık Rusya karasına girip herkesi ezip geçeriz. Kara ordusu avantajımız çok güçlü. Rusya karasına ayak bastığımız anda Moskova ya kadar gireriz. Oraya da nükleer atacaklarsa atsınlar. Kara ordusu avantajını kullanırsak, Polonya'dan bile girip Rusya'nın içine gireriz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X