Bildirim
Uçurtma nereden alınır ? Acil D:
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kendin yapamıyorsan ilkokulların önündeki kırtasiyelerden al arkadaşım. artık bunda bari online-shopping kullanmayın. ne hallere düştük.
_____________________________ -
kırtasiyelerde vardır orlara bak _____________________________ motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
(wayne's world , wayne's world party time excellent!) -
jasonn123 teşekkür ederim en azından kibarca yanıt vermişssin _____________________________ -
üsküdar yakınlarındaysan eğer her tür uçurtma yapan bir yer var;
uçurtma dünyası
Adres:
Aziz Mahmut Efendi Mh. Uncular Caddesi Bakıcı Sk. No:12 Üsküdar - İstanbul
( Üsküdar Belediyesi¸ karşı sokağı)
Tel 0216 553 23 37
Gsm 0532 616 14 66 -
Benim rahmetli dedem
yapardı o devasa uçurtmalardan.
Boyu 2 metre falandı uçurtmanın. Uçurduğumuz zaman indiremezdik salardık giderdi atmosferin boşluğuna doğru..
Sende yapabilrsin aslında. Büyük çita alıp kaplarını birleştiricen olur yani olmaz diil._____________________________ İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid -
Devasa uçurtma mı ben kendim 65cm boyunda 3 tane çıtayla yaptım. öylen hafıf bir rujgar vardı.
uçurtmayı uçurken ipi parmagımı kesti nerdeyse parmagımı kaybedecektim devasa uçurtmayı
nasıl uçurmayı düşnüyorsun gemi halatıylamı_____________________________ -
konu sahıbı sorunlumusun sen hacı
Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN -
Arkadaşlar yardımcı olanlara teşekkür ederim..
Dalga geçen liseli arkadaşlar, uçurtmalar bir organizasyon için lazım o yüzden saçma sapan yorumlar yapmayın allah aşkına ya komik olan sizsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı