Şimdi Ara

Ufak bir kaza yaptım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: supremum

Teşekkür ederim herkese...

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Hocam geçmiş olsun, bence önce sağlam bir kaporta ustasından fiyat alın. Eğer verdiği fiyat makul olursa, kaskonuzu bozdurmaya değmez..

Başak sigorta Elite kaskom var. Hasarsızlık teminatının yüksek olduğu söylenmişti. Geçen yıl cam kırılarak yapılan hırsızlıkta 700 küsür liralık masrafa rağmen bozmamışlardı hasarsızlığı.
    Sanıyorum ki tampon değişme durumu olmazsa bu hasarda 200 küsür lira civarı tutacağından hasarsızlığı etkilemeyecek.

abi şöyle bir şey var. yılda 1 cam değiştirme hakkımız mevcut. cam harici masraflar da çok tutmadıysa, hasarsızlık o yüzden bozulmamış olabilir.

bizim kamyonetin de sağ kapı altında göçük var. tahmini 250 liralık masrafı var ve kesinlikle hasarsızlığın bozulacağını söyledi güneş sigorta acentam. bakalım hayırlısı olsun.

• Eğer kaskodan yaptırmayı düşünüyorsanız Tutanak ile falan uğraşmayın.Ayrıca küçük bir hasar için kaskonuz delinecek ve hasarsızlık gidecek gelecek yıl pirminiz baya artacak.Eğer fiyat fazla çıkar ve hasarsızlığın bozulmasını sorun etmezseniz kaskodan yaptırabilirsiniz.
    Sağ marşpiyerimi mantara sürtmüştüm.Arka tamponu çocuklar taş yaralayıp el kadar yerin boyasını kaldırmışlardı.Ön kaputu okulda öğrenciler baya çok çizmişlerdi.Fiyat fazla tutacak gibiydi. Fiba sigortada hasarsızlık indirimimi kullanmak istedim.Beyan ile yaptırdım. Servis kaskodan 650 civarı bişey almış.Beyanda ne kadar çizik ve sürtme desemde tramere bu tür şeyler park halinde rücusuz çarpma olarak geçiyormuş.Kasko bitmek üzere idi. Fibada hasarsızlık indiriminden dolayı kasko 600 çıktı.Ama başka sigortalarda hasarlı gözüküyormuşum kasko 1200 çıktı.Mecburen fibaya devam ettim.Tecrübe ile sabittir.Kârınız yoksa kaskodan yaptırmayınız.

• Geçmiş olsun hocam, Allah daha büyüğünden saklasınş.

Peki biz mesela aracın kontrolünü kaybedip direğe falan çarpsak? Yani kasko ödüyor değil mi?
  • meraba az önce küçük bir kaza yaptım arabayı yeni aldım henüz ruhsat işlemleri tamamlanmadı bu yüzden kaskom yok arabam 2007 model toyota yaris yağ deposu delindi kartel diyolar o ayrıca ön tamponun kırıldı ama dışındaki plastik yenisi takılması lazım sanırım yarın pazar günü olduğu için sanayi tatilmiş sizce bunları yaptırmak ne kadar tutar tabi arabanın içindeki yağ da bitmiştir heralde onunla birlikte gerçekten anlayan biri varsa lütfen cevap atsın

Orijinalden alıntı: müzeyyen_09

meraba az önce küçük bir kaza yaptım arabayı yeni aldım henüz ruhsat işlemleri tamamlanmadı bu yüzden kaskom yok arabam 2007 model toyota yaris yağ deposu delindi kartel diyolar o ayrıca ön tamponun kırıldı ama dışındaki plastik yenisi takılması lazım sanırım yarın pazar günü olduğu için sanayi tatilmiş sizce bunları yaptırmak ne kadar tutar tabi arabanın içindeki yağ da bitmiştir heralde onunla birlikte gerçekten anlayan biri varsa lütfen cevap atsın

karterin altında kucuk bir çatlak varsa kaynak olur merak etme Fakat tam tapanın kenarındaysa yenisini al..Ön tampon nasıl kırıldı çatladımı boydan boyamı kırıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 4 Temmuz 2010; 1:36:59 >
  • tampon kırıldı ama o öndeki plastiğin içindeki duruyor tampon takılıyormuş orası sağlam ama plastik kırık birde kartel dedikleri de delinmiş değişecek olay yerindekilerin genel söyledikleri bunlardı ben tam anlamıyorum fiyatlar konusunda bilginiz var mı tahmini en çok ne kadar tutar
  • O zaman müzeyyen hanım heralde tamponda değişecek, karterde...Bence bir bilen alın yanınıza.. Nerde yaptırcaksınız aracı o önemli.. yetkili servise yaptırırsanız 1 milyardan aşağı almazlar.. Keşke kaskonuzu hemen yaptırsaydınız..
  • Geçmiş olsun bence cok rahar kaskoya yaptırabılırsınız.Banada ehliyetsiz bir çocuk çarpmıştı baydaa hasar almıştı aracım arabaya park halindeyken çarpmışlar diye tutanak tututrduk ınanmadılar ama yaptırdılar sadece bıraz daha fazla sure servıste kaldı birde yedek arac vermedıler.

Youtube kanalım : Ufuk Kaptan :https://www.youtube.com/watch?v=E6y3W9eJZbw&amp;t=2s
  • euroko sigorta sanırım ordan sigortası var o karşlar mı sizce
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.