Şimdi Ara

Ufak bir kaza yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün trafikte küçük çaplı bir kaza geçirdim. Şimdiye kadar hiç kaza yapmamıştım herşeyin bir ilki varmış.
    Ağır ilerleyen trafikte iki tırın arasında kaldım. Hafif viraj olan yerde sağımdaki tır beni sıkıştırınca sağdan kaçmak istedim. Aracın burnunu kurtardım. Solumdaki tırın tam önüne çıkacakken kör noktasına geldiğimden solumdaki tır arka stop lambasının dibinden tutturarak depo kapağı hizasına kadar bir hasar meydana getirdi.
    Geçmeye çalışmak yerine fren yapmayı deneseydim bu kaza olmazdı ama tırcıda da suç yok. Kör noktasında kaldım göremedi.
    Tırcıda hasar yok. Kabine çıkılan basamaklığın demirinde bir sorun yoktu. Tutanak bende yoktu tırcıda da yokmuş. Trafikten bir kaç araca sorduk onlarda da yoktu. Yol çok sıkışık trafik yoğundu. Tutanak tutamadık.
    Tırcının plakasını telefonunu falan aldım. Tutanak hazırlarsam bir şekilde buluşup imzalatabilirim ama nerde bulucam tırcıyı zor bir iş olacak. Acaba park halindeyken çarpılmış diye bildirsek kaskoya problem olur mu ne önerirsiniz?
    Fotoğraflar aşağıda.
    Neyseki stopta birşey yok. Tam depo kapağında kalmış onda da bir şey yok. Tahmini hasar hakkında fikir belirtirseniz sevinirim.

Ufak bir kaza yaptım.

Ufak bir kaza yaptım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//

• Geçmiş olsun Kadir hocam.Bereket fazla hasar yok.Eğer tır bir şirketinse zaten kolay bulursunuz.En kötü bir sigortacıdan yine aracın kayıt bilgileri öğrenilir.
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun öncelikle. Fazla hasar yok vakumla çekilebilir veya çekiçlenebilir. Tamponda bişi yok gördüğüm kadarıyla kaskonuza gidip yaptırabilirsiniz. Evin önünde dururken vurup kaçmışlar gibi olabilir. Polis çağırıp tutanak tutturursanız servise gidip yaptırırsınız aracı.

BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K.
  • Kadir abim çok geçmiş olsun. Şayet hasarsızlığın bozulduysa Can'ın tanıdığı 1-2 iyi iş yapan yer var. Onlardan biriyle konuşur, park halinde vuruldu diye tutanak tuttururuz. Yahut kendir yaptır, 100-150 liradan fazla tutmaz diye düşünüyorum.

• Teşekkür ederim arkadaşlar.
    Tırcı telefon isim falan verdi zaten. Hani onda hasarda olmadığı için rahattı adam. Bende kaskoda var. Sağdan sıkıştıran tırı bulma gibi bi imkan yok, sağdan geçmeye çalışmak yerine fren yapsam bu kaza olmazdı. Suçu ben kabullensem bile kasko bunu yaptıracak sonuçta. Tırcının bu işten maddi manevi bi kaybı olmaz.
    Ancak tırcıyı aramak yerine sabah işe giderken kaskoyu arayıp durduğu yerde çarpmışlar desem daha mı az uğraşırım diyorum. Görünen kadarıyla değişen olmayacak zaten. Eksper falan yollayıp inceleme isterler mi bunun için.

Edit; Coşkun 3 yıllık hasarsızlığım var geçen yıl ki hırsızlık olayında 700 küsür liralık masrafa rağmen hasarsızlığı bozmamışlardı. Bu kaza içinde hasarsızlığı bozacaklarını sanmıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kaza da benden...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun bana kalırsa ucuza halledilebilecek bir hasar

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • Geçmiş olsun ağabey. Allah beterinden korusun.

Ekleme: Acentaya sor o zaman abi, bozmayacaklarsa yaptır kaskodan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 5 Haziran 2010; 23:33:49 >

• Öyle öyle o kadar tutar, bende fotoğraflara baktığımda taş çatlasın 150-200 dedim kendi kendime zaten.

Geçmiş olsun Kadir abi, hallederiz dert etme sen. Bir haber sal yeter.
    "Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain
  • Amin Allah daha büyüğünden korusun.
    Mümkün olan en hafif şekilde atlatığıma inanıyorum. Stop farının 400 küsür lira olduğunu biliyorum çünkü. Onda hasar yok. Hafif çizilme var gibi ama pastayla çıkar.
    Exper gelip bakacaksa durduğu yerde çarpıldığı konusunda sorun yaşayabiliriz. En kötü ihtimal bi tutanak indirip doldurayım sonrada kamyoncuyu bulup bir şekilde imzalatayım.
    Yarında açıksa servise gidip bi baktırayım. Tamponu kaportaya bağlayan klipsler falan kırılmışsa tampon değişimi gerekebilir mi diye şüphe ediyorum.
  • Hocam geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın

pek birşey yok aracınızda
  • Hocam geçmiş olsun, bence önce sağlam bir kaporta ustasından fiyat alın. Eğer verdiği fiyat makul olursa, kaskonuzu bozdurmaya değmez..
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • geçmiş olsun kadir hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Hocam geçmiş olsun, bence önce sağlam bir kaporta ustasından fiyat alın. Eğer verdiği fiyat makul olursa, kaskonuzu bozdurmaya değmez..

Başak sigorta Elite kaskom var. Hasarsızlık teminatının yüksek olduğu söylenmişti. Geçen yıl cam kırılarak yapılan hırsızlıkta 700 küsür liralık masrafa rağmen bozmamışlardı hasarsızlığı.
    Sanıyorum ki tampon değişme durumu olmazsa bu hasarda 200 küsür lira civarı tutacağından hasarsızlığı etkilemeyecek.
  • geçmiş olsun kadir bey,kaza bile sayılmaz aslında ufak bir sürtme,canınızı sıkmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.