Binbaşı
30 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar Görsel iletişim ve tasarım bölümü okuyorum adobe,illustrator gibi tasarim programlarini kullanmak icin laptop onerirmisiniz ben biraz arastirdim 4 gb ekran karti olmasi lazim bide asusu oneriyorlar butcem 2500-3000 arasi yardimci olursaniz sevinirim...
Arkadaşlar monitorum vga , fakat dvi girişide var. Ben dvi to vga dönüştürücüsü ile kartı taktım normalde 1920x1080 de kullandıgım bilgisayarım 1600x1200 den yukarı cıkamıyor kart driveri yüklü ve dalgalanma söz konusu biraz araştırdım dvi kablosu ile dalgalanma sorunu çözülüyor diyorlar.Fakat bu dvi kablosu aldıgım zaman 1920x1080 e cıkamama sorunuda çözülecekmi bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi...
FSP 550-60PLN aldım arkadaşlar , hd7870 ekran kartıda almıstım yeterli gelirmi bir sıkıntı olurmu ardım edermisiniz?

Arkadaşlar güç kaynağında 6 pin girişi yok bende molex ile 2 tane 6 pin dönüşütürp 2x6 çift girişe taksam sıkıntı olmaz dimi?
Arkadaşlar 2gb 256 bit DDR5 , kullanan arkadaşlar win 7de kaç puan alıyorsunuz bilgilendirebilirmisiniz?

Arkadaşlar oyunu almak istiyorum fakat endişeliyim bu sistemle fifa 17 yi oynayabilirmiyim?
TH 10

Tekliflerinizi bekliyorum.

Fiyat 150 tl

Merhaba arkadaşlar

Son gelen güncelleme ile 8.arenaa cıkınca kart dükkanında efsanevi kart çıkabiliyor.Ben 8.arenaya bu aksam cıktım ve suan kart dükkanında lav tazısı cıktı fakat benim sorum bu efsaneviler arada bir mi cıkıyor yoksa hergün 1 efsanevi cıkacakmı bu kart dükkanında?
Selamun Aleyküm arkadaşlar..

Tutturdugum bet şerefine ufak çaplı bir çekiliş yapmak istedim.
CS GO gifti hediye ediyorum.Hala cs go almamış arkadaşlar varsa yada smurf hesabı açmak isteyenlere güzel bi hediye olur.

Yapmanız gereken 1-1000 arasında bir sayı söylemek.Random.org dan 1-1000 arasında rastgele bir sayı çektim çıkan sayıya en yakın sayıyı söyleyen arkadaşımız kazanacak..
Aynı sayıyı yazan arkadaşlarda ilk yazan dikkate alınacaktır.

Sonuçları Cuma günü saat 21:00 da burdan açıklayacağım.

Edit :
quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

413

Random.orgdan sayıyı çektim 411 çıktı..Buna en yakın sayı olarak

413 diyerek @ismailbbyigit arkadaşımız kazanmıştır tebrikler kardeşim.

Sormak istediğiniz soru varsahttp://steamcommunity.com/id/Furkangok
Selamun aleykum

Arkadaşlar kargo bugün geldi acaba serial number sorgulama varmı steelseries için mouse orjinal mi bakabilirmisiniz ?

Arkadaşlar daha önceki siparişlerimde kargo numarası R ile başlıyordu.

Şimdiki siparişim H ile başlıyor ve kargo takio numaram bu HN005311716AE

Aliexpress standart shipping ile gönderilmiş ve sadece global.cainiao.com dan bakılıyor.Pttye bilgi düşmemiş suan nedir bu standart shipping ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Steam
Furkangok
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.722
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 29.537 (Bu ay: 294)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.