Şimdi Ara

UFC Undisputed 2010 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shogun Rua şuan ki UFC Light Heavyweight şampiyonu Tutorial'a baktın mı hiç?Unutma submissionlardan kaçmanın 2 yolu var , birincisi sağ analoğu saat yönüne doğru hızlı hızlı çevirmek , 2.si tuşlara hızlı hızlı basmak.Eper kendin karakter yaratıysan Submission Defense ve Offensine yüklen puan bazında karakterinin.Tabi ki Stamina da çok önemli.Eğer düşük seviyede yalanırsan hiç kaçısın yok bu yüzden arada dinlen yerde sadece korunup.

Shogun Rua yenmesi biraz zor bir karakter ama alırsın aşağı biraz daha oynarsan.Sen adamı aşağı almaya çalış , sonra MMount pozisyonuna geç adama yumruk yağdır.Eğer staminası az ise sağ analoğa tıklayarak sende Submission yapabilirsin.Tabi yaparkende hızlı hızlı sağ analoğu çevirmeyi unutma.

Adamın seni yere almasını engellemek istiyorsan ya sağ yada soldu unuttum şimdi analog çubuğu sola çek.Gene yanlış hatırlamıyorsam r2 ye basılı tutup ileri çekersen sağ analog çubugu sen takedown yapıyorsun.Adam yumruk ayda tekme attığı sırada yaparsan bunu kesin alırsın aşağıya , sonra üstüne çık mount pozisyonuna gel yumruk yagdır.Yada bırak debelensin sen sadece analog çubugu geride tut.Staminası azalcak debelenirken ,azaldığı an tıkla sağ analoga başla çevirmeye bakarsın sen yaparsın submission ı.

Sana önerilerim Lyoto MAchida , Anderson Silva , Rashad Evans , Quinton Jackson , Forrest Griffin den birini seç.Lyoto Machida kolayına submit edilmez bu sırada haberin olsun.Bir dene dediklerimi haberlerini bekliyorum :))

• Oyun yine harika olmuş.Yenisi çıkana kadar sıkılmadan oynanır.

Bu arada takip edenler varsa
    UFC 114
    Rampage Jackson - Rashad Evans
    Bu maç kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 26 Mayıs 2010; 22:27:27 >
  • Yahu diyorum bu forumda MMA başlığı var gelin konuşalım , tartışalım.Valla ağız tadıyla bir UFC muhabbeti yapacak adam bulamadım gitti ya.

Hemen ardından UFC 115 Chuck Liddell geri dönüyor ama Rich Franklin bence fena benzetecek onu.UFC 114 de ise Rampage 'in Rashad'ı devirmesi temennimizdir.Eskiden severdim ancak sıkıcı Thiago Silva maçından sonra ayar oldum kendisine.Ayrıca UFC 114 de Diego Sanchez de ilk Welterweight maçına çıkacak bakalım BJ Penn yenilgisinden sonra ne kadar geliştirmiş kendisi.Micheal Bisbing ise Dan Miller ile karşılaşacak Wanderlei silva yenilgisinin ardından bu maçı kesinlikle alması lazım hemde KO yada TKO ile.

UFC Undisputed 2010

• UFC yi bayadır izlemiyorum.En son Evans - Machida şamp. maçını seyretmiştim.Ozaman araya birşeyler girdi fırsat bulamadım.İşte bu oyunun çıkmasıyla tekrar bir göz atayım dedim.

_CHARLOTTE_@
    Hocam unutamadığın ya da çok güzel ünvan maçlarının olduğu dövüşleri yazar mısın?
    Ya da numarsını yaz.İndirip bi izliyeyim.
    Şu Tito Ortiz'i izlemek bi nasip olmadı.
  • Hocam Tito Ortiz geri geldi ama pert yani.Forrest Griffin aldı aşağıya.

Lyoto Machida 1 kere kemeri korudu Shogun Rua ya karşı ama hemen Rematch yaptırdılar.Sonra Shogun Rua Machida'yı darma duman etti kesinlikle seyretmen lazım onu

Sana önerebileceğim UFC100 ,UFC 101 ,UFC 107 , UFC 110 , UFC 111 , UFC 112 , UFC 113 , Strikeforce : Fedor vs Rogers (Bu UFC değil ama kesin seyret).

Tito Ortize gelirsek o adam bir daha UFC de maç yapar mı bilmem , şu an The Ultimate Fighter 'ın koçluğunu yapıyor Chuck Liddell'e karşı.Programın son bölümünden sonra maçları olacaktı ancak Tito Ortiz maçtan çekildi.Zaten çekilmese de Chuck Liddell Tito Ortiz'i 2 kere KO etmişti gene ederdi.Şimdi işte UFC 115 de Chuck Liddell ile Rich Franklin kapışacak.

Bu sırada haziranda Fedor Emelienenko'nun Fabricio Werdum ile maçı var StrikeForce ' da kesinlikle kaçırma derim.Bilinen en iyi MMA dövüşcüsü Fedor Emelienenko eğer Pride FC felan takip ettiysen zamnında bilirisn.Adam 30 maçta hiç yenilmedi.1 tane var o da aslında No Contest.İllegal dirsekti ama yenilgi olarka geçti.

• Machida'nın yenildiğini biliyorum.

Hemen dediklerine bir bakayım.Sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Shogun Rua şuan ki UFC Light Heavyweight şampiyonu Tutorial'a baktın mı hiç?Unutma submissionlardan kaçmanın 2 yolu var , birincisi sağ analoğu saat yönüne doğru hızlı hızlı çevirmek , 2.si tuşlara hızlı hızlı basmak.Eper kendin karakter yaratıysan Submission Defense ve Offensine yüklen puan bazında karakterinin.Tabi ki Stamina da çok önemli.Eğer düşük seviyede yalanırsan hiç kaçısın yok bu yüzden arada dinlen yerde sadece korunup.

Shogun Rua yenmesi biraz zor bir karakter ama alırsın aşağı biraz daha oynarsan.Sen adamı aşağı almaya çalış , sonra MMount pozisyonuna geç adama yumruk yağdır.Eğer staminası az ise sağ analoğa tıklayarak sende Submission yapabilirsin.Tabi yaparkende hızlı hızlı sağ analoğu çevirmeyi unutma.

Adamın seni yere almasını engellemek istiyorsan ya sağ yada soldu unuttum şimdi analog çubuğu sola çek.Gene yanlış hatırlamıyorsam r2 ye basılı tutup ileri çekersen sağ analog çubugu sen takedown yapıyorsun.Adam yumruk ayda tekme attığı sırada yaparsan bunu kesin alırsın aşağıya , sonra üstüne çık mount pozisyonuna gel yumruk yagdır.Yada bırak debelensin sen sadece analog çubugu geride tut.Staminası azalcak debelenirken ,azaldığı an tıkla sağ analoga başla çevirmeye bakarsın sen yaparsın submission ı.

Sana önerilerim Lyoto MAchida , Anderson Silva , Rashad Evans , Quinton Jackson , Forrest Griffin den birini seç.Lyoto Machida kolayına submit edilmez bu sırada haberin olsun.Bir dene dediklerimi haberlerini bekliyorum :))

rampage yumrukları cok fena helekı aparkatlar

• Hocam oyunda diyorsan eğer evet öyle özellikle clinch'e alıp yumruklarsan daha bir etkili oluyor.Gerçekte de fena heriftir.Bu Cumartesi seyredecez işte bakalım ne yapacak.Umarım yener çünkü Cumartesi günü kazanan , şampiyonluk kemeri için Maricua Shogun Rua ile maça çıkacak.Gerçi Shogun daha önce de Rampage ile kavga etmişti hatta öldürüyordu Rampage i nerdeyseBakalım bu hafta sonu çok heycanlı geçecek.

Bu sırada Rampage 'in asıl adı bilmeyenler için Quinton Jackson dır.Nick name i ''Rampage'' dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 26 Mayıs 2010; 23:57:16 >
  • bende oyunu çok beğendim süper olmuş
  • Beyler oyunu orjinal alanlar hangi konsola aldıklarını söylerlerse eğer beraber Fight Camp kurabiliriz.Oyunun öyle bir özelliği var.

Özellikle PS3 e alanlardan yorum bekliyorum.Çünkü arada kaldım PS3 mü Xbox 360 mı diye.
  • quote:

Beyler oyunu orjinal alanlar hangi konsola aldıklarını söylerlerse eğer beraber Fight Camp kurabiliriz.Oyunun öyle bir özelliği var.

Özellikle PS3 e alanlardan yorum bekliyorum.Çünkü arada kaldım PS3 mü Xbox 360 mı diye.

ben red dead mı ufc mı dıe karasızım ps3 defiht camp hakkında bılgı verırmısın bu arada o kıllı brezılyalı nasıl dovdu yaw rampage cı :/
  • Dövmedi anasını ağlattı tabiri caizse.Online olarak oyunda Fight Campler kuruyorsun ve arkadaşlarını kampına davet edebiliyorsun.Sonra beraber antrenman yapıyorsunuz felan.Sonra kampında ki kişiler online maçlara çıkarak maç kazanıyor yada kaybediyor.Ranking sistemi var oyunda mesela senin kampın sıralamada yükseliyor takımındaki adamlar maç kazandıkça.Yani sen Joker17Back fighting academy diye bir kamp kuruyorsun.Arkadaşların senin kampına katılıyorlar.Kazandıkça kampının adı yükseliyor listede.Liste bu sırada şaka değil online liste , oyunu alan herkes kendi kampını kurabiliyor.Oldukça sosyal bir ortam olacağı düşüncesindeyim.

Nasıl dövdüğünü bu video da görebilirsin

Shogun Rua vs Rampage Jackson

Uğraştım uğraştım koyamadım video yu, biri bana nasıl koyuluyor özelden anlatırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 27 Mayıs 2010; 0:27:09 >

• 2005 de ama dayak yemıs vuramamıs bıle oyunda tekme atıcam adam yumruk atıyor tekme atamıyorum ona uyuz oluyorum ya
  • Ya 2 tane daha maçı var Wanderlai Silva ile bir kamyon dayak yiyor.Bir tanesinde bayılıp ringin dışına düşüyor

Mesafeyi ayarla , birde adam senin tekme atmanı beklemesin sen adamın yumruk atmasını bekle adam yumruğu boşa sallayınca bas temeyi.Benim UFC 2009 da en çok kullandığım şey tekmeler idi.Muay Thai Clinch ine alıp adamın kafayı gözü diz darbeleri ile dağıtmak.Biraz tutorial lara felan bakın beyler.Oyunu kaptınız mı hayatta bırakamazsınız.
  • quote:

Ya 2 tane daha maçı var Wanderlai Silva ile bir kamyon dayak yiyor.Bir tanesinde bayılıp ringin dışına düşüyor

Mesafeyi ayarla , birde adam senin tekme atmanı beklemesin sen adamın yumruk atmasını bekle adam yumruğu boşa sallayınca bas temeyi.Benim UFC 2009 da en çok kullandığım şey tekmeler idi.Muay Thai Clinch ine alıp adamın kafayı gözü diz darbeleri ile dağıtmak.Biraz tutorial lara felan bakın beyler.Oyunu kaptınız mı hayatta bırakamazsınız.

2009 kapısdık gecen dayak yedım arkadasımda sasırdı benı nasıl dovdugune 30 mac yapıyoduk onla 28 zını ben kazanıyodum

• Youtube de "UFC Crowd Fight" diye videolar var seyircler dövüşüyor, diger seyirciler alkışlıyor, polisler müdehale ediyor falan. Dövüş olayını sadece ringte sevdigim için hiç haz etmedim. Bu arada oyunu PS3 için hala alamadım, malum GG de satış olaylı bitti. 360 alacam bu gidişle.
  • Fedor Emelianenko i okadar övünce merak ettm adamı bi izliyim dedm yutubdan baktım Fedor Emelianenko vs Hong Man Choi dövüşüne de :D adamı resmen devle dövüştürmüşler ve yne kazanmayı bilmiş :D merak edenler,

http://www.youtube.com/watch?v=2i0iZcLIrTQ

oyuna dönersek, title mod oynuyodum Lyoto MAchida i seçip baştan başladım ama saat 2.5 olunca yatmak zorunda kaldım bu akşam tekrar deniycem heldm yne shuhona :D

xboxda orjnel kulanan varmı arkadaşlar? bi fw li bi fw siz cihaz var sırf şu online modu için alabilirim güzel bi ortam oluşturabilirsek..

tekme konusunda ise, biraz ızaltam vırım yalomdam sadece diz tutturabilirsin zaten :) benm en sevdiğim vuruş kafaya tekmeler bütün dövüş kafaya tekmeyle eyleniyorum :D

• @Mavi yolcu

Hocam o kavganın UFC ile alakası yok.Yani crowd fight diye bir olay söz konusu değil.Herifin teki hatuna ibibiklenmiş sonra da kavga çıkmış.Bizim tribün kavgaları yani.UFC ile uzaktan yakından alakası yok.Öyle bir saçmalık olamazdı zaten Crowd Fight diye.

@madozan

Lyoto Machida oyunda kullanabileceğin en iyi karakterlerden biridir.Hatta en iyisi dersen yanlış demiş olmam.Submissiondan çok rahat kurtulabilirsin Lyoto ile.Ayrıca kafaya tekmeleri öldürücüdür.Başarı haberlerini bekliyoruz
  • ufc müsabakaları uyduda hangi kanalda çıkıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

ufc müsabakaları uyduda hangi kanalda çıkıyor acaba?

bnde merak ediyorum bunu gerçek maçlar oyundan daha zevkli gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.