Şimdi Ara

ucuz lpg alıyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VVVertigo

@Red_Devils_ : yaklaşık 6 yıldır o güzergahta seyehat ederim. sıklıkla lpg li araç kullanırdık. ve sürekli lpg yi en ucuz yerden alırdık.

2011 nisan da polo bluemotion aldım. eğer ki kredi kartlarının kampanyası yoksa ( malum 4 defa 100 liraya 40-50 lira motorin veriyorlar %10 civarı bir indirim demek bu) mazotu ordan alırdım. hiçbir sıkıntı yaşamadım. geçen hafta lpg dönüşümünden önce 3.99 liradan benzin aldım ve yine hiçbir sıkıntı yaşamadım. şimdi ise lpg de en ucuz yer orası değil . bu sebepten daha ucuz olan yerden lpg mi fulleyip yine yıldırımlar alpette yemeğimi yedikten sonra yola devam...
    dün yine yıldırımlardaydım , yemek yedik süperdi.

Doğrudur hocam.Ben sadece lpg almıştım.Ve aldığımda fiyatı çok uygundu diğer yerlere göre.Şimdi değişmiştir.Sonuçta yıllar geçti üzerinden.Siz oradan çeşitli yakıtları denemişsiniz.Halende kullanıyorsunuz anlaşılan.Yakıt kalitesini benden daha iyi bilirsiniz.Benim o dönemde böyle bir anım olmuştu.Yakıt alırken istasyon kalitesi çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

@Red_Devils_ : yaklaşık 6 yıldır o güzergahta seyehat ederim. sıklıkla lpg li araç kullanırdık. ve sürekli lpg yi en ucuz yerden alırdık.

2011 nisan da polo bluemotion aldım. eğer ki kredi kartlarının kampanyası yoksa ( malum 4 defa 100 liraya 40-50 lira motorin veriyorlar %10 civarı bir indirim demek bu) mazotu ordan alırdım. hiçbir sıkıntı yaşamadım. geçen hafta lpg dönüşümünden önce 3.99 liradan benzin aldım ve yine hiçbir sıkıntı yaşamadım. şimdi ise lpg de en ucuz yer orası değil . bu sebepten daha ucuz olan yerden lpg mi fulleyip yine yıldırımlar alpette yemeğimi yedikten sonra yola devam...
    dün yine yıldırımlardaydım , yemek yedik süperdi.

Doğrudur hocam.Ben sadece lpg almıştım.Ve aldığımda fiyatı çok uygundu diğer yerlere göre.Şimdi değişmiştir.Sonuçta yıllar geçti üzerinden.Siz oradan çeşitli yakıtları denemişsiniz.Halende kullanıyorsunuz anlaşılan.Yakıt kalitesini benden daha iyi bilirsiniz.Benim o dönemde böyle bir anım olmuştu.Yakıt alırken istasyon kalitesi çok önemli.

Alıntıları Göster
    PO'dan her zaman indirimli alıyoruz hiç sorun olmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

PO'dan her zaman indirimli alıyoruz hiç sorun olmadı..

Alıntıları Göster
    her zaman ucuz gaz alırım en iyi gaz ucuz olandır..ama benzinde shellden şaşmam bence korkamadan alın..
    Fiat Punto 1.4 Fire Fun Kırmızı
    Hyundai Accent Blue 1.4 CVVT Mode Plus Beyaz
    Honda Civic FB7 2015 Eco Elegance Beyaz
    Honda Civic FC5 2021 Eco Elegance
  • Normal fiyatlar 2.200 iken
    1.89-1.95 arasibucuz LPG aliyorum
    Milangaz
    Eragaz (genelde BPET)
    Antgaz
    Dgaz (petrol ofisi)

Problem yok menziller ayni
    Sadece milangazda performans daha az...

Orijinalden alıntı: dkerem2

baya ucuzmuş bende 1.89a ucuz diodum vay be...

aynen...

1,690 nedir
  • quote:

ucuz lpg candır tabi alıyorum depoda 10 lira az ödüyorum yaptığım km aynı hatta bazen daha fazla.

otogarın karşısındakinden mi alıyorsunuz ?

ben shellden alıyordum 2.01 den ama 2.22 olunca bende oradan almayı düşündüm de, güvenemedım

temiz mi oranın yakıtı ?

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

ucuz lpg candır tabi alıyorum depoda 10 lira az ödüyorum yaptığım km aynı hatta bazen daha fazla.

ben shellden alıyordum 2.01 den ama 2.22 olunca bende oradan almayı düşündüm de, güvenemedım

temiz mi oranın yakıtı ?

Alıntıları Göster
    deneyeceğim bende bakalım

• bence ucuz etin yahnisi misali ucuz lpg de bi filim fırıldak vardır diye düşünüyorum, istasyonlardaki lpg tanklarına belli miktarda dökme gaz karıştırılarak kar marjı aynı kalarak satış fiyatını düşürüyorlar. ha illa da ucuz alırım diyenler en azından lpg bakımlarını aksatmasınlar filtreleri falan zamanında değiştirsinler ne olur ne olmaz

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

temiz mi oranın yakıtı ?

yolum düşerse alıyorum çarşı tarafına yada hale gidiyorum bazen gittiğim zaman alıyorum ordan hiç pişman olmadım zamdan önce 1.89 idi sanırım şuan 2.10 olması lazım. hemen geçince türkoil var orası 5 krş daha ucuz ama menzili az gidince bi daha almadım.

Chery kimo 1.3 lusso
  • en ucuz lpg tercihimdir her zaman nerede indirim fazlaysa oradan

Orijinalden alıntı: efk0

LPG'li aracım varken almıyordum.Bazı pompaların LPG yerine hava bastığını duymuştum,risk etmeye değmeyeceğini düşünüyorum.
    alıyorum en ucuzundan, km de daha az yaktığı doğrudur ama. ışıklarda falan stop ettiriyordu namıssız.

Orijinalden alıntı: VideSupra

alıyorum en ucuzundan, km de daha az yaktığı doğrudur ama. ışıklarda falan stop ettiriyordu namıssız.

Alıntıları Göster
    en ucuz yerden alırım .havada bassa pahalı satanla yanı fiyata gelir en fazla değilse kar ederim :)

Orijinalden alıntı: efk0

LPG'li aracım varken almıyordum.Bazı pompaların LPG yerine hava bastığını duymuştum,risk etmeye değmeyeceğini düşünüyorum.

eğer dediğiniz benim aldığım istasyon için de doğruysa; arabam havayla da çalışıyor demektir

çünkü aynı kilometreyi yapıyor...

ucuz satan yerlerde hele paylaştığım istasyonda kuyruk olur her zaman. diğer opette vs ise kampanya yapıyorlar kredi kartlarına %10 indiirim alabiliyorsunuz. o satış fiyatlarından %10 düşerseniz bu fiyatlara yaklaşıyor. üzerine sürümden kazanma , alırken( bayi için) ucuza alma vs de eklenirse hemen hemen bu fiyatlara satılması gerektiği gerçeği çıkıyor...

benim paylaştığım yer rafineriye 20 km mesafede:)

• Forumda okumuştum,''pompanın sayacı çok hızlı atıyorsa hava basıyormuş'' gibi bir şey yazıyordu, Doğruda olabilir, şehir efsaneside. Şahsen her LPG alımında araçtan inip pompanın sayacını takip ederdim, gerçi LPG almasamda halen yaptığım şey bu, alışkanlık olmuş heralde.

Ayrıca bildiğim kadarıyla bakım zamanlarında LPG tankı içindeki hava miktarı kontrol ediliyor,''LPG yerine hava basılması'' durumundan dolayı olsa gerek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: onder46

Benzinli araç kullanıyorum, Yaklaşık 800 km yol yaptım h.sonu ve aracım 2012 model 4000km'de.

İstasyonun eli yüzü düzgün olduktan sonra çoğu yerden yakıt alıyorum.

4.40 TL civarı 95 oktan Shell istasyon fiyatlarını görünce tercihim alternatiflere kaydı.

4.28 Full

4.22 PetroTürk

4.30 PowerWax

3 firmanın bezinini de çok beğendim, sıkıntı omadı.

Halen benzinli araç kullandığınıza göre 3 ihtimale iştirak ediyorum.

1)Maaş tahmin edemeyecek düzeyde iyi...

2)Araç şirket arabası veya akaryakıt masrafları şirket tarafından karşılanıyor

3)Dededen,amcadan... miras kaldı

Hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

quote:

Benzinli araç kullanıyorum, Yaklaşık 800 km yol yaptım h.sonu ve aracım 2012 model 4000km'de.

4.40 TL civarı 95 oktan Shell istasyon fiyatlarını görünce tercihim alternatiflere kaydı.

4.28 Full

4.22 PetroTürk

4.30 PowerWax

Hangisi ?

Hiç biri. :)

Aracım şirket arabası değil yakıtımı cebimden alıyorum, maaşım iyi hamdolsun ama tahmin edilemeyecek bir mebla değil.

Olay şu, aracıma en az 5000-6000km yapmadan LPG montajı yaptırmayı düşünmüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

quote:

4.28 Full

4.22 PetroTürk

4.30 PowerWax

Hangisi ?

Hiç biri. :)

Aracım şirket arabası değil yakıtımı cebimden alıyorum, maaşım iyi hamdolsun ama tahmin edilemeyecek bir mebla değil.

Olay şu, aracıma en az 5000-6000km yapmadan LPG montajı yaptırmayı düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    benzin dizel lpg farketmez , lpg markadan değil istasyondan alınır .en kıral markada bile istasyonda sorun hile varsa kötü yakıt alırsınız . Lpg olayına gelince güvenal diye biyerden alıyorum. bi sıkıntı yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

benzin dizel lpg farketmez , lpg markadan değil istasyondan alınır .en kıral markada bile istasyonda sorun hile varsa kötü yakıt alırsınız . Lpg olayına gelince güvenal diye biyerden alıyorum. bi sıkıntı yok .

Alıntıları Göster
    Lpg de hiç birşey olmaz.

En ucuz yerden alırım.

Evime 500 m Bpet var forever 1.80 TL.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.