Şimdi Ara

Kırlangıç yavrusu buldum yardım ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gündüz yan tarafta yavru Buldum ucmuyor ve hareket etmiyor ölü böcekler Felan Bulup verdim su icirdim şimdi güvenli bir alan yaptım Uyuyor
    Ama buna hep bakamam ne yapmalıyım fırlatıyorum ucamiyor kanat ve bacaklar sağlam
     Kırlangıç yavrusu buldum yardım ssli Kırlangıç yavrusu buldum yardım ssli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kırlangıç Yavrusu Buldunuz mu? Ne Yapmalısınız?

Bir kırlangıç yavrusu bulmak hem heyecan verici hem de sorumluluk gerektiren bir deneyim olabilir. Yavruyu güvende ve sağlıklı tutmak için aşağıdaki adımları izlemeniz önemlidir:

Yavruyu Güvenli Bir Yere Taşıyın:

Yavruyu bulduğunuz yer tehlikeliyse, onu yakınlardaki güvenli bir yere taşıyın, ancak çok uzağa taşımamaya dikkat edin. Ebeveyn kuşlar genellikle yakınlarda olur ve yavrularını bulmaya çalışırlar.

Ebeveynleri Bulmaya Çalışın:

Eğer mümkünse, yavruyu bulduğunuz yerde bekleyin ve ebeveyn kuşların gelip yavruyu beslemesini gözlemleyin. Ebeveynler yavruyu beslemek ve ona bakmak için tekrar gelebilir.

Yardıma İhtiyaç Varsa:

Ebeveynler görünmüyorsa veya yavru yaralı veya güçsüz görünüyorsa, bir yaban hayatı rehabilitasyon merkezine başvurun. Uzmanlar yavruya uygun bakım ve tedavi sağlayabilir.

Yavruyu Beslemeyin:

Yavru kırlangıçları kendi başlarına beslemek zordur ve uygun şekilde beslenmeleri gerekir. Bir yaban hayatı rehabilitasyon merkezine başvurmadan önce yavruyu beslemeyin.

Yavrular Ne Zaman Uçar?

Yavru kırlangıçlar tipik olarak 18-21 gün sonra uçmaya başlarlar. Yuvadan ayrıldıklarında, ebeveynler onları yaklaşık bir hafta daha beslemeye devam edebilir.

Kırlangıç Kuşları Hakkında:

Kırlangıçlar, hızlı ve çevik uçuşlarıyla tanınan göçmen kuşlardır. Genellikle binaların saçakları, köprüler ve tarla kenarları gibi açık alanlarda yuva yaparlar. Böceklerle beslenirler ve böcek popülasyonlarını kontrol etmeye yardımcı olurlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kafasını kopar balkondan aşagı at

• Bunuda ben mi söyleyeyim em onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendorSmash

Kafasını kopar balkondan aşagı at

[simage]https://media.giphy.com/media/G8xwi3ghEd02c/giphy.gif [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscottoffice -- 9 Temmuz 2016; 22:03:46 >
  • Yüksek bi yere ( ÇAtı gibi) çıkıp yukarı doğru fırlatacaksın kardeşim. Kırlangıçların ayakları kısadır ve ayakları toprak ile temas ettiğinde bi daha kendi başlarına uçamazlar. Dediğimi yaparsan hem hayvana hem de kendine eziyet etmemiş olursun.
  • Ben şuraya takildim "fırlatıyorum ucamiyor"😠

• Hocam yalnız bu yavru yinede uçarmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM yavru kuş buldum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam keşke görmeseydiniz. ölecek o çok üzüleceksiniz.
  • fırlatıyorum uçamıyor nedir yahu.Pokemonmu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EO2527

Hocam yalnız bu yavru yinede uçarmi ?

Kanatları sağlam demişsin, uçar. Kırlangıçların ayakları kısadır, yerden destek alıp da uçma konusunda sıkıntı yaşarlar. Ayakları toprakla temas edince bi daha uçamayacaklarını sanırlar. Sen onu yüksek bi yerde göğre doğru fırlat, uçacaktır
  • Fırlattığım yer yumuşak yer kum Merak etmeyin gaddar zalum değilim 😄
    Ama Sabah firlatacagim yer yüksek olacağı için duserse muhtemelen ölecektir o riski almalimiyim ucabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: EO2527

Fırlattığım yer yumuşak yer kum Merak etmeyin gaddar zalum değilim 😄
    Ama Sabah firlatacagim yer yüksek olacağı için duserse muhtemelen ölecektir o riski almalimiyim ucabilirmi?

Kendine geldiginde once havaya atip tutunBakin kanatlarini kullanabiliyo mu

• Manyak isler yapma veterinere gotur incelesin ucar derse assaya yumusak bir tente gibi bisi ser ger agaclarin arasina yada birileri tutsun o sekilde dene ucurmayi hayvan olurse gunahi boynuna

• Arkadaşım o kuş daha yavru uçamaz.... fırlatarak havaya atarak ona sadece zarar verirsin dustugu (bulduğun) yerin yakınlarında yuvası vardır tekrar yuvasına koymaya çalış...bunu yaparkende dikkat et düşüp ölme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.