Şimdi Ara

UDYR Nerflenir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünden beri nerden baksanız udyr ile win streak yapıyorum counterjungle olayı udyrlede mükemmel oluyor e yi açıp invade gittiğin zaman kill garanti karşı jungle tamamen devre dışı kalıyor. İnvadeye gittiğimiz zaman ifritleride temizliyorum win garanti. Phoenix stancenin ratiosu biraz yüksek earlyde öttürüyor, latede baş belası oluyor. Azcık kasarsa birde ultimatesi çıktı bu riotun işi midir? Parayı kaldırıp nerfler mi sadece ben pickliycem diye birşey yok bunu karşıdan birisi picklerse bu taktiği uygularsa win garanti kesinlikle

• udyr skini bi alınsında nerflerler sonra
  • Tiger Build kullanıyorum. Phoenix biraz useless gibi.
  • Nerf değil buff bile gelebilir. Gerçi yamadan önce gelmedi. Karakterin earlyde bu derece kuvvetli olma sebebi genel standartlara uygun bir ultimate skili (R) olmaması. Menzilli de olmadığı için şu an skillseti earlyde güçlü late gamede ideal. Dengeli yani.
  • early'de 1v1 kesemeyecegi jungler yok gibi çok op
  • merak etme udyr daha nerf yemez ona yapılan büyük zalımlığı bilmiyorsun galiba
    Turtle stance de artık mana doldurmuyor(GG SOLO TOP)
    Phonix Stance artık 60ad 60Ap vermiyor ( GG jungle )

Ha udyr kötü mü kasarsa hayır kasabilir mi peki ? Karşıdaki range veya knockback varsa hayır .
  • Dalgamı geçiyorsunuz?TRde oynuyorsanız op olması normal orda millet daha jungler kavramını yeni öğrenmeye başladı.Abartılcak bir taafı yok yeter artık şu op muhabbetini kapatın sizin gibi o op bu op diye lol resmi forumuna konu açık ağlayanlar yüzünden rengar buff gerekirken rework adı altında oyundaki en büyük nerflerden birini yedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karşıya bir janna sup gelsin göreyim seni hareket ettirmiyor mübarek
  • Geleneksel bir qq konusuna hoşgeldiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Dalgamı geçiyorsunuz?TRde oynuyorsanız op olması normal orda millet daha jungler kavramını yeni öğrenmeye başladı.Abartılcak bir taafı yok yeter artık şu op muhabbetini kapatın sizin gibi o op bu op diye lol resmi forumuna konu açık ağlayanlar yüzünden rengar buff gerekirken rework adı altında oyundaki en büyük nerflerden birini yedi.

+1
    #direnrengar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdYokk

Geleneksel bir qq konusuna hoşgeldiniz arkadaşlar.

Hoş bulduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee gibi earlyde hasarı çok yüksek oyun sonlarında tank.
  • Udyr i şimdi nerflemeye kimse cesaret edemez indirirler adamı bu kadar legendary alındı
  • Menzilli cc sahibi şampiyon olunca fail oluyor. Daha dengesiz şampiyonlar var oyunda.

''İnvadeye gittiğimiz zaman ifritleride temizliyorum win garanti'' cümlesi ayrı saçma olmuş. Görende ifrit kesince baron buffı veriyor sanacak.
  • Ne nerfü iyi misiniz ya?
    Udyr'in özelliği 1vs1'de iyi olması ve güzel kaçması zaten,bir de nerf mü gelecek?
    Tabi skin gelince herkes Udyr denemeye başladı,değeri anlaşıldı şimdi de nerf isteniyor.
    NERF MERF YOK!
  • Hayır, nerf falan gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Menzilli cc sahibi şampiyon olunca fail oluyor. Daha dengesiz şampiyonlar var oyunda.

''İnvadeye gittiğimiz zaman ifritleride temizliyorum win garanti'' cümlesi ayrı saçma olmuş. Görende ifrit kesince baron buffı veriyor sanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Menzilli cc sahibi şampiyon olunca fail oluyor. Daha dengesiz şampiyonlar var oyunda.

TR de çok yapılan bir hata adamın canı az alırım diye kıvranıyorlar heleki zede yapıyorlar bunu o çok iyi oluyor bu şekilde zed le voliye aldığımı hatırladım w e q ile canı indire indire almıştım :)

• O değil de launcher ekranı dehşet olmuş.
  • Indelicate. I kullanıcısına yanıt
    Dostum buildi yazabilirmisin acaba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.