|
Başlıkta belirttiğim gibi, isteyen varsa ücretsiz olarak İngilizce özel ders verebilirim. Sene başında şöyle bir projem vardı. Fakat bazı sebeplerden dolayı ertelemek zorunda kaldım. Kanalı açmadan önce bir nevi kendi eksiklerimi görmek ve geri dönüşleri incelemek için ücretsiz özel ders vermek istiyorum. İstediğim tek şart, eksik olduğunuzu düşündüğünüz konuyu vb. şeyleri dersten önce bana söylemeniz. Sadece konu olarak sınırlandırmayın kendinizi, kafanıza takılan herhangi bir şeyi de sorabilirsiniz derste. Hangi gruba girmek isterseniz yorumunuzda belirtmeniz yeterli. EDIT: Verimlilik ve zaman sıkıntısından dolayı bire bire grubunu en fazla 15 kişi ile sınırlandırmak istiyorum şimdilik. Konuşma gruplarına hala katılabilirsiniz. Discord linki: https://discord.com/invite/zbzfGECz9Q Önümüzdeki hafta çalışmalara başlarız. Mesaj sırasına göre öğrenciler: Bire bir çalışmak isteyenler. 3- fuwafuwaboy 4- Magnum44 5- rigornortis 6- Mehmet177 7- rigornortis 8- 184gegge481 9- Oczipka 10- Coskopat 11- Focke-Wulf 12- Rapinant 13- Berkanq4 14- Bluelife07 Speaking grubu: 2- SonySelim 4- Litallion 5- M4M00D 6- hamzaxdc1817 7- Lancelot13 8- BaBoFaTaL11 9- Dovahkiin 10- ßlackie 11- soneday < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Englisher -- 7 Kasım 2020; 1:6:1 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı