Şimdi Ara

UDID ile IOS 5 yükleyenler. Yaşanılan Problemler / Buglar toplansın burada. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
5.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpad 2 icin kilitli halde kamera tuşu gelmemek de
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknfb1907

quote:

Orijinalden alıntı: Arknx

quote:

Orijinalden alıntı: hknfb1907

quote:

Orijinalden alıntı: Arknx

quote:

Orijinalden alıntı: say

acaba yeni iphone olarak tanıtmak mı lazım restore yaptığımız için sorun çıkıyor olabilirmi bazı menülerde?

Bende direk restore yaptım ve bir problem yaşamadım telefonun ısındığı doğru ama heralde hepimiz aynı anda deli gibi kurcaladığımız içindir diye düşünüyorum sanki ilk kez satın aldığımız andaki gibi

yok hocam, 30 dk müzik dinlemekle bu kadar ısınırsa trafikte vay halimize :)

yarın ofiste dinlerim biraz o zaman dikkat ederim ama şimdi deli gibi özellik arıyorum telefonda mesela accessibility de custom vibrations gelmiş sos şeklinde veya bir kaç farklı şekilde titretebiliyoruz aleti :p ve alertler için led flash diyor acaba nasıl kendime msg ada mail mı göndersem :)

ve yeni mesaj sesleri gelmiş :)

bu mesaj sesleri 4.3.3 te de vardı diye biliyorum, 4.3.3 ten mi geçtin hocam sen?

4.3.3ten geçtim de hiç dikkat etmemiştim var mıydı ya :)
    original ve new diye 2 sekme var original da bildiğimiz şeyler new kısımda 17 tane seçenek var ben ilk defa gördüm

• sherwood ormanı favorim
  • :) güzelmiş bende bayıldım en azından artık her iphone uğraşmak zorunda kalmadan aynı mesaj sesi ile çalmıcak gibi
  • temiz bir restore deneyelim o zaman, bir sürü şifre ıvır zıvır gidecek ama neyse artık
  • Wireless sync i bulan var mı ?

Birde kendime i message gönderdim waiting for delivery de kaldı :( hala gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardozs -- 7 Haziran 2011; 23:35:12 >
  • Benimde dikkatimi ceken yenilikler sunlar:
    Fotograflarda iPhone'dan direk album olusturulabiliyor. Mevcut albumler arasinda fotograflar tasinabiliyor.
    Ayni sekilde iPod icin muzik listeside iPhone'dan direk olusturulabiliyor.
    Ses ayarlarindan en altta kisisel titresim tipi olusturulabiliyor. Cok farkli birsey olmus gercekten.

Bu arada icloud hesabina girisi basaramayanlar 1 kac saat sonra tekrar denesinler. Bende de ilk seferinde kabul etmedi, 1 saat sonra tekrar denedigimde oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: cosmonot

Aslında buglardan cok bazi yenilikler dikkatimi cekti

Hava durumunda en ustteki gune tiklayinca saatlik durumlar gorunuyor
    Arama listesi tek tek silinebiliyor

Mobileme hesabi ile icloud a giremedim. Hesabiniz henuz tasinmadi diyor.

Animsatilar kismi exchange server task bolumu ile eslesiyor

Hotmail , yahoo mail hesabi girme menuleri eklenmis

Kamera butonunu kilit ekraninda bir turlu cikaramadim

Safari okuma listesi cok guzel

Facetime telefon numarasindan baska bir mail adresi ile de calisiyor.

Store kisminda app leri sadece wifi ile yukle secenegi var

• Evet titresim sekli hem kisisellestirlebiliyor hemde istediginiz titresimi olusturmaniza izin verilmis kendi titresiminizi yaratabiliyoruz cok gerekli degil bence ayni zamanda eger led flasi acik secerseniz mesaj gelirken 1 kere yada tel calarken surekli 2 ser kere yanip sonuyor
  • Kamera'da bol bug var.
    Seçenekler yazısı ile kapalı yazısı üstüste binmiş.
    Ayrıca sol altta gözüken en son çekilen fotoğrafı film rulosundan silseniz bile en son çektiğiniz resmin minik hali gözükmeye devam ediyor.
  • arkadaşlar bende kurdum ama active olmuyor :S itunesde görmüyor aynen şunları söylüyor

this device is not registered as part of the iphone developer program

if you are a member of the pragram pls register your device in the iphone developer program portal

aynen böyle söylüyor ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1
    arkadaşlar bende kurdum ama active olmuyor :S itunesde görmüyor aynen şunları söylüyor

if you are a member of the pragram pls register your device in the iphone developer program portal

UDID kaydınız olmadığı için kullanamıyorsunuz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1
    arkadaşlar bende kurdum ama active olmuyor :S itunesde görmüyor aynen şunları söylüyor

UDID kaydınız olmadığı için kullanamıyorsunuz diyor.

evet zaten şu anda geri 4.3.3 geçiyom çok saçma ne yani bunu kullanmak için 100 usd mi vermem lazım? vardır bunun başka bir yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman_1 -- 8 Haziran 2011; 0:11:28 >

• ipadde goodreaderda zipli dosyalari safariden yukleyip açamıyorum.
  • Bu arada azonce iOS5 'in Turkce altyazili tanitimini seyrettim. WiFi Sync hakkindaki aciklama hepimizin gozunden kacmis galiba. iOS 5 yuklu cihazin guc kaynagina bagli olmasi gerekiyormus WiFi Sync'i kullanmak icin. Pc, sarj cihazi vs. gibi.
  • aramalar da da tek tek silme gözüme çarptı benim

• Facetime telefon numarasindan baska bir mail adresi ile de calisiyor.

ustad bu özellik vardı zaten hatırlatayım.
  • Duvar kagitlari bos cikiyor ve hava durumu ana saydada cikmiyor
  • Yarin aksam ilk is 4,3,3 e geri donmek olucak hic sevmedik cok ugrastirdi ve foto albumum restore yaparken bazi resimler geberdi gitti. Resmi tarihte bile ciksa yuklerken dusunurum...
  • ios 5 yüklesem eyvallah derdimde ios 5 yüklemeye calıştığımda bile hata üstüne hata veriyor buyrun hatalar silsilesi linki:http://forum.donanimhaber.com/m_49721504/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_49736213
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Yarin aksam ilk is 4,3,3 e geri donmek olucak hic sevmedik cok ugrastirdi ve foto albumum restore yaparken bazi resimler geberdi gitti. Resmi tarihte bile ciksa yuklerken dusunurum...

hocam bu sürüm developer geliştiriciler için tabiki sorunlar olacak golden master sürüm çıkana kadar sorunlar normal hatalar bulunacak düzelecek
    millet sanki bu sürüm herkese açılmış orjinal gibi yorum yapıyor inanın şaşırıyorum sizlere
    bu konunun amacıda bugları bulmak kötüleyeceğinize madem yüklediniz sorunları yazın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpediem_33 -- 8 Haziran 2011; 4:09:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.