Şimdi Ara

UDID ile IOS 5 yükleyenler. Yaşanılan Problemler / Buglar toplansın burada.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
5.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. sürümün 4ay sonra kullanıcıya sunulacak olması, meraklı ve sabırsız tüm arkadaşları bir şekilde udid kaydı alma ve developer hesabıyla IOS 5'i yüklemeye itti.

Henüz Beta sürümü olması sebebiyle problemler ile karşılaşılması oldukça normal tabi. Kimler ne tarz problemler yaşadığını burada belirtirse hem yüklemeyi düşünenler için hem de olası bir çözümün bulunabilmesi için yararlı olabilir.

Benim şuana kadar gördüğüm.

-Birkaç yabancı sitede MobileMe ile ilgili problemler yaşandığını yazmışlar.

-Forumdan bir arkadaşta fotoğrafları göremiyormuş bunu belirtmiş.

Başka problemler ile karşılaşan da elbet olacaktır burdan paylaşırsanız sevinirim...

Teşekkürler..

• twitter integration calismiyor. fotograf twitleyemedim. push mailde problemler var.
  • Sadece $99 Verenler İndirebiliyor Demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

Sadece $99 Verenler İndirebiliyor Demi ?

hayır udid kaydı olanlarda yükleyebiliyor
  • Ben yuklemeyi yaptim. Beta surum oldugundan begeni duzeyimi ona gore degerlendirdim. Fakat bazen olur olmadik uygulamalardan atiyor olmasi beni zor durumda birakiyor. 1 hafta sonra 1 ayligina TR'ye gidecegim. Orada bu tarz problemler yasamak istemiyorum, neticede orada duzeltme sansim olmayacak. O yuzden isimi saglama alip 4.3.3'e geri donus yapacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

twitter integration calismiyor. fotograf twitleyemedim. push mailde problemler var.

Push dışında Mailleri görüntülemede açmada bir sıkıntı var mı ?

Kendi içinde yüklü ana programlar dışında ne gibi problemler var peki. Tahminimce birçok / belkide hiçbir appstoredan alınmış program henüz IOS 5 e uygun olmadığı için çalışmıyrdur diye düşünüyorum. Bu konudaki durum nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir
    twitter integration calismiyor. fotograf twitleyemedim. push mailde problemler var.

Evet cok heves etmistim maalesef calismadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 11 - Jailbreak - Ana Konu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada deneme amacli imessenger kullanmak isteyen arkadaslar dm ile irtibatlasalim deneyelim en azindan
  • Adı üstünde developer'lar için,değilseniz mevcut uygulamalarınızla neden kuruyorsunuz ? Zaten yayında olan uygulamaların %95'i uyumlu değil,çalışıyor görünenler bile değil.Tüm firmalar XCode ile çalışmaya başladılar,yakın zamanda güncellemeleri gelmeye başlar.Ama çalışan ve sürekli kullandığınız telefonlarınıza kurmanın pek bir artısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 7 Haziran 2011; 21:58:31 >
  • iOS 5 in kendi kendini otomatik olarak güncelleyeceği söyleniyor. Bu konuda dikkatli olmalısınız arkadaşlar.
  • Aslında buglardan cok bazi yenilikler dikkatimi cekti

Hava durumunda en ustteki gune tiklayinca saatlik durumlar gorunuyor
    Arama listesi tek tek silinebiliyor

Mobileme hesabi ile icloud a giremedim. Hesabiniz henuz tasinmadi diyor.

Animsatilar kismi exchange server task bolumu ile eslesiyor

Hotmail , yahoo mail hesabi girme menuleri eklenmis

Kamera butonunu kilit ekraninda bir turlu cikaramadim

Safari okuma listesi cok guzel

Facetime telefon numarasindan baska bir mail adresi ile de calisiyor.

Store kisminda app leri sadece wifi ile yukle secenegi var
  • Fotoğrafları direk tweetleyebiliyorum.Benim için gerekli olan programlarda da sorun çıkmadı daha.Whatsapp,Foursquare,Facebook,Twitter.
  • Bir de tum zil seslerini ozellestirilebiliyoruz...
  • benim sinirimi bozan bişey oldu oda toplu mesaj yollama olayı zaten o sistemi sevmiyordum bide üstüne yavaşlamış kişinin ismini yazıyosun 2 saniye bekliyo yeni kişinin ismini yazıyosun yada + ya basıp ekliyosun işte o işi tek seferde yapsak ne olacaksa sanki ...

örnek: artıya bas istediğinin üstüne tıkla yanına okey işareti koysun sonra başkasına tıkla yani çoklu seçim ekranı..
  • Birkaç şey daha okudum.

-Lockscreende Notifications'lar çalışmıyor

-Hava durumu Widget çalışmıyor

-Lockscreen'den foto çekme Bazen çalışıyor (şeklinde söylenmiş her nasıl oluyorsa)

-Tweetbot (ki esas kullandığım twitter programıdır) grafik problemler var.

Bazıları ise Notfications ve Hava durumunda problem olmadığını söylemiş. Neden bu kadar değişken anlamadım Problem var ise tüm IOS5'lerde olmalı aslında. Daha taze çıkmış bir yazılım sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canzz -- 7 Haziran 2011; 22:14:57 >
  • sabahtan beri ben de kullanıyorum;
    kilit ekranındayken iki kez home tuşuna basarsanız kamera işareti çıkıyor
    facebook yorum yazarken internet bağlantısı yok diyor
    şarj olayında ciddi azalma var
    cihaz aşırı ısınıyor, 30 dk müzik dinleyince resmen yanıyor
    4.3.3 te wifi sorunu yaşıyordum, bunda düzelmiş görünüyor
    cloud olayı ciddi bir iyilik, istediğiniz uygulama ya da contacs, notes vb. yedek alabiliyorsunuz
    genel performans 4.3.3 ten iyi bence..

şimdilik bu kadar, aklıma gelince yine yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknfb1907

sabahtan beri ben de kullanıyorum;
    kilit ekranındayken iki kez home tuşuna basarsanız kamera işareti çıkıyor
    facebook yorum yazarken internet bağlantısı yok diyor
    şarj olayında ciddi azalma var
    cihaz aşırı ısınıyor, 30 dk müzik dinleyince resmen yanıyor
    4.3.3 te wifi sorunu yaşıyordum, bunda düzelmiş görünüyor
    cloud olayı ciddi bir iyilik, istediğiniz uygulama ya da contacs, notes vb. yedek alabiliyorsunuz
    genel performans 4.3.3 ten iyi bence..

şimdilik bu kadar, aklıma gelince yine yazarım...

Şarj olayını tamamen unutmuşum değinmen çok iyi olmuş.

Zaten ısınması da kastığını gösteriyor aslında bu durumda şarjın da daha az gidiyor olması normal geldi gözüme. Öncekine versiyona kıyaslama yapacak olursan bu BETA IOS 5 te yüzde kaç azalma var diyebilirsin şarj bakımından ?

• aynı şartlarda 4.3.3 ile şarjım şu an 80-85 arası olması gerekiyorken şu an ios 5 ile 68 de
    yaptığım farklı birşey olmadı, bilerek fazla kurcalamadım test edebileyim diye.

sabah ve akşamları işe gidip gelirken radyo ve müzik dinlediğimden ve çok ısınma olduğu için benden geçer not almadı, bu özellikleri var diye cihazı boşuna yıpratamam.
    yarın 4.3.3 e geri dönüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknfb1907 -- 7 Haziran 2011; 22:24:07 >
  • Arkadaslar kusura bakmayin konu guncel oldugu icin yaziyorum bu tus sesini nasi kapatabilirim deli olacam zang zung bi bulamadim ayar oldum arkadaslar yardim edermisiniz
  • Kullanim : 1 saat 17 dakika
    Bekleme : 2 saat 39 dakika

%77 de sarj yuzdem suanda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.