< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 4 Temmuz 2019; 8:50:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 4 Temmuz 2019; 8:50:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gelseler de dünyayı insanlardan kurtarsalar
|
Farklı boyutlarda yaşayan varlıklar vardır. Bunların bir kısmı bizim anladığımız manada yaşamıyor, yani nefes alma, yeme içme vs olayları yok, fakat varlar. Bunların mahiyeti, insanoğlunun henüz ulaşamadığı bilgiler nedeniyle açıklanamıyor, salt enerjiden oluşuyorlar, yada bizim hayal alemimize benzer bir yerde ver olup, maddesel bedenleri yok vs. Kozmik enerji, kara delikler, karmaşık uzay-zaman denklemleri vs açıklanmaya çalışılsa da bu iş insanlığı aşan bir iş.
Örneğin insan herhangi bir maddeyi yoktan var edemediği gibi, vardan da yok edemez. Çünkü her madde bünyesinde enerji barındırır. Fakat bu enerjinin mahiyeti, nasıl oluştuğu, maddenin atomlarında nasıl kendini muhafaza ettiği bilimin üzerinde çalıştığı, fakat çok da mesafe katedemediği bir konu. En son bildiğiniz gibi CERN deneylerinde atom altı parçacıkların hareketlerini inceleyerek bir yerlere varmaya çalışıldı. Buradan varacağım yer şurası: madde yada anti-maddenin tam manasıyla açıklanması insanoğlunun sınırlarının çok ötesindedir. Yapılan araştırmalar insanı sadece mutlak bir güce bir yaratıcıya götürür. Aksi mümkün değildir. Yani bir ressama bu resmi nasıl yapıyorsun aklım almıyor, düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum derseniz adam şaşırır ve ben ressamım, işim bu, yeteneğim bu der. Sen ondaki yeteneği ve ortaya koyduğu eserleri ancak izlersin, bu eserlerin nasıl ortaya çıktığına tam anlamıyla sadece o ressam vakıftır. UFO dediğimiz değişik oluşumlar farklı yaşam-varlık boyutlarının bizim yaşadığımız alemdeki yansımaları-tezahürlerinden ibarettir, çok üzerine düşülmesi, kafa yorulması bence gereksizdir. |
Troll haber değillerse, ABD ya da Rusya'nın yeni hava araçlarıdır.
CIA, 1950-1960 arasında ufo gördüğünü söyleyenlerin aslında ABD hava araçlarını gördüklerini söylemişti geçenlerde. |
İstanbul tuzlada askerlik yaptığım zamanlarda gece 3-5 yada 4-6 nöbeti çok kitlerlerdi başıma çok ilginç bir olay geldi tuzlada nöbet yerimiz demir yolu ve sahile 300m mesafe var nöbet tuarken birden baktım deniz tarafında bana 500-600 metre uzaklıkta hızla yuvarlak yanıp sönen uçağa benzer bir cisim geçti ilk başta bir şey anlamadım beklemeye başladım pür dikkat bakıyorum aradan 1 dakika geçmedi birtane daha geçti şaşkınlıktan tüfeği yere bıraktım nöbet yerinde çömeldim lan bundan hiç ses çıkmadı yani bu kadar hızlı giden şey uçak olsa ki olamaz gecenin bir vaktinde okadar aşağıdan geçemez kendi gözlerimle gördüm ister inanın ister inanmayın hiç bir ses çıkartmadı tüfeğimi yere koyup 10 dakika kendi kendime dedim ki abi bu hiç ses çıkartmadı okadar hızlı geçen bir cisim ses çıkarmazmı kaldıki aramızda 600 mtere felan vardı ondan sonra arasıra 5-10 günde bir görmeye devam ettim. çok hızlı geçiyor yani saate en az 4bin 5bin km hızla gidiyor cismi görmem 1-2 sanye sürüyor ve beyaz ışığı var ama en ufak bir ses çıkartmıyor o gün den sonra anladımki ya teknoloji bizim düşündüğümüzden çok çok çok daha gelişmiş yada uzaylı gerçekten var. Bu olay ben 21 yaşındayken askerdeyken oldu şuan 37 yaşındayım hala unutamam işte buda böyle bir anıdır....
![]() |
Bakış açın yanlış. Müslümanım diyen biri her işe dini konudan bakar ve bakmalıdır da. Bilim bilim diye yere göğe sığdırılmayan insanın mevcuttaki evreni tanılama, anlama, deneyimleme gayretinden ibarettir. Bunu şurdan da anlayabilirsin, o kadar genetik çalışmalara, DNA nın yapısının çözülmesine, milyonlarca ışık yılı uzaklıktaki galaksilerin, gezegenlerin fotoğrafı çekilmesine rağmen herhangi bir canlı formuna ait yaşam sıvısı olan kanın hala yapılamıyor olması şaşırtıcı değil mi? Demek ki o kadar da ileri değilmiş. Yada gözün yapısını bilim çözdü ama görmenin beyinde nasıl gerçekleştiğini hala araştırıyor, yani gözün gördüğü görüntü beyinde nasıl bir sistemle resmediliyor burası hala muamma.. İstersen bilim dergilerini karıştır, ne demek istediğimi daha detaylı görecek ve anlayacaksın. Başka bir konu zaman mefhumu, insan zamanı algılar, hisseder, kendince takvimlendirir, saatlere böler vs ama zamanın mahiyetini henüz anlayamamıştır. Nasıl ve ne zaman işlerlik kazanan bir mekanizma olduğula ilgili çalışmalar devam ediyor, bunu da araştırmanı tavsiye ederim, güzel bir konudur çünkü.
Yanında görmediğine, gözüyle görmediğine, kulağıyla duymadığına inanmayanlar son derece abes bir inat uğruna kendileri kandırıyorlar. Sebebi de çok basit. Müspet ilim şu anda 5 duyuyu ve buna eşlik eden 6. hissi kabul ediyor. Sen aklından çocukluğunu geçirdiğinde bunu görebiliyor yada duyabiliyor musun? Ama bunu yaptın. Yada birine kızdığın, birinden hoşlandığında yada birinden şüphelendiğinden bu hislerinin gerçekten var olduğunu, bunların içinde, bünyende oluştuğunu inkar edebilir misin? Tabiki edemezsin. Çünkü bu tip şeyler her insanın fıtratında doğal olarak vardır. Yani herşey madde değildir. Görmen, duyman, dokunman gerekmez. Bu dediklerimi anlamak için asgari bir metafizik bilgisi gerekir, anlayamıyorsan henüz buna vakıf olmadığındandır, dolayısıyla o öyle değil, sen bilmiyorsun diye düşünme hemen. |
Sene 2019 koca evrende hala yalnız olduğumuza inanlar var.
![]() |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 4 Temmuz 2019; 6:14:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|