Binbaşı
23 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 271 (Bu ay: 0)
Gönderileri

orient kl ut05-c0-cs Arkadaşlar saatlerden pek anlamam ama bu saat çok hoşuma gitti çokta temiz 2 inci el buldum fiyatı 1600 tl diyor sizce değermi

Arkadaşlar işlemci sıvı soğutma sıvının girişi ve çıkışı önemlimi ben mesala girişi direk çıkışa çıkışınnınkini ise giriş olarak bağladım ama işelmcinin ısı derecelerinde hiçbir fark görmedim.Mesela önemlimi giriş ve çıkışları bloğun

Arkadaşlar kasamı modifiye etmek istedim ve sonuç böyle bütünüyle kendi emeğim sizce nasıl olmuş.Fotolarda göreceksiniz power kapağının olduğu bölüme 2 adet 120 lik fan monte etsem nasıl olur sizce

Arkadaşlar ekran kartı arayışındayım ama halen karar veremedim iki seçeneğim var sistem QX9650 GÜNLÜZ 4000 mhz de ram 8 gb ddr2 anakart ise DQ6-48 var ekran kartı seçeneklerim iki şekilde var ya bir adet bundanhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-hd-7950-top-v2-amd-radeon-hd7950-dc2t-3gd5-v2-659357294/detay/

veya crosfire yapmak için iki adet bundan sizce hangisi daha mantıklı
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-hd-7850-ddr5-2-gb-256-bit-ekran-karti-673655819/detay/
Merhaba arkadaşlar Asus HD7970 DirectCU II bu ekran kartını almak istiyorum ve elimde Q9650 işlemci 8 gb ram asus P5Q Deluxe var sizce nasıl olur ve başka bir tavsiyeniz olursa paylaşırsanız sevinirim paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar herşey açık sürekli ekran parlaklığı otomatikte sizce nasıl bu değer? 6 128 gb modeli
Arkadaşlar arkadaşımda galaxy mini var.Şöyle bir sorun var telefon ile konuşma yaptığı zaman karşıdakinin sesi arka taraftaki hopörlerden geliyor.Onu nasıl kapatabiliriz acaba?
Arkadaşlar set olarak elimde ipod diymod ve anfi olarak ise Meier corda 2stepdance var.Sizce bu ekipmana hangisi SM3-V2'Mİ-UMX3'MÜ iyi olur?
Arkadaşlar Diymod'lu ipod video ve anfi olarak ise Meier corda 2stepdance mevcut acaba bu se'te hangi kulak içi kulaklık önerirsiniz?
Hakkında
Meslek: memur
Forum İmzası:
İpod Video 5.5 Diymod
Meier corda 2stepdance
Phonak Audeo PFE 232
MacBook-Pro
Forum İkinci El İmzası:
İpod Video 5.5 Diymod
Meier corda 2stepdance
Phonak Audeo PFE 232
MacBook-Pro
Hakkımda:
İpod Video 5.5 Diymod
Meier corda 2stepdance
Phonak Audeo PFE 232
MacBook-Pro
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.730
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.306
Konularının görüntülenme sayısı: 14.562 (Bu ay: 358)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.