Şimdi Ara

CAMBLY vs OPEN ENGLISH DEĞERLENDİRMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene Cambly uygulamasını kullanmıştım. Fakat kullanım hakkım dolduğu için fiyattan dolayı Open English uygulamasını satin aldım ve yaklaşık dört aydan beri kullanmaktayım. Alma sebebim ise youtubeda da gördüğünüz sınırsız ders hakkından ötürü. Fakat işin aslı hiçte öyle değil. Çalıştığım için sadece akşamları derslere katılabilme imkanı bulabiliyorum. Fakat neredeyse her akşam "Yaşanan yoğunluktan dolayı derse katılamadınız" hatasını alıyorum, bu da bir sonra ki derse katılabilmem için yarım saat zorunlu beklemem gerektiği anlamına geliyor. Camblyde bir kere katılabiliyordum fakat katılıyordum, hiç böyle sorunlar yaşamamıştım.

    Yarın sabahta işe gideceğim için belli bir saatte uyumak zorundayım, doğal haliyle. Yani sınırsız hak felan hikaye.


    Ya da size başka bir örnek vereyim, eklediğim resime bakabilirsiniz. Öğretmenin derse teşrif etmesini beklerken ekran görüntüsünü aldım. Bir sonra ki derste de yoğunluktan dolayı almaz ise gönül rahatlığı ile sınırsız ders kullanma hakkımı kullanmış olarak uyuyacağım!!

    CAMBLY vs OPEN ENGLISH DEĞERLENDİRMEM



    Öğretmenlere gelecek olursak %85 i Afrikalı. Bu rozet olayı felan ilk başlarda çok güzelmiş gibi gelsede konuşamadıktan sonra ne yapayım uygulamayı?


    Özet olarak ben pişmanım tavsiye etmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubbed -- 17 Mart 2023; 22:36:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.