Şimdi Ara

UDID ile IOS 5 yükleyenler. Yaşanılan Problemler / Buglar toplansın burada. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
5.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi arkadasda daha olmus sanirim bir kac programim yuklu gozukmesine ragmen goremiyorum onlari bunun icin yardimci olabilirmisiniz ? birde kilitli ekranda notlari vs gorebilmek icin ne yapmam lazim ?
  • Bazi arkadaslar telefondan resim tweetleyemiyoruz demislerdi ama ben bugun bahane bularak bi resim denedim yukledi

Not ben yeni iphone olarak kurmustum basta

Edit: kullanirken bisi daha fark ettim sanirim sanal klavyede arada takilma oluyor bascaginiz tusa bassaniz bile o harf degil o harfin yanindaki yada altindaki cikiyor bu baskasinda da varmi bana ozel mi ki ? Hatta yanlismi bastim acaba diye tam ortasina bastim yine baska harf cikti

edit2 : tweet ettiğim resmi bilgisayardan görmeyi başarmadım ancak telefondan gözüküyor garip birşey..

ancak suan icin memnunum ama azcik isinmasi korkutuyor okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 8 Haziran 2011; 8:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop
    Bazi arkadaslar telefondan resim tweetleyemiyoruz demislerdi ama ben bugun bahane bularak bi resim denedim yukledi

Not ben yeni iphone olarak kurmustum basta

Edit: kullanirken bisi daha fark ettim sanirim sanal klavyede arada takilma oluyor bascaginiz tusa bassaniz bile o harf degil o harfin yanindaki yada altindaki cikiyor bu baskasinda da varmi bana ozel mi ki ? Hatta yanlismi bastim acaba diye tam ortasina bastim yine baska harf cikti

edit2 : tweet ettiğim resmi bilgisayardan görmeyi başarmadım ancak telefondan gözüküyor garip birşey..

ancak suan icin memnunum ama azcik isinmasi korkutuyor okadar

Harf sorunu bende de var.Mackolik gibi uygulamalara da uyumlu olmadigi icin girmiyor sanirim.Biraz kasiyor bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesari33
    quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Yarin aksam ilk is 4,3,3 e geri donmek olucak hic sevmedik cok ugrastirdi ve foto albumum restore yaparken bazi resimler geberdi gitti. Resmi tarihte bile ciksa yuklerken dusunurum...

hocam bu sürüm developer geliştiriciler için tabiki sorunlar olacak golden master sürüm çıkana kadar sorunlar normal hatalar bulunacak düzelecek
    millet sanki bu sürüm herkese açılmış orjinal gibi yorum yapıyor inanın şaşırıyorum sizlere
    bu konunun amacıda bugları bulmak kötüleyeceğinize madem yüklediniz sorunları yazın yeter

Tabiki dostum ama bu kadar hata bana biraz fazla geldi. Hatalar:
    Biraz yavas geldi bana
    App storedaki iCloud manyak bisi :) satin alinan uygulamalar geti yuklemebiliyor.
    Kamera olayi guzel kilitliyken foto cekimi
    iMessage olayi KESKE App olsa cok daha iyi olurdu.

• Arkadaşlar an itibariyle ios5'i yüklemiş durumdayım ve kullanıyorum. udid konusunda yardımcı olan cosmonot arkadaşımıza özellikle teşekkür ediyorum. Çok fazla kurcalama imkanım olmadı ama şimdilik bir problem yok gibi duruyor.
  • Pardon kilit ekranında kamera çıkmıyor, bir ayarı var mıdır?
  • Ipad 2 wifi de kullanmaktayim. Genel olarak bir problem gormedim ancak nedendir bilinmez bir sure hic dokunmadim ve alet kendi kendine kapanmis. Ve power tusu ile de acilmiyor ancak power + home a basili tutarak acabildim. Benzer bir sorunu yasayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Pardon kilit ekranında kamera çıkmıyor, bir ayarı var mıdır?

Kilit ekranında 2 kere home tuşuna basmalısınız. O zaman görünür.
  • quote:

alttaki tuşa 2 kere bas çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arknx

quote:

Kilit ekranında 2 kere home tuşuna basmalısınız. O zaman görünür.

arkadaşlar teşekkürler..
  • Korktugum başıma geldi Türkcell yedek kullanıyordum tüm simdeki numaralarım orada yedekliydi fakat programı indirip kurdum ama çalışıyor ama iş geri yüklemeye geldiğinde cihaz desteklenmiyor diyor.mecburen eski versiyona dönüp simdeki numaralarımı iTunes'a backup alıp tekrar bu versiyona geçeceğim ölme eşşeğim ölme
  • Ben 4.3.3'e geri dönemedim neyi yanlış yapıyorum acaba ?iTunes'dan shift+restore yapıp 4.3.3ü seçiyorum.Yükleniyor fakat hiçbir program açılmıyor.
  • Herkeste mi udid kaydı var bi iOS 5 i denemeyen ben kalmışım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyson Granger

Herkeste mi udid kaydı var bi iOS 5 i denemeyen ben kalmışım :D

Telefonun Jailbreak'liyse deneme bence tamamen pişman oldum telefon oldu boş kutu anlamsız bişi oldu.
  • arkadaşlar bende ios5 i kurdum yanlız aktif edemiyorum , ne yapmam gerekiyor , turkcellden almıştım garantili cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taciturnn -- 8 Haziran 2011; 11:14:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taciturnn

arkadaşlar bende ios5 i kurdum yanlız aktif edemiyorum , ne yapmam gerekiyor , turkcellden almıştım garantili cihaz

Developer hesabı alman gerekiyor 99 dolar yada almış birinin seni kaydettirmesi gerekiyor ama sana acil tavsiyem buradaki yorumumu okumanhttp://forum.donanimhaber.com/m_49709927/tm.htm
  • iCloud yedeklemeyi yapamıyorum... süreyi hesaplıyor takılıp kalıyor.
    bazı uygulamalardan atıyor...
    fotoğraf olarak direk twit atamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Korktugum başıma geldi Türkcell yedek kullanıyordum tüm simdeki numaralarım orada yedekliydi fakat programı indirip kurdum ama çalışıyor ama iş geri yüklemeye geldiğinde cihaz desteklenmiyor diyor.mecburen eski versiyona dönüp simdeki numaralarımı iTunes'a backup alıp tekrar bu versiyona geçeceğim ölme eşşeğim ölme

bu yüzden ben hem turkcellyedek hemde idrive lite kullanıyorum :)
  • duvar kagitlari bos geliyor ve hava durumu ana ekranda cikmiyor acaba nasil duzelir restore denedim duzelmedi
  • Turkcell yedek çalışmıyor evet, ama birçok uygulama da,en azından benim sıkça kullandıklarım, sorun yaşamadım.

Bunlara rağmen cihazda menüler arası geçişlerde kasılmalar mevcut, ios 5 ile tanıtılan her özellikte randımanlı kullanılamıyor. Evet bu henüz beta 1 yani birçok bug olan sürüm, o yüzden bunlara normal bakmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.