Şimdi Ara

Bu sistem alınır mı 20k ya kadar sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon TUF RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/204927/mantis-6800-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-tuf-rx-6800-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

şuan 1060lı bir laptobum var. Çok önceden almıştım. Artık yoruldum laptopdan sürekli ısınıyor performansı düşüyor.Oyunlar belirli bir süre oynayınca yavaşlıyor. Artık bütün oyunları 500 fps de oynamak istiyorum. Şuan world of warcraft, genshin impact, overwatch2 falan oynuyorum. Bu oyunları en yüksek ayarda zorlanmadan çalıştırsın istiyorumç. Bütçemi daha da arttırabilirim avantajlı bir kampanya varsa ama çok bilgim olmadıgı için hangi kart iyidir amd mi nvidia mı vs. Tavsiyeleriniz neler olur teşekkürler

• Fazla açılmaya gerek yok Bu makina size anormal hızlı gelecek Alınız.

5600 modeli için stok fan yeterli olacaktır

• Anakart giriş seviyesi B550 çipset seçilmiş, üzerinde soğutması olan modeller tercih edilmeli, sitede ki sistem özelleştirilebilirse 20K'ya tamamlamak adına anakartı değiştirin, ram single kit x2 seçilmiş ve sıkıntılı olan bir seri, direkt dual kit olan Corsair, Kingston, GSkill, Crucial gibi markalara bakın, bu iki değişiklik ile alabilirsiniz sistemi.

|| Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • LEON-X kullanıcısına yanıt

Anakarti degistiremiyorum hocam maalesef tek tek toplayinca da pahaliya geliyor. Ram de degismiyor ayni sekilde. Sorun olur mu ilerde baska yerden mi bakiyim

756 tl farkla 5600x modelini tercih ediyim mi hocam deger mi o farka

Bu sistem alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tobiobito kullanıcısına yanıt

756 tl fıyat farkı uygun ama ilave soğutma takviyesi gerekecektir.

• hocam 24 inç 1080 monitör almayı düşünüyorum, 4-5 bandında. bu sistem acaba dediğim şekilde sıkıntı yaratır mı? yani anladığım kadarıyla bu kasa güçlü ama monitör 1080p uyumsuzluk olur mu? 2k monitörler 27 inç o kadar büyük ekranı da ben sevmiyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.