developer arkadaşlara bir sorum olacak. ios 5 yüklemek istediğimiz cihazın udid numarasını, apple developer portaldan add device yapıp eklemek yeterli oluyor mu? bir arkadaşımınkini bu şekilde ekledim ve hala kullanamadığını söylüyor da. cevaplar için teşekkür ederim.
quote:
Apple has just released the second beta for iOS 5. Beta 2 is now available for download in Apple’s developer channel.
iOS 5 Beta is a 740MB download and available for all Apple devices from the 3rd gen iPod touch and up
BETA 2 çıkmış. deneyenlerden bilgi beklenir..
iyi forumlar...
IOS 5 BETA 1 İLE YAŞADIKLARIMI TEKRAR BURAYA KOPYALIYORUM...
iphone 4 kullanıyorum.ios 5 ile performans artışı yaşadım..daha önceleri her restore sonrası new iphone olarak tanıtırdım tek tek yuklerdim sorun çıkmasın diye bunda da aynısını yaptım
bu programlar dışında hiç bir programda atma sıkıntısı vs yaşamadım 200küsür program var...ısınma sorunu bende hiç yok, pil ömrü aynı gibi gunun %80'i edge açık,1 saat bmx,modern combat 2 oynuyorum....aldıgım ocak ayından beri devamlı elimde diyebilirim telefon 5-5:30 saat ortalama gidiyordu,ios 5 ile 5:00-5:15 saat civarı memory booster ile rami temizlediğimde hiç sorun yaşamadığım en memnun olduğum 4.3.3 sürümünde 370mb temizlerken ios 5te ortalama 330-350 aralıgında kalıyor...hiç ısınma sorunu yaşamadım...
bana göre üstteki uyumsuz programlar dışında hiç sıkıntı çıkarmadı... işcepte cepanahtar şifresi üretemedim,quickoffice ile wifi üzerinden dosya atılmıyor,(tureng,uzmantv,safari,icab direk atıyor) facebook yorum yazdığımda internet baglantısı yok diyor, diyanet mobile alt sekmeler görünmüyor,ibb trafik ara ara atıyor,tunein radio servise baglanamıyor %80 istasyonlarda karşılaşıyorum,vevo atıyordu düzeldi..
kelime önerileri kapanmıyordu kendi kendine düzeldi, appstore yukle butonu görünmüyor yeşil çıkıyor, interneti dağıtamıyorum baglanamıyorlar kamera yazılımında secenekler ve kapalı yazısı üstüste
ios5 kullanmaya devam ediyorum...:)
EN KISA ZAMANDA BETA 2 Yİ DENEYİP SORUNLARI YAZARIM İNSALLAH..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme