Şimdi Ara

ucuz lpg alıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal fiyatlar 2.20- 2.22 tl iken bazı istasyonlar 1.90-2.00 tlden satıyor. bir hile dolap var mıdır bunlarda? ben güvenip de alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 5 Ağustos 2012; 12:30:41 >
  • Normal fiyattan LPG almıyorum ben.
    Bazen riskli evet,ama indirimsiz satmasına rağmen pompada üçkağıt yapanla bile karşılaştıktan sonra risk almaya değer.
    Özellikle etrafta başka ucuz satanlar da varsa çekinmeden alın.

Orijinalden alıntı: çapultra

Normal fiyattan LPG almıyorum ben.
    Bazen riskli evet,ama indirimsiz satmasına rağmen pompada üçkağıt yapanla bile karşılaştıktan sonra risk almaya değer.
    Özellikle etrafta başka ucuz satanlar da varsa çekinmeden alın.
    ucuz lpg candır tabi alıyorum depoda 10 lira az ödüyorum yaptığım km aynı hatta bazen daha fazla.

Chery kimo 1.3 lusso
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

ucuz lpg candır tabi alıyorum depoda 10 lira az ödüyorum yaptığım km aynı hatta bazen daha fazla.

Alıntıları Göster
    lpg benzin gibi değildir. hile hurda daha zor yapılır. araca zarar vermez en fazla çekişten düşer. bulduğum en ucuz lpg yi alıyorum. sıkıntı yok.

Orijinalden alıntı: volkann86

lpg benzin gibi değildir. hile hurda daha zor yapılır. araca zarar vermez en fazla çekişten düşer. bulduğum en ucuz lpg yi alıyorum. sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    kışın soğuk havalarda müşteriye daha fazla miktarda gaz vermemek için çalıştırdıkları bir cihaz var diye duymuştum. gazın sıcaklığa göre genleşme durumunu hesaplayan bir proğram. yazında gaz genleşeceği için bu cihaz aktif olmazsa müşteriye yüksek hacimli, düşük ağrılıklı gaz verilir. acaba burada bir hile filan oluyor mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluell

kışın soğuk havalarda müşteriye daha fazla miktarda gaz vermemek için çalıştırdıkları bir cihaz var diye duymuştum. gazın sıcaklığa göre genleşme durumunu hesaplayan bir proğram. yazında gaz genleşeceği için bu cihaz aktif olmazsa müşteriye yüksek hacimli, düşük ağrılıklı gaz verilir. acaba burada bir hile filan oluyor mudur?

Alıntıları Göster
    ben po dan yada aygaz dan 1,99 aliyorum genelde .
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

ben po dan yada aygaz dan 1,99 aliyorum genelde .

Alıntıları Göster
    Eski araçlarımda marka vs. önemsemeden ucuz gaz alıyordum ama şimdiki aracım sıralı sistem diye çekiniyorum açıkçası
  • Bir keresinde kırıkkalale alpette indirim vardı.Neyse alalım dedik.Sonra araç düz yolda bile gidemez oldu.O günden sonra temkinliyim.Ucuz yerlere güvenemiyorum.Bizim aldığımız istasyonda mı sorun vardı bilmiyorum.Ama bir gaz bu kadar kötü olamaz.Ve genellikle bp opet gibi yerlerden almayı tercih ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oiven

Eski araçlarımda marka vs. önemsemeden ucuz gaz alıyordum ama şimdiki aracım sıralı sistem diye çekiniyorum açıkçası

Alıntıları Göster
    taktırdığımdan beri ucuz lpg alıyorum, evimin önünde Bpet var her zaman en ucuzlardan biri, 15000 km oldu hiç sıkıntı olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2007

taktırdığımdan beri ucuz lpg alıyorum, evimin önünde Bpet var her zaman en ucuzlardan biri, 15000 km oldu hiç sıkıntı olmadı..

Alıntıları Göster
    Hep en ucuzunu alırım..

Orijinalden alıntı: gkon

Hep en ucuzunu alırım..

Alıntıları Göster
    Normal fiyattan hiç almıyorum diyebilirim.

Marka ayırımı yapmaksızın her türlü ucuz LPG'yi alıyorum.

Yurtgaz, Meramgaz, Bizimgaz, Turnagaz, Güvenalgaz(bunu nerde bulursanız alın, çok iyi), vs. çok çeşit ucuz gaz aldım ve almaya da devam ediyorum. Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Bir keresinde kırıkkalale alpette indirim vardı.Neyse alalım dedik.Sonra araç düz yolda bile gidemez oldu.O günden sonra temkinliyim.Ucuz yerlere güvenemiyorum.Bizim aldığımız istasyonda mı sorun vardı bilmiyorum.Ama bir gaz bu kadar kötü olamaz.Ve genellikle bp opet gibi yerlerden almayı tercih ediyorum.

kırıkkale de bahsettiğiniz yer yıldırımlar alpet istasyonu sanırım. gaz benzin mazot yıldırımlardan alınır, güzel bir de yemek yenir( muntazam bir kamyoncu lokantası vardır.) yola devam edilir. binlerce kişi hergün bunu yapar:)

henüz bir hafta olmuş lpg taktıralı ve sürekli en ucuz gazı alacağım. geçen hafta kırıkkale de milangaz da ki fiyatı paylaşayım gözle ucuz gaz görsün:)

bu hafta yine aynı yerden aldım 1.90 lira olmuş. son zamlardan etkilenmiş...

ucuz lpg alıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

quote:

Bir keresinde kırıkkalale alpette indirim vardı.Neyse alalım dedik.Sonra araç düz yolda bile gidemez oldu.O günden sonra temkinliyim.Ucuz yerlere güvenemiyorum.Bizim aldığımız istasyonda mı sorun vardı bilmiyorum.Ama bir gaz bu kadar kötü olamaz.Ve genellikle bp opet gibi yerlerden almayı tercih ediyorum.

kırıkkale de bahsettiğiniz yer yıldırımlar alpet istasyonu sanırım. gaz benzin mazot yıldırımlardan alınır, güzel bir de yemek yenir( muntazam bir kamyoncu lokantası vardır.) yola devam edilir. binlerce kişi hergün bunu yapar:)

henüz bir hafta olmuş lpg taktıralı ve sürekli en ucuz gazı alacağım. geçen hafta kırıkkale de milangaz da ki fiyatı paylaşayım gözle ucuz gaz görsün:)

ucuz lpg alıyor musunuz?

Alıntıları Göster
    en ucuz kim satarsa ondan alırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: A.h.met

en ucuz kim satarsa ondan alırım...

Alıntıları Göster
    baya ucuzmuş bende 1.89a ucuz diodum vay be...

Chery kimo 1.3 lusso
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

baya ucuzmuş bende 1.89a ucuz diodum vay be...

Alıntıları Göster
    Beyler gördüğünüz yerde Soil markasından indirimli lpg alabilirsiniz ben ve çevrem çok memnunuz.Sadece bir öneri Fiyatıda çok uygun şu ana kadar hiç bir zararını görmedik. Tabi kazık yemek isteyen varsa karışmam banane

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Beyler gördüğünüz yerde Soil markasından indirimli lpg alabilirsiniz ben ve çevrem çok memnunuz.Sadece bir öneri Fiyatıda çok uygun şu ana kadar hiç bir zararını görmedik. Tabi kazık yemek isteyen varsa karışmam banane

Alıntıları Göster
    Benzinli araç kullanıyorum, Yaklaşık 800 km yol yaptım h.sonu ve aracım 2012 model 4000km'de.

İstasyonun eli yüzü düzgün olduktan sonra çoğu yerden yakıt alıyorum.

4.40 TL civarı 95 oktan Shell istasyon fiyatlarını görünce tercihim alternatiflere kaydı.

4.28 Full

4.22 PetroTürk

4.30 PowerWax

3 firmanın bezinini de çok beğendim, sıkıntı omadı.

• quote:

quote:

ucuz lpg alıyor musunuz?

Kırıkkale ankara yolunda istasyon.Yaklaşık 3 sene önceydi bu olay.5 senedir lpg alırım hiç bu kadar kötüsüne rastlamamıştım.Belki 3 senede bir değişiklik varsa bilemem.Ama o yoldan geçersem bir daha oradan almam.Güvenemem o istasyona.

Bu arada resimdeki fiyatın maşallahı varmıs.Ama zamlı haldeki fiyat bile bizimkine göre baya ucuz.Biz 2.20 lerden alıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Benzinli araç kullanıyorum, Yaklaşık 800 km yol yaptım h.sonu ve aracım 2012 model 4000km'de.

İstasyonun eli yüzü düzgün olduktan sonra çoğu yerden yakıt alıyorum.

4.40 TL civarı 95 oktan Shell istasyon fiyatlarını görünce tercihim alternatiflere kaydı.

4.28 Full

4.22 PetroTürk

4.30 PowerWax

3 firmanın bezinini de çok beğendim, sıkıntı omadı.

Alıntıları Göster
    tabi lpg dönüşümüne giderken yıldırımlar alpetten litresini 3.99 a aldığım benzinden bahsetmemişim :) tabi bunlar son zamdan önceydi .... şu anda lpg yi 1.90 dan alıyorum. benzine de artık ne kadar zam geldiyse...

• quote:

quote:

quote:

ucuz lpg alıyor musunuz?

Kırıkkale ankara yolunda istasyon.Yaklaşık 3 sene önceydi bu olay.5 senedir lpg alırım hiç bu kadar kötüsüne rastlamamıştım.Belki 3 senede bir değişiklik varsa bilemem.Ama o yoldan geçersem bir daha oradan almam.Güvenemem o istasyona.

Bu arada resimdeki fiyatın maşallahı varmıs.Ama zamlı haldeki fiyat bile bizimkine göre baya ucuz.Biz 2.20 lerden alıyoruz.

Alıntıları Göster
    @Red_Devils_ : yaklaşık 6 yıldır o güzergahta seyehat ederim. sıklıkla lpg li araç kullanırdık. ve sürekli lpg yi en ucuz yerden alırdık.

2011 nisan da polo bluemotion aldım. eğer ki kredi kartlarının kampanyası yoksa ( malum 4 defa 100 liraya 40-50 lira motorin veriyorlar %10 civarı bir indirim demek bu) mazotu ordan alırdım. hiçbir sıkıntı yaşamadım. geçen hafta lpg dönüşümünden önce 3.99 liradan benzin aldım ve yine hiçbir sıkıntı yaşamadım. şimdi ise lpg de en ucuz yer orası değil . bu sebepten daha ucuz olan yerden lpg mi fulleyip yine yıldırımlar alpette yemeğimi yedikten sonra yola devam...
    dün yine yıldırımlardaydım , yemek yedik süperdi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.