Şimdi Ara

İZMİR ŞİRİNYER'DE DÖRT DÖRTLÜK BİR TRAFİK POLİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde olanlar sabahları bu polisi şirinyer merkezde izleyin adam bir harika keşke her polis böyle olsa adam kanunu tamamen uyguyor ama halkımız punduna getirse bu polisi buradan sürdürecek insanımızın işine gelmiyor canlarının istedigi yerden karşıya geçemiyorlar yerlere tüküremiyorlar yolun içine inip otobüs bekleyemiyorlar asla sürücüler kafalarına göre yerden dönemiyorlar park yasagı olan yere parkeden yandı minübüs şoförlerinden zaten iyi küfür yiyor herşey nizami bu poisi seyretmek bile çok güzel adamın hareketleri muhteşem ama halkımız deli diye bakıyor polise

keşke bu polislerden çogalsa biraz çeki düzene gireriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 16 Kasım 2006; 18:42:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

şirinyerın neresınde
    bende sırınyerde oturuyorum dıkkat edeyım barı

tam merkezde hani tansaşı geçiyorsunda ilerden yol sola dönüyor tren istasyonuna dogru zaten orada solda bir park var tam dönerken, bir yoldan ileri gürçeşmeye dogru gidiyor tam burası köşe yani sabahları iyice izle ben oraya oturup onu büyük bir zevkle izliyorum bedava show

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 16 Kasım 2006; 15:10:20 >

Orijinalden alıntı: gurcan1

quote:

şirinyerın neresınde

tam merkezde hani tansaşı geçiyorsunda ilerden yol sola dönüyor tren istasyonuna dogru zaten orada solda bir park var tam dönerken, bir yoldan ileri gürçeşmeye dogru gidiyor tam burası köşe yani sabahları iyice izle ben oraya oturup onu büyük bir zevkle izliyorum bedava show

HORTTTTT ! 7 yıl sonra. o polisin adı önder

Orijinalden alıntı: ugurkankizilkan

quote:

Orijinalden alıntı: gurcan1

quote:

şirinyerın neresınde

HORTTTTT ! 7 yıl sonra. o polisin adı önder

Şimdi gaziemir de görev yapiyor.O efsane polisimiz Önder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• flaş tvnin reklamlarından sandım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.