Şimdi Ara

Uefa Fb ve Bjk ile Dalga Geçiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şike davasının cas'tan döneceğine ben kesinlikle ihtimal vermiyorum.
    Bugün açıklanan kararla Uefa'nın yaptığı resmen Fb ve Bjk ile dalga geçmektir.

Eğer Fb yada Bjk ön elemelerde elenirlerse cezalarını çekmiş sayılmayacak 1 yıl daha kaybedecekler.

Ama Fb ve Bjk ön elemeleri geçip gruplara kalırlarsa asıl tokadı burada yiyecekler!
    Sen git güç bela maçlara çık, iki takımı ele, belki bu maçları kazanmak için lig maçlarında tökezlemeyi göze al, ama sonunda kazandığın gruplara yine gideme!

Uefa ilk önce şike konusunda ceza vererek Fb ve Bjk'a bir tokat attı.
    Şimdi hiçbirşey olmamış gibi elini uzatıp iki kulübüde yerden kaldırıyor.
    Ama 28 Ağustos'ta asıl tokadını attığında bu sefer yerden kaldırmak için elini uzatmayacak.

• Uu beybi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heheheh.
  • hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum. TFF den asbaşkanları ceza almış, mahkemeden başkanı ceza almış bir durum mevcutken CAS ın UEFA dan farklı bir karar alması zor gibi gözüküyor.
    Ayrıca UEFA dan oynatma teklifi geliyor, ama malesefki yaratılan algı Büyük Başkan Aziz bey ipleri ele aldı
  • İlerde hortlar umuduyla kıvrılayım.
  • Bence de bu iş kötü sonuçlanır Fb ve Bjk için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS BJK kardeşliği doğru mu ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş büyük hasar görmez fakat Uefa uyanıklık yapıyorsa daha kötü şeyler olabilir, bekleyip göreceğiz.

•  Uefa Fb ve Bjk ile Dalga Geçiyor!

bursa ya kendi için ya da fb ve bjk için gözyaşlarını akıtacak
  • Dorğu Diyor

• Tabiiiiğ Teksas kardeş tabiiiiiiğ
  • Bursa için iftar vakti

• Bursaspor'a haksızlık yapıldı.Şampiyonlar liginde ön eleme oynamak Bursanın hakkıydı.Allahtan dileğim Fenerbahçe ön elemeleri geçer ve Cas'da cezasını onar ve gruplara da Bursaspor kalır.Yüce rabbim hak edenlere hakkıı eninde sonunda hakkını teslim edendir.
  • asıl Bursaspor'la dalga geçiyor...

Fenerbahçe ve beşitaş'a ceza verdim, seni şampiyonlar ligine alacağım diyor 2 gün sonra da nanik nanik yaparak, gandırdım diyor...

neyse hatta herneyse;

bu akdar CASmaya gerek yok; nasılsa 28 Ağustos günü ak koyun, kara koyun belli olacak...

işin ilginç yanı, Bursaspor seyircisinin 2 tane şampiyonlar ligi öne leme maçında Fenerbahçe''li olup ta maçlar bitince Fenerbahçe'nin alınmaması için dua ediyor olacak olması

4 maçta Fenerbahçe çok yaşa, sonra tüü kaka Fener haaa
  • Cas fenerin cezayı artırır 2 den fazla olur isterseniz hortlatin yazdim buraya azalma veya kalkma ihtimali yok.

• Önce: Bursa CL'e gidecek.
    Sonra:http://in-ciswf.com/127283744663.swf
  • http://inci swf.com/1302803070.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiratSenenn -- 20 Temmuz 2013; 23:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli__Divane

asıl Bursaspor'la dalga geçiyor...

Fenerbahçe ve beşitaş'a ceza verdim, seni şampiyonlar ligine alacağım diyor 2 gün sonra da nanik nanik yaparak, gandırdım diyor...

neyse hatta herneyse;

bu akdar CASmaya gerek yok; nasılsa 28 Ağustos günü ak koyun, kara koyun belli olacak...

işin ilginç yanı, Bursaspor seyircisinin 2 tane şampiyonlar ligi öne leme maçında Fenerbahçe''li olup ta maçlar bitince Fenerbahçe'nin alınmaması için dua ediyor olacak olması

4 maçta Fenerbahçe çok yaşa, sonra tüü kaka Fener haaa

Bizim rakiplerin kendi hatalarıyla kucağımıza düşürdüğü bir CL şansımız hala var.
    Ve en kötü ihtimalle Avrupa liginde devam ediyoruz.

Ama sizin en kötü ihtimalle uluslararası çapta ömür boyu üstünüzden silemeyeceğiniz "şike yapan takım" damgası yemeniz ihtimali var. Ve belki 2yıl belki daha fazla ceza alma ihtimaliniz var.

Şimdi burada dua etmesi gereken kim???

• Başlığı açan arkadaşa hak veriyorum. Çok sevindiler ama 2-2 mi olayından daha hazin bir sonla bitmesi kuvvetle muhtemel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.