Şimdi Ara

### Ücretsiz Köpek Sahiplendirme Ana Konu ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
5.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu güncel tutarsanız sevinirim arkadaşlar..
    Yöneticilerden rica ediyorum bu sefer ki konum silinmesin forumdan birisine sahiplendirdim, lütfen siz de destek olun bana...

Biri dişi biri erkek. Yaklaşık 3 aylıklar. Ben sahiplendiğimde 1 aylıklardı şuanda kocaman oldular ilk geldikleri güne göre, kardeşler ve ikiside dünya tatlısı çok akıllı ve oyuncu çoban kırması köpekler. Perşembe günü gençlik aşılarını yaptıracağım. Sahiplenecek arkadaş 3 ayı geçtikten sonra belediyeden ücretsiz olarak kuduz aşısını yaptıracak sadece. Ben gereken tüm konularda yardım ederim. Ayrıca 1 buçuk 2 aya yakın bir zamandır kuru mama ile besleniyorlar. Pire - kene tasmaları takılıdır. Fotoğrafları pm olarak isterseniz sevinirim.

Golden İçin Fotoğraflar
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=495078983844189&set=a.495078953844192.115035.100000262764801&type=1&theater

Sahiplendirme Koşulları

1. İki kardeşi ayırmak istemiyorum öncelik olarak ikisini birden sahiplendirmek amacım ama baktık olmadı tek tek sahiplendireceğim.
    2. Aşıları eksiksiz yapılacak , beraber karnesinide çıkartırız çok zor işlemler değil bunlar.
    3. Sadece İzmir içine sahiplendireceğim.
    4. 18 Yaşını doldurmamış arkadaşlarımıza ailelerinin onayı dahilinde sahiplendirme yapılacaktır.

Not: İstediğiniz ırkları yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekomastikSilikon -- 25 Aralık 2012; 0:54:00 >

• Golden veya Labrador tam emin değilller.. 6 Aylık İstanbul / Altıntepe

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3271533446488&set=o.180936529181&type=1&ref
    =nf
  • Takip
  • Konu düşmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • terrier ne şirinmiş öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

terrier ne şirinmiş öyle

Onun gibi ne şirin köpekler var barınaklarda bir bilseniz.. Sizlerden ricam SATIN ALMAYIN!! SAHİPLENİN...
  • hayvanları seven insanları hep sevmişimdir... güzel konu tebrikler
  • birde bende up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

hayvanları seven insanları hep sevmişimdir... güzel konu tebrikler

Teşekkürler..
  • birini sahiplenmek isterdim, zaten izmirde oturuyorum ama hem evden dolayı bakımın zor olcağını düşünüyorum :/
  • Konu yukarıda kalsın.
  • Muğla'da öğrenciyim bahçeli evimiz var yavru golden varsa sahiplenirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

birini sahiplenmek isterdim, zaten izmirde oturuyorum ama hem evden dolayı bakımın zor olcağını düşünüyorum :/

İnanın bakımı zor değil :) Eğer sahiplenmeyi düşünürseniz ben size her konuda aşısından mamasına hepsiyle ilgili yardımcı olurum. Hele ki izmirdeymişsiniz, çok çok rahat yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

Muğla'da öğrenciyim bahçeli evimiz var yavru golden varsa sahiplenirim

Araştırırım muğla için
  • Kastamonuda olsa alabilirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

Kastamonuda olsa alabilirdim.

kastamonuda da sahiplenmeyi bekleyen birçok can vardır elbet.. Facebookta sayfalar var çok güzel. oralara göz atabilirseniz mutlaka bulursunuz. Malum her şehirdeki canları takip edemiyorum..
  • Bursa'da 2 tane yavru Rottweiler alabiliriz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.