Şimdi Ara

UDID ile IOS 5 yükleyenler. Yaşanılan Problemler / Buglar toplansın burada. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
5.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cihazım 4.3.3 idi ve mac kullanıyorum. Alt+update yaptığımda 3002 hatası vermişti, ben de Alt+restore yaptım, ilk etapta ne olursa olsun dedim ama sonrasında hersey gidecek diye üzüldüm. Hatta oncesinde Turkcell Yedek aldım. Sonra cihaz açıldı, backup yapayım mı diye sordu ben de onayladım ve dosyalar, mevcut tüm programlar geri geldi, kaybolan hicbirsey yok cok şükür :)
  • Cihazdaki itunes programından podcast indirirken nedense cihazda bulunanların yanında free yazmaması gerekirken yazıyor. Hangisi cihazda var hangisi yok belli olmuyor.
    Bu gidişle geri döneceğiz gibi.
  • Soylendi mi bilmiyorum da ana ekrandayken mesaj gonderdikten sonra bakiye gorundukten sonra siyah ekranda kaliyor uyku moduna alip açınca duzeliyor
  • Safari ve iBooks kendini programdan atıyor bazen...Wifi-SYNC hayallerimizdeki gibi şimdilik çalışmıyor...Weather olayı iPAD'de yok sanırım bulamadım...
  • Arkadaslar biliyorsunuz bu beta'lar aksaklıkları bulmak icin geliştiricilere özel yayınlanır. Peki bulmuş olduğumuz bu eksiklikleri Apple'a nasıl ileteceğiz bunu bilen var mı?
  • neyse yeter bu kadar beta macerası eve gidimde 4.3.3 jb' ye geri dönim sonbaharda kullanırız artık bug olmadan şimdi çoğu uygulama atıyor direk en ufak işlemde bazen sonbaharda rahat rahat kullanırız
  • anlamış oldum ki 4.3.3 jb'den iyisi yokmuş şuan geri döndüm dün hevesimizi aldık ios5'ten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Arkadaslar biliyorsunuz bu beta'lar aksaklıkları bulmak icin geliştiricilere özel yayınlanır. Peki bulmuş olduğumuz bu eksiklikleri Apple'a nasıl ileteceğiz bunu bilen var mı?

http://developer.apple.com/

• hava durumu bildirimleri ve duvar kağıtları boş olan bir tek benmiyim
  • Gecislerde fark edilecek kadar yuksek bi yavaslama var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katmir

Safari ve iBooks kendini programdan atıyor bazen...Wifi-SYNC hayallerimizdeki gibi şimdilik çalışmıyor...Weather olayı iPAD'de yok sanırım bulamadım...

İpad de entegre gelen bir hava durumu programı yok iphone 4 gibi büyük ihtimalle geliştiriciler Accuweather veya diğer uygulamalara bu özelliği ekler bizde faydalanabiliriz. Notification screen biraz daha gelişmeli. LockScreen kullanıyordum daha önce.
  • bilmiyorum yazan oldu mu ama appstore da bir uygulama indirirken installa basinca yesil bir sekilde FREE ya da BUY yaziyor ya o ben de cok kucuk yesil bir kutu gozukuyor. yazi da yazmiyor.

ayrica wallpaperlar yok.

3gs te cok da az olsa menuler arasi gecislerde klasor acmalarda ve ayarlarda lag hissettim. daha beta 1 deyiz umarim 3glerin 4.0 faciasi gibi sonuclanmaz
  • Dayanamadım geçtim geri 4.3.3 , hevesimizi aldık
  • Orijinalden alıntı: slayshot

o sorunlar bendede vardı hocam 4.3.3 restore ediyorum şimdi

Orijinalden alıntı: say

hava durumu bildirimleri ve duvar kağıtları boş olan bir tek benmiyim

3gs kullanmıyorum ama kendi cihazımda herhangi bir lag olmuyordu veya takılma ama ısınma sorunu ve şarj eve gelmeden bitti oysaki kurcalamadım bile işyerindeydim 3g açıkdı sadece facebook + net youtube bide şarj bitti şaşırdım direk restore ediyorum

Orijinalden alıntı: technical death metal

bilmiyorum yazan oldu mu ama appstore da bir uygulama indirirken installa basinca yesil bir sekilde FREE ya da BUY yaziyor ya o ben de cok kucuk yesil bir kutu gozukuyor. yazi da yazmiyor.

ayrica wallpaperlar yok.

3gs te cok da az olsa menuler arasi gecislerde klasor acmalarda ve ayarlarda lag hissettim. daha beta 1 deyiz umarim 3glerin 4.0 faciasi gibi sonuclanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayshot -- 8 Haziran 2011; 19:08:44 >

• Safari bazen kapatiyor kendini ama dashboarddan cikmiyor. En buyuk sorun klavyede dokunmatik gebermis :D hizli yazmak imkansiz. Yanlis harflere basabilirsiniz. :) i yerine u harfine cok oluyo bende.
  • Bu arada telefon yaniyor resmen. 4.3.3 e nasil donucez bilen varmi :) apple kullaniyorum. Acil yardim.
  • Gayet stabil ve 4.3.3'e göre hızlı safarinin bu hali çok hoşuma gitti yeni eklenen özellikler süper icould bildirimler hava durumu led ışık imessage foto düzenleme.
    Bug olarak şuana kadar daha fazla şarj tüketimi ve 4.3.3'e göre daha fazla ısınma dışında bir sıkıntı yaşamadım.
  • direk restore yap sorun çıkarsa shift + restore 4.3.3 ipsw' yi seç sorunsuz dönersin
    quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Bu arada telefon yaniyor resmen. 4.3.3 e nasil donucez bilen varmi :) apple kullaniyorum. Acil yardim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayshot
    direk restore yap sorun çıkarsa shift + restore 4.3.3 ipsw' yi seç sorunsuz dönersin
    quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Bu arada telefon yaniyor resmen. 4.3.3 e nasil donucez bilen varmi :) apple kullaniyorum. Acil yardim.

Saol hocam denicem ins sorunsuz olur :)
  • O dedigin dosya yok yahu mac de :D sonu ipsw olan bi tek dun indirdigim iOS 5 var :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.