Şimdi Ara

UFC Undisputed 2010

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktıgım kadarıyla yüksek notlar almış. Alan ya da oynayanlar tavsiye ederler mi? Online özellikleri var mı?

• fight night round 4 ten sonra hiç çekici gelmiyor bana oynayış olarak.. ha grafik ses falan dersen başarılı olmuş..
  • Oynamadım ama güzele benziyor
  • demosunu oynuyorum sürekli tek sinir olduğum zorluk seviyeleri.. ilk iki seviyede hiç zorlanmıyorum 3. seviyede mafediyolar dengesiz olmş şöle cidden zorlanarak oynıyabilceğim bi seviye komamışlar.. 2009 u çok geliştirmişler gzl olmş ama bu oyun bence 2012 de falan tam oturur daha çok yeni bi seri
  • bir de şu var bir dövüş 30 saniye falan sürüyo çoğu zaman... gerçi gerçek ufc maçlarında da böyle.. sanırım bu oyun gerçekten ufc sporuna ilgi duyanları daha çok kendine çeker..
    b
  • Oyunun puanlarını gördüm şaşırdım 93 ortalaması var oyunun daha az inceleme var ama o kadar yüksek seviye de bir oyun mu oynayanlara soruyorum?Benim ilgimi çekmediği için fark etmez yine de..
  • 2009'u ilk videolarda gösterdiklerinde şok olmuştum ama oyunu oynayınca videodakiler gibi olmadığını anlamıştım tabi yinede güzel oyundu 2010'a bakalım birde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK FIGHT NIGHT ROUND 3
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunu oynuyorum tek kelimeyle müthiş tam bir dayak simulasyonu abimle deliler gibi oynuyoruz bi önceki oyundaki basit oynanış giderilmiş daha zorlaştırılmış yerde tepinirken yeni hareketler gelmiş ben çok beğendim oyunu
  • Oyunu oynamadım ama bazıları azcık dayakla hemen nakavt oluyor diyorlar sizcede böylemi ?
  • ani vuruşla nakavt olabliyor tam rakip sana vuracakken aynı anda sende vurursan nakavt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunalir -- 22 Mayıs 2010; 14:31:57 >
  • UFC'yi takip etmeyenler için pek de keyifli olmayacaktır UFC severler için tek kelimeyle harika...
  • ben bu oyunda grafikleri ve yerdeki boğuşmayı çok seviyorum çok zevkli oluyor..
  • turnuva modunda dier maçları izleyin inanılmaz zevkli ya kendmi extrep sport u açmış gbi hisettim resmen.. oyun sadece IT IS AAAAAL OVER lafı için bile oynanır :D tek derdim yerde kolumu bacamı bükünce kurtaramıyorum kendmi varmı bilen?
  • ya arkadaşlar bu ufc nin bide undergrond u vardı nedi onun adı bilen varmı? çok daha vahşi çok daha kuralsız ve kanlı bişidi
  • demosunu oynadık arkadaşlarla çok eğlenceli bir oyun grafiklerde 10 alır.kesinlikle tavsiye ederim
  • bu oyunun 2009 incelemesini yabancı bir sitede 9.4 puanla gördüm..
    2009 unu oynayıpta 2010 unu degerlendirecek bir arkadaş varmı ??
    super street fighterdan bile iyi bu oyunmuş yaw...
    vaybeeeee

• bencede iyi :)

2009 a göre çok gelişmiş tabiki oldukça başarılı bi oyun ama herkeze hitap etmez sanırım biraz bilgin varsa daha çok seversin
  • arkadaşlar oyun mükemmel ama oyunda çok fazla tuş var yani su pozisyonda nabıyım falan diyorsunuz kafanız karısıyor ve de tusları ezberleyene kadar epey sure alıyor. ama gerçekçilik olarak gercekten çok iyi bir oyun. fnr 4 le kapışır gerçi 2 si ayrı katagoride birinde sadece yumruk bunda herturlu şey serbest nasıl girersen gir :D
  • arkadaşlar karşınızda dişli bir rakip olduktan sonra oyunun üstüne yok bence..2010 incelemesini yaparsam..Eğer sürekli sağ göze çalışırsanız 6-7.yumrukta açılma başlıyor ve sahada kanlar dökülmeye başlıyor..Eğer açılan göze tekmeler veya dirseklerle saldırırsanız nakavt olma olasılığı dahada artıyor..2009 dan görüntü ve dövüşçülerdeki gerçekçilik daha da artımı.Adamlardaki terler daha çok belli olmaya başlamış ve 2009'dan farklı olarak yumrukları boşa çıkartabiliyoruz yaptığımız bir iki falso hareketleri ile..Yerdeki hareketlilik dahada artmış değişik kombinasyonlar eklenmiş yine...Oyun ara videoları çok güzel olmuiş gerçekçiliği çok daha net yapmışları..Bence alınmaya değer bir oyun ben fiyatta birazda düşüş bekleyip kesinlikle almayı düşünüyorum...
  • ahmettuncez, abi adam kolunu büktüğünde kurtulmayı başarabiliyomusun ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.