Şimdi Ara

UFC Undisputed 2010 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Estheim

UFC yi bayadır izlemiyorum.En son Evans - Machida şamp. maçını seyretmiştim.Ozaman araya birşeyler girdi fırsat bulamadım.İşte bu oyunun çıkmasıyla tekrar bir göz atayım dedim.

_CHARLOTTE_@
    Hocam unutamadığın ya da çok güzel ünvan maçlarının olduğu dövüşleri yazar mısın?
    Ya da numarsını yaz.İndirip bi izliyeyim.
    Şu Tito Ortiz'i izlemek bi nasip olmadı.

bu organizasyonu nasıl izleyebilirim?? hangi uydu hangi teknik bi yardım edin lütfen.. oyununu aldım oynamaya doyamıyorum maçlarınıda izlemek istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Beyler oyunu orjinal alanlar hangi konsola aldıklarını söylerlerse eğer beraber Fight Camp kurabiliriz.Oyunun öyle bir özelliği var.

Özellikle PS3 e alanlardan yorum bekliyorum.Çünkü arada kaldım PS3 mü Xbox 360 mı diye.

ben ps3 için aldım...
  • Nasıl izleyeceklerini merak edenler bana PM atsın arkadaşlar.Niye foruma yazmıyorun?Çünkü forumda anlatmam yasak..
  • valla bu aksam demosunu oynadim guzel olmus tek eksigi bence vurus hissi tam yansitilamamis, mesala rakibin suratina caktigimizda adamin agzindan su sel kan vs gelmeli bunda yok
  • Sanırım M rating felan almamak için o kadar ileriye gitmemişlerdir.Ben hala daha oynayamadım henüz ancak 2009 çok kaliteliydi 2010 nun eksiği yok fazlası var.Bu sırada oyunun tadı online da çıkar ancak kimse online oynamamış henüz sanırım..
  • CHARLOTTE Xbox 360 da online oynayabilmek için oyunu orjinal mi almak gerekiyor ? ben öyle biliyorum ama tam emin degilim.
  • Evet kardeşim doğru biliyorsun , çünkü kod orjinal oyunun kitapcığında yazılı.Dolayısıyla paraya kıymak gerekecek.Ancak şöyle birşey de var , 5 dolar verip kodu satın da alabiliyorsun.Hani başka bir konsolda daha oynayabilmek için , para tuzağı tabi orası ayrı.Ama safkan verbatimle online oynanmıyor.

Bence bu senenin en iyi oyunlarından biri UFC özellikle PS3 e aldığımda oyunu , dövüş kampımı kurduğumda isteyen arkadaşları kabul edeceğim.Bence oyunu oynama süresini çok çok uzatacak bu durum çünkü bütün dünyada ki en iyi kamplar listesinde yükselmenin verdiği heyecan olacak.10 haziran da finaller bitiyor 11 inde alıyorum konsolu
  • quote:

Sanırım M rating felan almamak için o kadar ileriye gitmemişlerdir.Ben hala daha oynayamadım henüz ancak 2009 çok kaliteliydi 2010 nun eksiği yok fazlası var.Bu sırada oyunun tadı online da çıkar ancak kimse online oynamamış henüz sanırım..

ufc 2009 onlıne tv ve xbox ı kırma sebebım olacak heralde oyle uyuz adamlar denk gelıyorkı
  • Nasıl dostum uyuz derken ? Çok mu iyi oynuyorlar?
  • touturial larda ne kadar ugraşsamda dövüşlerde şuan baya acemilik çekiyorum :D
    standart hareketler haricinde kombineler falan baya zor.zorluk dereceleri arasında uçurum var bence
    kan efektleri ve adamlardaki darbe izleri muhteşem
  • Expert modun asağısında oynamam Geçen Xbox'ım 2 saatliğine çalıştı hemen UFC taktım almadığım adam kalmadı aşağıya

dayyahi oyunu hangi konsolda oynuyorsun?
  • quote:

Abi benim Xbox ilk çıkan Xbox lardan valla ne olduğunu bile bilmiyorum Ama 10 haziranda yeni bir Xbox alcam ve orjinal takılacağım.PS3 ün controller beni hiç kesmiyor.Bu sırada mavi yolcu sende orjinal kullan derim.Banlanmak çok kötü birşey.Diğer yandan GOW3 , MGS4 , Uncharted serisi felan aklımı karıştırıyor.Bakcaz artık..

Hocam bende aynı oyunları bekliyorum 50' piyasalarına düşsün yapıştıracam 1'er tane..YUkarıda sormuşsun nerede 90 Tl diye sahibinde satanlar var 90'a oyunu..BEnde bekleyecem bakalım ps3 alınca eklersin oynarız bende satmaktan vazgeçersem ps3'ü....
  • Hocam ben hala aradayım aslında PS3 ile UFC rahat oynanmaz gibime geliyor.Ama bakacaz artık bu yaz baya bir online maç yapacağım UFC de.Tabi Fight Camp ımı da kuracağım.
  • quote:

Hocam ben hala aradayım aslında PS3 ile UFC rahat oynanmaz gibime geliyor.Ama bakacaz artık bu yaz baya bir online maç yapacağım UFC de.Tabi Fight Camp ımı da kuracağım.

xbox kullandım kolu cidden güzel ama analoglar ps3'e göre çok sert bence...Ps3 te hareketleri yapmak daha kolay olur
  • Xbox UFC de baya iyi oynanıyor hocam ben Xbox da oynadım çünkü hep.Benim aslında sevmediğim Analogların yeri PS3 de.Yan yana olmuyor analoglar çapraz olsa canavar olur.Tabi birde Splinter Cell gibi 2 analoğuda kullanmamız gereken TPSlerde de Xbox ın kolu çok başarılı.Ama gidip bir deneyecem PS3 ü böyle oyunlarda.Muhtemelen o an akrar vereceğim hangi konsolu alacağıma.

Beyler şu oyunu online oynayan yok mu hala ya??LAg muhabbetinden bir haber verseniz..
  • bende evde kardeşimle oynuyorum hep beğenerek oynuyoru

rude edinecekti oyunu online oynamak için ne oldu bilmiyorum....
  • Bir haberimiz olsa da ona göre hangi konsola alacağım karar vereceğim.Xbox da orjinal takılan var mı hiç?
  • Oyun çok pahalı GG de. Hem PS3 hem de Xbox 360 fiyatları 100 liradan başlıyor. O yüzden bu oyunu online oynayan birinin Türkiye de şu an oldugunu zannetmiyorum. Oyunun ikinci el piyasasıda daha olurşmadı. Oluşsada zaten kod yüzünden ikinci el alan online oynayamayacak anladıgım kadarıyla. (kod tek kullanımlıksa eger)
  • ben gordum hatta oynamak icin ne kadar ugrstiysamda bir turlu yapamadim ayarlari biraz karisikti

grafikleri mukemmel bence alinip rahat rahat oynanabilecek bir oyun
  • Jokerwill

eğer orjinal almadıysan zaten oynayamazsın , kitapcıktaki kodu girmen gerekiyor ve kod sadece 1 defa kullanılıyor.

Maviyolcu

Evet sadece 1 kere kullanılıyor kod.Umalım da fiyatı 1 aya kadar felan düşsün.Bu oyunun ikinci elini kim alır orası ayrı tabi..Gerçi 5 dolar da birşey değil ama nasıl alınacak nerden alınacak bilmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.