Şimdi Ara

Ücretsiz 4000'den fazla Video İngilizce Dersi (ingilizcevideo.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
13
Favori
18.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi yaptığım bir ingilizce eğitim sitesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Linkini en aşağıya yazdığım video sitemde ingilizce öğrenmek isteyenler için dünya çapında videoları en çok izlenen ingiliz, amerikalı ve avusturalyalı öğretmenlerin ders anlatımlarını ücretsiz, üyeliksiz ve reklamsız izleyebileceksiniz. Videoların başında can sıkıcı reklamlar veya linklerle karşılaşmayacaksınız.

Sitemde kendi hazırladığım Türkçe anlatımlarda var ama yaz tatilinin bitişiyle birlikte bu dersleri bir sıraya koyup ona da hazırlamayı düşünüyorum. Hiç ingilizce bilmeyenler için Türkçe olmayan videolar ağır gelebilir. Ama yine de kulak dolgunluğu için izlemenizi tavsiye ederim. İngilizce anlatımlı videoları bu yönde çok talep geldiği için ekledim. Türkçe derslerimizin de sayısı en kısa zamanda arttırılacaktır. Böylelikle dileyen Türkçe dersleri dileyen ingilizce dersleri izleyerek kendisini geliştirebilecek.

Malumunuz bir dil kursunda yabancı bir öğretmen olduğunda bile kurs ücreti hemen yükseliyor. Sitemde videolar vasıtasıyla dünya çapında videoları en çok izlenen öğretmenlerden dersler izleme şansına sahip olacaksınız. İstekli ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkesi davet ediyoruz.

Bu arada minikleri de unutmadık :) Çocuklar için 150'ye yakın klipli şarkı eklenmiştir. Bir kısmında sözlerde verilmiştir.

İngilizcesini geliştirmeyi gerçekten isteyen tüm arkadaşları buradan faydalanmaya davet ediyorum

Link Aşağıdadır:

http://www.ingilizcevideo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonathan1980tr -- 23 Aralık 2012; 14:54:38 >

• Site gerçekten çok güzel nerden buldunuz böyle videoları.Yabancı öğretmenlerin anlatımlarıda çok sade ve çok güzel.Kel amca bir ayrı mükemmel.Takıldım 1 saattir çıkamadım siteden
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Siteyi beğenmenize çok sevindim. Yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu videoların tamamını youtube üzerinden izlerken neden tüm bunların düzenli kategorilere ayrılmış hali olmasın diye araştırma yaptım. Fakat bu alanda yerli ve yabancı bir site bulamadım. Bulduklarım videoların %5 inden fazlasını içermiyordu. Daha sonra youtube yasaklandı zaten. Baktım ki youtube üzerinden link vermek tüm linklerimi devre dışı bıraktı bende teker teker tamamını indirmeye karar verdim. İndirdiklerimi de teker teker alana taşıdım. Şu an itibariyle videoların sayısı 2650 videoya ulaşmış durumda. Dil kurslarına çok ciddi miktarda para yatıran kardeşlerimiz için bir çözüm olması dileğiyle siteyi kurdum. Bir senedir de ciddi bir ziyaretçi kitlesine ulaştı. Yabancı öğretmenler genelde bilinçli olarak sade bir dil kullanıyorlar. Kel amcaya gelince... Tüm videoların arasında onun videolarının tıklanma oranı çok yüksek. Zaten yabancı hocalar sponsorlarla ve stüdyo ortamlarında hazırlıyorlar dersleri. Bu arada O'nun ismi Mr. Duncan dır. El kol hareketleri biraz tuhaf olsa da dersleri akılda kalıcıdır. Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

• sitenin içeriğini bende beğendim şu an videolara göz atma fırsatım olmadı ama en kısa zamanda güzel bi şekilde incelemeyi düşünüyorum ihticayım olan sitelerden biri diyebiliriz ellerinize sağlık.

İngilizce anlatım videolarına da alt yazı eklerseniz mükemmel olur.

(İsteyen alt yazı istemeyen sadece ingilizce ile izleme seçeneği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 20 Ağustos 2011; 20:51:59 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Naix : Çok teşekkür ediyorum görüşlerinizi paylaştığınız için. Sitemizin birçok ihtiyacınıza yanıt vereceğine inanıyorum. Elimden geldiğince detaylandırmaya çalışıyorum. Hemen her gün 10 ila 30 kadar videoyu indirip tekrar alana ekliyorum. Fırsat buldukça sizi de sitemizde misafir etmek isteriz. Tekrar teşekkürler

brightlance.an:
    İlk izlenimlerinizin sizi yanıtlmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğim. Görüşleriniz için çok teşekkürler.

Nike:İnşallah ziyaretçilerin tavsiyeleri ile zamanla sitemiz daha da büyüyecektir diye düşünüyorum. Özellikle sosyal paylaşım sitelerinde tavsiye edildikçe ve videolar paylaşıldıkça eminin sitemizin ziyaretçi kitlesi daha da genişleyecektir. Alt yazı konusuna gelince maalesef önerinizi gerçekleştiremeyeceğim. Nedenini de hemen açıklayayım. Günde yaklaşık en az büyük boyutlulardan 15 video küçük boyutlulardan ise 30 videoyu indirip teker teker alana taşıyorum. Video indirmenin zahmetini ve kapsadığı süreyi tahmin edebilirsiniz. Müthiş yorucu ve bir o kadar da vakit alıcı bir çalışma. Ayrıca kendi hazırladığım yeni derslere yoğunlaşarak Türkçe anlatımlı daha fazla ders hazırlama gayreti içindeyim. Bu sebeplerden dolayı alt yazı ekleyemiyeceğim. Yine de önerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonathan1980tr -- 20 Ağustos 2011; 22:59:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ellerine sağlık hocam çok güzel olmuş site.

Başarılar bu arada, sitenin daha iyi yerlere gelmesini dilerim.

Nokia 5800 Xpress Music Red
  • siteniz çok güzel bu yıl hazırlık okudum yazın baya ingilizcem geriledi listening kötüydü bu yıl boş zamanlarımda dinleyicem tüm videoları bile dinleyebilirim umarım bazı siteler gibi üye çoğalınca üyelikleri paralı yapıyorlar umarım siz böyle devam edersiniz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkedimyokki -- 21 Ağustos 2011; 23:22:56 >

Yakita: Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Joomlayı uzun süredir kullandığım ve hem alıştığım hem de beğendiğim için bu siteyi joomla ile kurdum. İçeriği zamanla daha da geliştireceğim inş. Geçen sene bu zamanlarda sadece 300 kadar video varken bugün itibariyle 2650 den fazla video var. İnşallah temenni ettiğiniz gibi sitemiz daha iyi yerlere gelir.

usaklee: Sağolun. Allah sizden de razı olsun. Faydamız oluyorsa ne mutlu. Ayrıca görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler

benimkedimyokki: Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Hazırlıklarda gerçekten de çok ciddi dil eğitimi veriliyor. Keşke devlet okullarında mesela anadolu liselerinde de bundan yıllar önce olduğu gibi yoğunlaştırılmış hazırlık programı olsa. İngilizcenizin yaz aylarında gerilemesi normaldir. Dil maalesef kullanılmayınca biraz kendini unutturuyor. Fakat çok kısa bir sürede tüm bilgilerinizi rahatlıkla güncellersiniz. Aslında sitedeki tüm videoları izlemeniz durumunda dinlemenizi geliştirebilirsiniz. Reading bölümünde ileri düzey parçalarda var. Alt yazılı olan haberlerden oluşuyor bu bölüm. Buradaki dersler ağır gelebilir ama dinlemenizi geliştirmenize faydası olacaktır. Ücretlendirme konusuna gelince: Yabancıların videoları kesinlikle üyeliksiz ve ücretsiz izlenebilecek. Ve video sayıları hep artacak. Şu an sitedeki Türkçe derslere de herhangi bir ücretlendirme uygulamayacağım. Fakat aylardır hazırlığını yaptığım ve çok ciddi mesai harcadığım yeni Türkçe anlatımlı ders paketlerim var. Bunları ücretli üyeliklere açacağım sadece.

• Süper site. Emeğine sağlık.
  • Birkaç video izledim yararı oldu hele ingilizce öğretmenlerin anlattıkları çok daha iyi ama arayüz üzerinde biraz çalışmanız gerek bence. Mesela üstteki kayan menülere video izlerken mouse üzerinden geçerse, ne yaparsanız yapın bir daha kaybolmuyor.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Teşekkürler Caveman. Aradığınızı bulmanıza sevindim:) Faydalı olmasını diliyorum. Başarılar

Mr. Pink çok teşekkür ediyorum görüşlerinizi paylaştığınız için. Top menü deki kayma sorununu biliyorum. Onu ilerleyen dönemde kapatmaya çalışacağım. Şu an için tek çıkar yol Ana Sayfa üzerine gelmek. Ama geçici bir çözüm. Kalıcı ve daha somut için uğraşacağım. Belki menüyü bile komple değiştiririm.
  • Öncelikle harcadığınız emek için teşekkürler. Böyle bir site de değil içerik eklemek menüleri oluşturmak bile başlı başına bir iştir. Videoları beğendim bende istifade edeceğim. Fakat buradaki birkaç arkadaşın değindiği hususa bende parmak basmak istiyorum. Joomla ile bir yerlere ulaşabilmiş bir site çok çok nadirdir. Çünkü program yapısı google'a göre değidir ve siz böyle bir siteyi insanlara sunduğunuz vakit sitenizi insanlara tanıtacak olan en büyük araç google'dır. Joomlayı sanırım başlıkla listeleme özelliği için kullanmak istediniz, ama bu özelliği wordpressde kullanışlı bir tema ile rahatça sağlayabilirisiniz. Kullanışlılıkta wordpress 100 üzerinden 95 ise joomla 50 lerde anca kalır bence. Bu arada okuma videolarına başlangıç ve orta düzey videoları eklemenizi rica edeceğim. Saygılarla.
  • guzel olmus menuler falan ama keske sitenin adini farkli koysaydin :)videolarin orjinal sitesi engvid.com hocalar super gercekten ozellikle ronnie komedi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.