bunun 0.5 ini bul al hemen, ucu yaylı olduğundan kolay kolay kırılmıyor. zamanın da öss yi bununla kazanmıştım, vay bee ne günlerdi
aynı kalemin 0.5 ini tam 6 senedir kullanıyorum abartısız nadir uç kırdıgını gördüm hala ilk günkü gibidir kalem
quote:
Orjinalden alıntı: UR
O kaleme süper derler ben hiç beğenmedim en önemli özelliği kavranabilmesiymiş elim bi türlü alışamadı.Favorim Faber Castell Grip Plus
9 TL olması lazım
üstüne kalem tanımam bu kalemle daha hiç bir sınavı kaybetmedim öss ehliyet vs. geçtim finallerde d harfini bile görmedim
selam,tavsiyem TİCON dur.1.8 ucu insanda kötü izlenim yaratabilir.ama uç tüketimi 2 ayda 1 tane uçtur.kırılma oranı %0 dır.
Arkadaşım bu kalem ne kadar piyasada ve nerede bulabilirm,bi kaç yere ama bulamadım.
2 ay önce aldım bende arkadan basınca tuhaf bir ses çıkarıyor çıt çıt diye sadece benimkimi böyle normaldede çıkar ama çok yüksek bi ses
geçen sene 9 liraya faberin bir kalemini almıştım. hala kullanıyorum. beni hiç zor durumda bırakmadı. eğer adını bulabilirsem ekleyeceğim.
bende bu var güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy
pensan my ıq
kardeş kalem dedigin budur. uç kırma diye bir şey yok. şimdiye kadar aldıgım kalemlerden en iyisi.
ayrıca öss ye rotring le gidilmez. sınavda kalem ararsın .
bunun fiyatı ne kadar yaf zamanında aldım çok beyenmiştim
Şu ana kadar en uzun kullandığım kalem 0.5 uçlu PENAC TLG-105
faber castell grip plus çok yüksek bir yerden düşürüp veya herhangi bir şiddet uygulamadığın surece eğitim hayatın boyunca götürür bu kalem seni şahsen ben hiç bozulduğunu görmedim ayrıca uç konusunda ekonomiktir fiyatı 10 tl civarı
Pentel Graphgear 1000
quote:
Orijinalden alıntı: SquallTieR
Pentel Graphgear 1000
Ne kadar bunun fiyatı arkadasım
ebay fiyatı 12$ kargo dahil.
2.resimdeki kalemin markasi ve fiyati nedir? Bende cakmasi var 1.5 lira cok rahat
arkadaslar bole konular acmanıza gerek yok aslında mevcut olan konudan yararlanabılırsınız tıkla!!!!!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Dhlıyıg
Arkadaşlar malum lys , öss , ogs derken kaleme büyük ihtiyaç duyuyoruz.Elimdeki kalemin sürekli tombo uçlarımı tüketmesi üzerine uygun fiyatlı bir uçlu kalem almayı düşünüyorum.
Bu model sürekli uç kırıyor.
Şimdi ben öğrenci adamım aldım mı uzun süre kullanmak zorundayım. Bana tavsiye de bulunmanızı rica ediyorum. 0.5 uç kullanıyorum. Ayrıca bu kaleme bitiyorum ;
neydir ne deildir nerde satılır fiyatı ne kadar hiç birşey bilmiyorum
Not : 0-15 tl arasında tavsiyede bulunalım.
Arkadaşım ben yardımcı olayım resmini verdiğin kalem süper bir kalem dir 32 tldir fiyatı benim önerim büyük kırtasiyelere bakman carandache frosty 15tl aşağıdaki linkten bak OFFICE 1 SUPERSTOREDE 13 LİRA http://www.ipenstore.com/catalog/!Bl5cD-w!mk~$(KGrHqQH-DQEtyp!PD9jBLdht(MREQ~~_1_2295_1.JPG KALEMİN MEKANİZMASI ÖMÜR BOYU GARANTİLİDİR aynısını ben kullanıyorum SORUN OLURSA PMDEN ÇEKİNMEDEN RAHATLIKLA SORABİLİRSİN
zebra drafix bomba kalem
quote:
Orijinalden alıntı: rockafeller skank
zebra drafix bomba kalem
AYNEN
quote:
Orijinalden alıntı: ekayisdag
Pilot Shaker'lara bulaşmayın.Çok dayanıksız.Kalemin ucu bozuldu çöpe atmak zorunda kaldı abim.
Kalemin ele oturması veya kolay yazılması vs. ölçütler vardır kalem alırken bu kalemde farklı bir özellik var kullanırken zevk alıyorsun. Yani sanki beynin belli bir bölgesine etki edip bazı hormonlar salgılatıyor. Sadece bende de değil shaker olan 10-15 kişi var etrafımda çoğunda bu böyle. Bu kalemde ayrı bir şey var. Söylediğinizde haklısınız. Kalemin ucu gevşekken yere ucu gelecek şekilde düşerse %95 kırılır. Ben 3 tane kalemi böyle kırdım bu dördüncü ama itinalı biriyseniz hiçbir şey olmaz.100 lira civarı para harcadım şimdiye kadar, daha pahalı kalemler de denedim hiçbirinde Shaker'in verdiği o his yok. Bir de Scrikss Simo vardır. Hiçbir tartışmaya gerek yoktur, piyasadaki f/p oranı en iyi üründür.