Şimdi Ara

UDID Kaydı olmadan yuklenen iOS 5 ve Aktivasyon Çözümü Hk. Video Yayınlandı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Twitter'dan geçen bir mesajdaki linki tıkladım..
    Youtube'da paylaşılan video henuz yeni eklenmiş..
    Italyan oldugunu soyleyen genc, iTunes'da aktivasyon sorunu iceren iPod'unu ilginc bir yontemle aktive etti..
    Videoyu izlemek için :http://www.youtube.com/watch?v=omkDe1G40s4

Burada anlattıklarım olası bir şekilde UDID kaydı olmadan yukleyen arkadaşların bu videodakileri test edebilmesi amacıyla paylaşılmıştır.
    Deneyen arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa herkese bir fikir sağlayabilir..

Not : Bu bir alıntıdır ve gorulen bir bilgiyi paylaşmak üzere verilmiştir.
    Bu videoya güvenerek iOS 5'e yukseltmeniz ve sonrasında olacaklardan sorumlu değilim.

Edit : Video'nun sonunda şu belirtiliyor. Eğer cihaz kapatılırsa tekrar açıldığında da aynı işlemleri yapmak gerekiyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecureSpy -- 7 Haziran 2011; 23:18:22 >

HTC HD2 , Samsung İnnov8 , Psp 3004 , Xbox 360, Dm800, Vestel Pixellence, Nokia E63, Acer 6395G

• Dikkat ettiysen çocukta mac var ama ...

-Hipokrat-
  • Mac le alakasi oldugunu sanmiyorum. Cocuk bilgisayarla herhangi bir islem yapmiyor, farkindaysaniz bilgisayarada bagli degil iPod.
    iPhone X | Galaxy Note 8 | iPhone 7 Black | Apple TV 4K | Amazon FireStick 4K | iPad mini Retina 128Gb 3G | PS4 1TB 5.05 | Samsung 49KS8500 | Lenovo Y50-70 59-432245 | Logitech G930 7.1 Dolby Surround | Razer Mamba | BMW 320i LCI Stage 1+ 210HP
  • baska baslik acmistim, bunu gormemisim... kendi acmis oldugum basligin altina yazdiklarimi buraya kopyaliyorum izninizle...

bunu bir turk'un bulmasindan hem guru duydum hem de sasirdim acikcasi...

http://gizmodo.com/5809621/how-to-upgrade-to-ios-5-today-without-any-developer-account

yapilmasi gereken:
    ilk once yedeginizi mutlaka alin
    ios 5 beta 1 ips dosyasini bir sekilde bulun..
    cihazi shift (option) restore ile yeni versiyona yukseltin

bundan sonra:
    home (anasayfa) tusuna 3 kere basin
    bir daha home (anasayfa) tusuna 3 kere basin
    emergency call tusuna basin ve bu islem olurken ayni anda 3 parmaginizla ekrani asagiya dogru cekin..
    bundan sonra notification center'i goreceksiniz
    weather (havadurumu) widget'ina tiklayin
    home tusuna basin

cihazi UDID kaydi olmadan aktive ettiniz..

kolay gelsin..

not: ben sadece bildiriyi buldum ve cevirdim, geri kalan sorulariniz ve sorunlariniz icin lutfen Mert Erdir'e ulasiniz:http://twitter.com/#!/merterdir
    not 2: ben kendi iphone 4'ume yuklemedim cunku su anda untethered jailbreak daha gelmedi. geldikten sonra kendim de yukleyecegim (belki beta 2'de yuklerim)
    2011 Mustang GT 5.0 (V8 420hp) / BMW E90 328i XDrive | iMac 27" (I7 2.8Ghz 32gb ram) MbPro 17" (2.66ghz, 8gb ram, OCZ Vertex II 256 SSD 500gb 7200rpm HDD, Anti Glare HD Screen) | Dell 3008 WFP 30" Display | HTC One 32gb AT

• quote:

Orijinalden alıntı: flayzeraynx

baska baslik acmistim, bunu gormemisim... kendi acmis oldugum basligin altina yazdiklarimi buraya kopyaliyorum izninizle...

bunu bir turk'un bulmasindan hem guru duydum hem de sasirdim acikcasi...

http://gizmodo.com/5809621/how-to-upgrade-to-ios-5-today-without-any-developer-account

yapilmasi gereken:
    ilk once yedeginizi mutlaka alin
    ios 5 beta 1 ips dosyasini bir sekilde bulun..
    cihazi shift (option) restore ile yeni versiyona yukseltin

bundan sonra:
    home (anasayfa) tusuna 3 kere basin
    bir daha home (anasayfa) tusuna 3 kere basin
    emergency call tusuna basin ve bu islem olurken ayni anda 3 parmaginizla ekrani asagiya dogru cekin..
    bundan sonra notification center'i goreceksiniz
    weather (havadurumu) widget'ina tiklayin
    home tusuna basin

cihazi UDID kaydi olmadan aktive ettiniz..

kolay gelsin..

not: ben sadece bildiriyi buldum ve cevirdim, geri kalan sorulariniz ve sorunlariniz icin lutfen Mert Erdir'e ulasiniz:http://twitter.com/#!/merterdir
    not 2: ben kendi iphone 4'ume yuklemedim cunku su anda untethered jailbreak daha gelmedi. geldikten sonra kendim de yukleyecegim (belki beta 2'de yuklerim)

3 defa aynı olayı tekrarladım ama videodaki gibi olmadı malesef :S
    MacBook-Pro

• arkadaşlar 3 defa home tuşuna basıyorsunuz sonra voice aktif olunca acil aramayı seçiyorsunuz ve 3 parmağınızla yukardan aşağı çekince hava durumu aktif oluyo ve onu seçebiliyorsunuz sonra menuye geçebiliyorsunuz, şuanda hattı aktif hale getirmeye çalışıyorum:(

Orijinalden alıntı: rodi

tamam acıldı fakat itunes da hala aktif olmamıs olarak gozukuyor ve hat aktif degil umarım bir çözümü vardır bunun yada udid kaydı yapabilcek kimse var mı ? magdur durumda kaldım :)

evet aynen bende de öyle mağdurum:(

Orijinalden alıntı: TenSetz

Bende Deneyecektim Ama iTunes un Gormemesi Kötu Olmus.

itunes'un görmesi için itunes 10.5 olmalı ve SHIFT + CHECK FOR UPDATES yapıp (Shift + restore değil) dosyayı göstermeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

Bende Deneyecektim Ama iTunes un Gormemesi Kötu Olmus.

itunes'un görmesi için itunes 10.5 olmalı ve SHIFT + CHECK FOR UPDATES yapıp (Shift + restore değil) dosyayı göstermeniz lazım.

Benim Dediğim O Sekilde Değil. Telefonu Aktive Ettikten Sonra Bilgisayara Bağlayınca iTunes un Hala Aktif Olmamış Gormesi. Müzikler Rehber Falan Atılamaz O Zaman.
  • bende menüye girebiliyorum suanda ama turkcell cekmiyor :D

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

UDIT olmadan olmaz, bu çok açık ve net, bence 4.3.3'e geri dönün..

+1 .telefonu itunesa bağladığınızda udid kaydınız olmadığı için itunes cihaza erişimi engeller yani hiç uğraşmayın

Orijinalden alıntı: taliban

her yeni sürümde ayrı bir madur kitlesi yaratan apple'a selamlar :)

Sorun beta tester hesabı olmayanların bunu yüklemeye çalışması. Sürüm herkese açık hale gelince böyle birşey olmayacak.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.